"Sunt îngrijorat, era în Salvare". Lino Golden este implicat într-un accident rutier grav, în București! Mașina artistului s-a ciocnit cu un tramvai

 Radulescu Ruxandra
.

Lino Golden a avut un accident rutier grav, în București. Lino Golden a fost implicat într-un accident rutier grav, după ce mașina condusă de cântăreț s-a ciocnit cu un tramvai. Din ultimele informații, cântărețul a avut nevoie imediat de îngrijiri medicale după accidentul teribil produs în Capitală. Mașina de lux a lui Lino Golden a fost grav avariată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Lino Golden a avut un accident rutier serios, în București, și se pare că are nevoie de îngrijiri medicale! Lino Golden, unul dintre cei mai apreciați artiști ai tinerei generații, a vut parte de o exeperiență teribilă pe străzile din Capitală. Cântărețul se afla la volanul mașinii sale de lux, când s-a ciocnit cu un tramvai. Potrivit ultimelor informații, Lino Golden a avut nevoie de intervenția medicilor, iar mașina sa a suferit daune serioase.

screenshot_20230216_010015screenshot_20230216_010015

Lino Golden a avut un accident rutier grav, în București

Lino Golden este unul dintre artiștii care au ajuns cunoscuți datorită lui Alex Velea. Talentul lui Lino Golden a fost remarcat de soțul Antoniei și, în scurt timp, a ajuns foarte apreciat de tânăra generație.

Lino Golden a suferit azi un accident rutier grav, pe o stradă din Capitală. Artistul se afla la bordul mașinii sale de lux, când s-a ciocnnit cu un tramvai. În urma impactului, artistul a suferit câteva răni și a fost nevoie de intervenția de urgență a medicilor. Mașina lui Lino Golden a fost avariată, notează Spynews.

'Din câte știu el este bine. Încerc să dau de el, dar nu răspunde. Mașina e destul de avariată. Era în Salvare mai devreme, vă dați seama, sperăm să fie bine. Nu știu exact ce a pățit. Și eu sunt îngrijorat. Nu știu încă dacă el a fost de vină', a transmis în exclusivitate pentru FANATIK Mădălin Moșoiu, impresarul lui Lino Goden.

Citește și:„Am intrat în panică. Medicul care mi-a descoperit tumora mi-a spus să scot tot'. Prin ce a trecut Mihaela Tatu acum 11 ani, când a avut fibrom uterin

Citește și:Încă un cutremur în România, pe 14 februarie. 160 de replici după cutremurul din Gorj

Lino Golden a mai fost implicat într-un accident rutier în 2019

Nu este prima dată când Lino Golden a fost implicat într-un accident de circulație, în urma căruia și-a avariat mașina. În 2019, acesta și-a anunțat fanii că a fost implicat într-un accident, dar că nu s-a rănit grav.

„Nu s-a întâmplat nimic grav, adică doar am pus o frână mai gravă şi ne-am oprit mai forţat. Nu s-a întâmplat nimic grav. Eu am zburat pe acolo, am sărit prin dubă, am dat cu… m-am lovit, mă rog, în fine, am dat cu picioarele de metalele dintre banchete’, a mărturisit Lino Golden.

Lino Golden a fost rănit la picior, în urma accidentului de acum câțiva ani

Lino Golden a menționat la vremea aceea că accidentul nu s-a produs din vina lui. Acesta a mai adăugat că s-a rănit ușor la picior.

Mi-am legat o pungă de gheaţă pe care o aveam prin casă, în congelator. Mi-am pus punga aceea pe picior. Am adormit. Dimineaţa, când m-am trezit, nu chiar la răsărit şi nici bine nu prea m-am simţit’, a dezvăluit tânărul.

FOTO: Info Trafic Ilfov Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton