Lino Golden a fost eliminat de la Chefi la cuțite: "Simțeam că nu am făcut prea bine. Îmi pare rău că..."

 Calin Maria Bianca
.

Lino Golden a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Din nefericire, se pare că primul battle din noul sezon Chefi la cuțite a început cu stângul pentru Cătălin Scărlătescu, asta fiindcă primul concurent eliminat face parte chiar din echipa sa. Mai concret, este vorba despre Lino Golden, care a obținut cel mai mic punctaj la jurizarea farfuriilor, astfel că, extrem de supărat, a plecat acasă. Totuși, tensiunile din echipa lui Cătălin Scărlătescu nu s-au oprit aici. Iată ce s-a întâmplat în cadrul ediției de aseară!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Lino Golden a fost eliminat de la Chefi la cuțite, iar această veste nu l-a întristat doar pe el, ci și pe chef Cătălin Scărlătescu, mai ales că era din echipa sa. Prezentatoarea show-ului, Gina Pistol, le-a spus, înainte de a dezvălui punctele pe care le-a primit fiecare, faptul că nu s-a respectat în totalitate proba individuală, iar rezultatele sunt pe măsură.

chef-bontea-1chef-bontea-1

După cum s-a putut observa pe micile ecrane, Cătălin Scărlătescu a fost extrem de tensionat, asta deoarece mulți din echipa lui au obținut punctaje mici pentru că nu au respectat așa cum trebuia proba individuală. Din nefericire, pe lângă faptul că au fost cei mai jos, tot din echipa sa a și fost eliminat un concurent, mai concret Lino Golden.

Citește și: Discuții aprinse între Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea la Chefi la Cuțite: 'Gata, m-am enervat. Sunt foarte supărat pentru că…'

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Jurații și-au ales echipele. Cum arată tunicile

Citește și: Andreea Bălan i-a dat o replică dură lui Cheloo, în direct, la iUmor: „Ce faci tu poate să facă și o surdomută”

Citește și: Elena Gheorghe, mesaj pentru Ilinca Vandici, după ce a anunțat că divorțează: „Sunt sigura că…

Lino Golden a fost eliminat de la Chefi la cuțite

Lino Golden a fost concurentul special al emisiunii din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Deși pe lângă muzică cea mai mare pasiune a sa este gătitul, nerespectarea regulilor la proba individuală l-a clasat pe locul cu cel mai mic punctaj, astfel că a fost eliminat. Supărat, atât el, cât și Cătălin Scărlătescu, artistul a ținut să își ia rămas bun, însă înainte de toate a explicat că regretă foarte mult că nu a rămas, dar cu toate astea este mândru de evoluția sa.

„Simțeam că nu am făcut prea bine. Am regretat foarte mult că nu am rămas, dar sunt mândru de mine că am ajuns și în punctul ăsta. Nu am treabă cu lumea asta, sunt pur și simplu pasionat și un amator, ceva de genul. Faptul că am ajuns într-o echipă, pentru mine oricum e win. Și că am avut experiența asta alături de niște oameni super ok. Mi-am făcut prieteni noi', a spus Lino Golden în cadrul emisiunii TV.

Lino Golden: „Plec supărat”

Lino Golden a mulțumit tuturor celor care l-au învățat și au fost alături de el, explicând că pasiunea lui pentru gătit nu se oprește aici, ci din contră. Artistul a mărturisit că o să gătească din ce în ce mai mult și totodată mult mai bine datorită secretelor învățate în tot parcursul său în emisiunea culinară Chefi la cuțite. De asemenea, a ținut să precizeze că acum are o încredere mult mai mare în el când vine vorba despre bucătărie.

„Chiar dacă plec supărat, plec cu o experiență nouă de viață și pot să mă laud și eu la oameni acasă. Voi continua să gătesc, dar nu că o să gătesc, o să gătesc mai bine acum, 100%, pentru că am altă încredere în mine. Au mâncat oameni din mâna mea și le-a plăcut, deci clar pot. Înainte am gătit doar pentru prieteni', a adăugat artistul.

Care sunt echipele de la Chefi la cuțite

Odată cu începerea battle-urilor, echipele se diminuează de la o ediție la alta, astfel că la final vor rămâne doar cei mai buni, lupta fiind, ca în fiecare sezon, extrem de strânsă pentru concurenți, dar și pentru jurații emisiunii, între care există mai mereu o rivalitate, dar și numeroase conflicte din diferite lucruri minore, cum s-a întâmplat și seara trecută între Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

Acum, după eliminarea lui Lino Golden de la Chefi la Cuțite, echipele arată în felul următor:

Echipa lui Florin Dumitrescu e formată din: Iustin Radu CâmpeanuAndrea SabiniMariana ZinnerMihaela ZaharieaLuna MorgaciovaFlorin BorșaruLaurențiu Neamțu (cuțitul de aur), cu tunica gri.

Echipa lui Cătălin Scărlătescu e formată din: Elena Ciot MondaAmalia EsaGeorge PopescuDaniel DragomirAnaMaria IjacDumitru Paul Tudosescu (cuțitul de aur), cu tunica neagră.

Echipa lui Sorin Bontea e formată din: Diane Inamahoro, Mario Zahariea, Constantin OnuțAdrian HampuMonica PușcoiuGeorge BorșaruNina Hariton (Cuțit de aur), cu tunica roșie.

Sursă foto: Facebook / captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton