Lily Collins, protagonista serialului Emily in Paris, se mărită! Cum arată inelul de logodnă pe care i l-a oferit iubitul ei, Charlie McDowell

.

Actrița Lily Collins i-a spus DA recent iubitullui ei, regizorul Charlie McDowell, și amândoi au împărtășit minunata veste cu fanii lor de pe conturile de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lily Collins (31), fiica legendarului artist Phil Collins, s-a logodit recent cu iubitul ei, regizorul Charlie McDowell, și atât ea cât și iubitul ei au dorit să împărtășească minunatul moment cu fanii lor de pe contul de Instagram.

Citește și: A murit fratele lui Florin Salam, după ce s-a infectat cu COVID-19. Ce mesaje disperate trimitea din spital înainte să se stingă din viață: 'Faceți ceva să mă scoată de aici'

Lily Collins: „Te-am așteptat o viață întreagă

Cei doi îndrăgostiți au postat fotografiile în care a fost imortalizat momentul, iar fericirea de pe chipurile lor spune totul. Mai mult, Lily s-a asigurat că toți admiratorii ei vor vedea și ce inel i-a oferit Charlie pentru a pecetlui dragostea dintre ei.

hepta_3939728hepta_3939728

„Te-am așteptat o viață întreagă și abia aștept să ne petrecem toată viața împreună”, a comentat Lily Collins în descrierea fotografiilor.

Într-una dintre imagini cei doi Lily Collins și Charlie McDowell se sărută, în alta iubitul ei este așezat în genunchi, iar în cea de-a treia actrița își arată cu mândrie inelul de logodnă.

De asemenea, și logodnicul actriței a ținut să documenteze momentul pe contul personal de socializare, unde a postat și el o fotografie, alături de un mesaj impresionant.

„În vremuri întunecate și de incertitudine tu mi-ai luminat viața. Voi prețui mereu aventura mea alături de tine”, a scris Charlie.

Lily Collins și Charlie McDowell formează un cuplu de mai bine de un an, iar pe fiica faimosului Phil o vom putea urmări în curând la Netflix, în serialul Emily in Paris. 

Citește și: Nicușor Dan este noul primar al Capitalei. Gabriela Firea a pierdut la alegerile locale din 2020

Foto: Instagram, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton