"Chiar că-i pericol...". Lino Golden a ajuns la spital, după ce a intrat cu mașina într-un tramvai. Care este starea artistului

 Radulescu Ruxandra
.

Lino Golden a ajuns la spital, după ce a intrat cu mașina într-un tramvai. Zi cu ghinioane pentru Lino Golden, artistul de 26 de ani, din gașca lui Alex Velea. Tânărul de 26 de ani a fost implicat într-un accident rutier grav, în Capitală, iar la fața locului au intervenit mai multe echipaje, printre care SMURD și Ambulanța. Lino Golden a fost transportat la spital, unde medicii i-au pus o gutieră. Iată care este starea lui Lino Golden.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Lino Golden a ajuns la spital, după ce a intrat cu mașina într-un tramvai. Lino Golden și-a scos mașina de lux la plimbare pe străzile din București, însă situația a devenit în scurt timp dramatică, la o intersecția din zona cartierului Rahova. Mașina artistului s-a ciocnit cu un tramvai, iar medicii și echipajele de descarcerare au intervenit imediat. În timp ce mamangerul său încerca să-l contacteze, Lino Golden era transportat la spital. Iată care este, în prezent, starea artistului!

screenshot_20230216_050009screenshot_20230216_050009

Lino Golden a ajuns pe mâna medicilor după accidentul în care a fost implicat, în timp ce se afla la volanul mașinii sale de lux. Artistul s-a ciocnit cu un tramvai, în Sectorul 5 al Capitalei în zona cartirerului Rahova. Din fericire, Lino Golden nu a suferit răni grave. Acesta a făcut prima postare despre accidentul suferit și i-a asigurat pe fani că este „OK”. Lino Golden s-a pozat pe patul de spital și se poate vedea că acesta poartă o gutieră, posbil a suferit răni ușoare în zona cervicală.

Cântărețul se află la Unitatea de Primiri Urgențe a instituției (UPU) a Spitalului Universitar, notează Fanatik.

Ctește și: „Sunt îngrijorat, era în Salvare”. Lino Golden este implicat într-un accident rutier grav, în București! Mașina artistului s-a ciocnit cu un tramvai

Citește și: „Asta înseamnă să ai dușmani frustrați și terminați'. Lino Golden, victima hackerilor. I-a fost spart contul de YouTube

Lino Golden a ajuns la spital, după ce a intrat cu mașina într-un tramvai

Artistul a publicat și câteva imagini de la locul accidentului în care se poate vedea cât de avariat este bolidul său de lux. Lino a mai precizat că accidentul a avut loc pe o șină de tramvai, în cartierul Rahova.

„Un meci mai prost. Chiar că-i pericol în Rahova..”, a scris artistul în dreptul imaginilor.

Ce a declarat managerul lui Lino Golden

Lino Golden a generat panică printre fani, după ce a fost implicat într-un accident, într-o intersecție din Capitală, din sectorul 5. Managerul artistului și-a exprimat îngrijorarea cu privire la starea acestuia.

Citește și: Cine sunt și cum arată socrii Andreei Esca. Părinții lui Alexandre Eram locuiesc la Paris

Citește și: „Ai da tot ce ai pentru sănătatea copilului tău”. Fiica Adelinei Pestrițu are probleme de sănătate și a fost internată în spital

Din câte știu el este bine. Încerc să dau de el, dar nu răspunde. Mașina e destul de avariată. Era în Salvare mai devreme, vă dați seama, sperăm să fie bine. Nu știu exact ce a pățit. Și eu sunt îngrijorat. Nu știu încă dacă el a fost de vină’, a transmis în exclusivitate pentru FANATIK Mădălin Moșoiu, impresarul lui Lino Goden.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton