De ce a lipsit George Burcea de la ziua fiicei sale și a Andreei Bălan: "Ella Maya, 7 ani de iubire pură"

 Dumba Gabriela
.

George Burcea a lipsit de la ziua fiicei sale și a Andreei Bălan, Ella Maya. Cântăreața a avut grijă să organizeze o petrecere fastuoasă pentru fiica ei, de la care nu a lipsit actualul iubit, Victor Cornea, însă George Burcea a fost marele absent al evenimentului. Actorul a avut, însă, un motiv bine întemeiat, dar nu a uitat să scrie o urare pe Instagram pentru fiica lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 9 octombrie, Ella Maya Burcea a împlinit 7 ani, iar Andreea Bălan i-a oferit fetiței o petrecere cu mulți copii, tort, jucării și cadouri. La evenimentul petrecut în curtea casei nu a fost prezent tatăl sărbătoritei și internauții au sesizat imediat acest lucru.

370196140_276766064679849_2946245918299146204_n370196140_276766064679849_2946245918299146204_n

De ce nu a fost George Burcea la ziua fiicei sale, Ella Maya

Pe pagina de Instagram a Andreei Bălan au fost postate o mulțime de filmulețe și imagini de la petrecerea aniversară a micuței Ella Maya, însă în niciuna dintre imagini nu apărea George Burcea. Fanii s-au întrebat ce s-a întâmplat și de ce însuși tatăl fetiței a lipsit de la un eveniment atât de important.

Ei bine, George Burcea se află în America în această perioadă și de aceea nu a fost la ziua Ellei. Actorul a postat un mesaj pe Instagram dedicat fiicei sale, de ziua ei:

„7 ani de Ella Maya. 7 ani de iubire pură, de zâmbete, de îmbrățișări, de pupici și de cele mai dulci mânuțe. Luv ya Ella Maya Burcea. My Ella Maya”.

Potrivit Click!, care citează netflixlife.com, ar urma să înceapă filmările pentru sezonul 2 din serialul Netflix „Wednesday', care a devenit un adevărat fenomen pe plan global. Filmările pentru noul sezon erau programate să înceapă chiar în această toamnă, însă până la acest moment, acestea încă nu au început, deși producătorii își doresc să înceapă cât mai repede munca.

Se pare că întârzierile sunt provocate de grevele de la Hollywood, iar deși protestul scenariștilor a ajuns la final, negocierile încă mai continuă cu actorii. Rămâne de văzut cât de mult vor da peste cap evenimentele din Statele Unite planurile producătorilor „Wednesday'.

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, prima apariție la un eveniment monden. Cum s-au afișat și ce reacție au avut fanii: „Semănați puțin la fizionomie’

Citește și: Chefi la cuțite 16 octombrie – Dan Dumitru Ursit a fost eliminat. Cum a reacționat Florin Dumitrescu: „Îmi destabilizează un pic echipa'

Citește și: Mama lui Rikito Watanabe, asistentul juraților de la Chefi la cuțite, a murit: „Sunt încă în stare de șoc'. Avea doar 51 de ani

Andreea Bălan și George Burcea au fost alături de fiicele lor în prima zi de școală

Andreea Bălan și George Burcea au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă care a luat sfârșit în anul 2020, deși aveau două fetițe minunate împreună. Au urmat numeroase scandaluri între ei, însă acum se pare că au îngropat securea războiului și au pășit cu zâmbetul pe buze, alături de cele două fiice, în curtea școlii pentru noul început de an școlar.

Neața, dragilor. Noi mergem la școală. Voi ce faceți? Cred că și voi mergeți la școală, nu? Sunteți pregătiți pentru noul an școlar? Noi suntem pregătite și fericite’, a spus artista pe rețelele de socializare, atunci.

Ella a observat imediat că e filmată de mama ei și ținut să facă și ea câteva precizării despre această zi. „Eu merg în clasa I, iar Clara în grupa pregătitoare. Și am și uniforma pe mine’, a spus fata cea mare a cântăreței.

În timp ce mulți se așteptau ca doar Andreea Bălan să meargă cu fiicele ei în această zi specială, se pare că și George Burcea a vrut să participe. Ba mai mult, nu doar că s-a pozat cu ele, ci a scris și un mesaj de-a dreptul emoționant pe pagina sa de Instagram.

Timpul trece, iar noi, cu greșeli și cu lecții noi de viață, cu lacrimi și cu bucurii, creștem alături de copiii noștri.Clasa I pentru Ella Maya. Am avut emoții că atunci când eu am pășit pentru prima dată în școală. Să o ajute Dumnezeu să fie sănătoasă, iar pe noi să ne ajute să îi putem oferi tot ceea ce ea are nevoie’, a scris George Burcea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton