Lisa Marie Presley a murit. Fiica lui Elvis și a Priscillei Presley avea 54 de ani: „Cu inima plină de durere, trebuie să...”

 Dumitrache Laura
.

Lisa Marie Presley a murit. Lisa Marie Presley, unica fiică a lui Elvis Presley, a încetat din viață la 54 de ani. Cântăreața s-a stins din viață în noaptea de joi spre vineri, în urma unui stop cardiac. După aflarea veștii despre moartea sa, au apărut imagini de la Globurile de Aur care o arată pe Lisa Marie stând cu greu în picioare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lisa Marie Presley a murit. Potrivit TMZ, Lisa Marie Presley a murit la vârsta de 54 de ani, după ce joi a suferit un stop cardiac. Artista a fost resuscitată la domiciliu de paramedici, iar apoi a fost transportantă la spital. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața cântăreței. Mama sa, Priscilla, a confirmat vestea tristă.

lisa presleylisa presley

Lisa Marie Presley a fost unica fiică a lui Elvis și Priscillei Presley. De-a lungul anilor, Lisa a fost căsătorită de patru ani și avea patru copii, iar fiul său, Benjamin, s-a sinucis. Această pierdere i-a cauzat artistei o mare durere, iar de multe ori a spus că se învinovățește pentru moartea lui.

Citește și:Nepotul lui Elvis Presley a murit la 27 de ani!Poliția suspectează că s-a sinucis

Citește și:Cum arată copiii Lisei Marie Presley! Cât de mult îi seamănă nepoții lui Elvis Presley:”Fiul tău este copia tatălui tău”

Citește și:Îţi mai aduci aminte de Priscilla, soţia lui Elvis Presley?După intervenţiile estetice este de nerecunoscut

Citește și:Tom Jones are o relație cu fosta soție a lui Elvis Presley, Priscilla

Lisa Marie Presley a murit la 54 de ani

Veste tristă în această dimineață! Lisa Marie Presley a încetat din viață la vârsta de 54 de ani. Potrivit sursei citate mai sus, unica fiică a lui Elvis Presley a fost transportată joi seara la spital și a fost plasată în comă artificială. Ulterior, s-a stins din viață după un stop cardiac. Mama sa, Priscilla, a anunțat vestea tristă.

„Cu inima plină de durere trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare: draga mea fiică, Lisa Marie, ne-a părăsit. Cererem intimitate în timp ce încercăm să facem faţă acestei pierderi profunde. Vă mulţumim pentru dragoste şi rugăciuni. În acest moment nu vor mai fi alte comentarii', a declarat mama sa, Priscilla Presley, într-un comunicat de presă.

Menajera sa a fost cea care a descoperit-o inconștientă în casă, iar cu o zi înainte, mama sa anunța că Lisa a fost internată de urgență. La scurt timp, Priscilla a anunțat că fiica se simte bine. „Iubita mea fiică, Lisa Marie, a fost transportată de urgenţă la spital. Ea primeşte acum cele mai bune îngrijiri. Vă rugăm să o pomeniţi pe ea şi pe familia noastră în rugăciunile voastre. Simţim rugăciunile din întreaga lume şi cerem intimitate în acest moment' a declarat mama Lisei Marie Presley.

Lisa Presley și-a pierdut fiul în 2020

Lisa Presley este una fiică a celebrului Elvis Presley și a Priscillei Presley. Aceasta a ajuns rapid în atenția reflectoarelor încă din copilărie. În ultimii ani, Lisa Marie Presley a vorbit despre dependența sa de droguri, iar cu cinci luni înainte de moartea sa, artista a vorbit despre moartea fiului ei. Lisa Marie a scris un eseu despre durerea pe care i-a provocată moartea prematură a fiului ei, Benjamin. Tânărul și-a luat viața la vârsta de 27 de an, în iulie 2020.

Pot să înțeleg de ce oamenii își doresc să te evite odată ce ți se întâmplă o tragedie teribilă. Mai ales un părinte care își pierde copilul, pentru că este cu adevărat cel mai mare coșmar al său', a scris Lisa Marie Presley, potrivit people.

Lisa Marie Presley a fost căsătorită cu Michael Jackson

Lisa Marie Presley s-a născut pe 1 februarie 1968 în Memphis, Tennesseee, SUA. Înainte de divorțul dintre Elvis și Priscilla Presley, Lisa Marie a locuit pe moșia tatălui ei. Cu anii, Lisa și-a dat seama că a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său și a devenit o artistă cunoscută în întreaga lume. În 2003 a lansat primul ei album, iar cea mai populară piesă a ei a fost „Lights Out'. În 2005, cântăreața a lansat al doilea disc intitulat „Acum ce'. În 2007, Lisa Maria a lansat piesa „În ghetou'. În 2012, Lisa Maria a prezentat publicului albumul „Storm & Grace', înregistrat împreună cu muzicianul și producătorul american T-Bone Burnett.

Lisa Marie Presley s-a căsătorit de patru ani. Primul ei soț a fost Danny Neough, iar împreună au avut doi copii, Riley și Benjamin. La scurt timp după divorț, artista s-a căsătorit cu Michael Jackson, iar după doi ani au divorțat. A treia alegere a Lisei a fost actorul american Nicholas Cage, de care a divorțat la trei luni și jumătate după nuntă. Al patrulea soț al vedetei a fost producătorul Michael Lockwood, cu care a avut două fiice gemene.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton