Live - Finala Survivor All Stars, desfășurare pas cu pas. Zanni și Iancu s-au luptat în finală, iar Zanni a câștigat

 Oana Pantazi
.

Live – Finala Survivor All Stars, desfășurare pas cu pas. Finala Survivor All Stars are loc azi, 30 mai, de la ora 20.30 pe PRO TV, când fanii show-ului din Republica Dominicană vor afla cine este marele câștigător. În marea finală luptă Iancu Sterp, Zannidache și Andrei Ciobanu, și toți trei sunt determinați să plece acasă cu premiul de 100.000 de euro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Live – Finala Survivor All Stars, desfășurare pas cu pas. Telespectatorii votează în direct câștigătorul Survivor All Stars.

Update ora 23.52. Zanni a câștigat concursul Survivor All Stars.

Update ora 23.03. Iancu a câștigat votul publicului si se luptă în finală cu Zanni, pentru marele premiu! Andrei a ieșit din competiție.

Mă bucur că am ajuns până în momentul ăsta, nu sunt dezamăgit. Mă simt ca un câștigător. Mă întorc la familia mea și vreau să vă mulțmesc pentru toate emoțiile trăite – a declarat Andrei.

Update ora 22.50. jador i-a făcut o declarație de dragoste iubitei sale, Oana Ciocan: Cea mai frumoasă femeie din lume îmi aparține. Eu sunt adevpratul câștigptor Survivor All Stars, pentru că am găsit fericirea, a declarat Jador, în finala Survivor Akll Stars.

Update ora 22.36. Zanni este primul finalist în lupta pentru marele premiu la Survivor All Stars 2024! Iancu Sterp a pierdut la scor rușinos, in lupta cu Zanni și a avut o ieșire nervoasă. Nu s-a putut abține și și-a ieșit din fire, uitând de camerele de filmat. A distrus tot ce i-a ieșit în cale, inclusiv obiectele de decor pe care le-a aruncat în foc.

Update ora 22.20. Zanni s-a calificat direct în cea de-a doua sesiune de vot în finala Survivor All Stars.

Update ora 21.50. Zanni a ajuns la 6 puncte și s-a dus pe jilț, lângă Iancu.

Update ora 21.38. Zanni a ajuns la cinci puncte.

Update ora 21.32. Iancu a luat sase puncte si a ajuns pe jilt.

Update ora 21.28. Trei puncte Zanni, trei puncte Andrei, cinci puncte Iancu.

Update ora 20.48. Ce au declarat cei trei finaliști:

„A fost una dintre cele mai intense și profunde nopți petrecute la Survivor. Mă bucur din toată inima că am putut da atât din mine și că sunt în finală. Este un vis devenit realitate!', a spus Andrei Ciobanu.

„Urmează o finală pe cinste între mine, Zanni și Andrei!', a spus Iancu Sterp.

După 5 luni de așteptare, azi fanii show-ului din Republica Dominicană vor afla în sfârșit cine câștigă competiția. După lupta acerbă din semifinală, în competiție au rămas doar trei concurenți, după ce Sorin Pușcașu a fost eliminat în semifinala „Survivor All Stars', iar în această seară vom afla cu toții deznodământul. Andrei Ciobanu, Iancu Sterp și Zanni sunt finaliștii care luptă pentru trofeu și pentru premiul de 100.000 de euro.

446960985_953545420114949_5596083117560469515_n446960985_953545420114949_5596083117560469515_n

Live – Finala Survivor All Stars, desfășurare pas cu pas

Cu doar câteva ore înainte de finală, soția lui Sorin Pușcașu a venit la emisiunea lui Măruță și l-a atacat pe Zanni: „Pentru mine a fost greu, pentru el a fost uimitor!(…) A fost puțin dezamăgit, de Zanni a fost puțin dezamăgit, nu i-a spus anumite lucruri, le-a spus în fața camerei și Sorin a simțit nevoia să corecteze. El e cel care a făcut strategii. Sorin a câștigat patru colanuri de imunitate, Zanni zero. Nu, nu sunt subiectivă, nu poți să spui de Sorin că a fost slab, era într-adevăr mai încet pe traseu, prudent, asta a fost, are probleme și cu spatele”, a declarat Laura.

În această seară vor avea loc două lupte incendiare, urmate de două sesiuni de vot, care îi vor pune pe finaliști pe jar. Emoțiile vor fi la cote maxime, însă în final doar unul va pleca acasă cu trofeul Survivor all Stars și cu marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Cei trei finaliști vor avea și galerie, formată din foștii lor colegi, care s-au deplasat în Republica Dominicană pentru finala survivor All Stars. Oana Ciocan, Ana Porgras, Ștefania Stănilă, Cătălin Zmărăndescu și Jador îl susțin pe Zanni, în timp ce Războinicii vor face galerie pentru Andrei Ciobanu și Iancu Sterp în timpul finalei live din această seară.

Citește și: Înainte de Finala Survivor All Stars România, concurenții au făcut chef cu manele și au uitat de animozități. Zanni, Jador și Relu Pănescu au fost sufletul petrecerii

Citește și: Andrei Ciobanu, atac subtil către adversari, înainte de finala Survivor All Stars: „Sper ca lumea să vadă cine și-a călcat demnitatea pentru a câștiga bani ușor. Nu îmi este teamă de…’

„Urmează o finală pe cinste. Mă bucur că fiecare ne-am câștigat locul în finală, îl merităm. Am fost de la începutul sezonului aici', spune Iancu Sterp.

Zanni adaugă că 'lăsăm în urmă clasamentul, baraca, o casă în copac' și spune că se declară pregătit pentru battle-ul: „Să înceapă, abia m-am încălzit'.

La rândul său, Andrei Ciobanu este mai motivat ca niciodată: „Am ajuns până aici și nu am de gând să renunț acum. De data asta, o să câștig'.

Astăzi, de la ora 20.30, telespectatorii vor putea urmări live Finala Survivor All Stars pe PRO TV și VOYO.

Cine e câștigătorul de la Survivor All Stars, conform caselor de pariuri

Casele de pariuri și-au actualizat cotele și, după ce Sorin Pușcașu a fost eliminat în semifinala Survivor All Stars, Zanni este desemnat câștigător, cu o cotă de 5.00 la 1. Acesta este urmat de Iancu Sterp, cu o cotă de 6.00. Pe locul 3, dar la mare distanță de cei doi, se află Andrei Ciobanu, cu o cotă de 30.00.

Probabil că lupta se va da între Zanni și Iancu Sterp și, după cum arată cotele cotele caselor de pariuri, va fi una extrem de strânsă. Deznodământul îl vom vedea live în Finala Survivor All Stars, ce va fi difuzată live, la ora 20.30, pe PRO TV.

„De emoții am transpirat. E cel mai greu trofeu. Mă simt foarte bine. I-am simțit pe oameni alături de mine. Eu cumva simțeam acest moment. Recunoștința mea o să o vedeți în energia mea și atitudinea mea de acum încolo', a declarat Zanni.

Câți bani au câștigat concurenții la Survivor All Stars

Pe lângă premiul de 100.000 de euro ce-i va reveni câștigătorului, fiecare săptămână petrecută în junglă le-a adus concurenților în plus sume cuprinse între 2.000 și 5.000 de euro, ceea ce înseamnă că marele câștigător ar putea încasa în total peste 160.000 de euro, notează Gândul.

Moscalu, care a stat 20 de săptămâni în competiție, a primit 2.000 de euro pe săptămână, revenind acasă cu 40.000 de euro. Alexandra Duli a primit 2.500 de euro pe ediție, în total total 35.000 de euro pentru 14 săptămâni rezistate în competiție. Ana Porgras a fost remunerată cu 3.000 de euro pe săptămână și a încasat 48.000 de euro pentru 16 săptămâni.

Unul dintre favoriții sezonului, Alex Delea, a primit 4.000 euro pe săptămână. Din păcate, din cauza unei accidentări, nu a reușit să ajungă în finală, dar s-a întors acasă cu 60.000 de euro. Alexandra Ciomag a primit 2.500 de euro pentru fiecare săptămână, în contul ei intrând 27.500 euro.

După 17 săptămâni petrecute în Republica Dominicană, Ștefania Stănilă s-a întors în România cu 51.000 de euro, în timp ce Ștefania Ștefan a primit 38.000 de euro. TJ Miles a primnit 4.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor All Stars, astfel că a adunat 76.000 de euro. Suma cea mai mică a primit-o Andreea Tonciu. Dat fiind că a rezistat doar o săptămână, aceasta a încasat 6.000 de euro.






 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton