Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a ajuns la spital. Ce a pățit după ce a divorțat de actor

 Calin Maria Bianca
.

Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a ajuns la spital. Ce a pățit după ce a divorțat de actor. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgitul comediant și Livia au divorțat după mai bine de 8 ani de căsnicie. Cei doi au mers la notar și au semnat actele, fără a ieși prea mult în evidență ceea ce se întâmplă între ei. Au rămas discreți cu privire la motivul separării, însă el a recunoscut că suferă după despărțire. Chiar și așa, postările ei au demonstrat că o duce bine, până de curând, când s-a afișat pe patul de spital!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Livia Bordea și-a închis contul de Instagram pe perioada divorțului, mai ales atunci când se zvonea că lucrurile nu merg bine între ei, tocmai pentru a nu da explicații în fața nimănui. Ei bine însă, de curând și-a reluat activitatea din mediul online, însă fără numele de Bordea așa cum era în trecut. De la concertele unde s-a distrat copios alături de mai multe prietene, se pare că a ajuns pe mâinile medicilor.

bordea9-1bordea9-1

Citește și: Cătălin Bordea a vorbit despre infidelitate, chiar înainte de a anunța divorțul de Livia: 'Înșelatul ar trebui să fie ilegal. Vătămarea emoțională doare și…' / Semnele care ar fi prevestit despărțirea

Citește și: Cătălin Bordea, mesaj controversat la trei săptămâni de la divorțul de Livia: 'August este deja nostalgie. Pentru noi doi…'

Citește și: Versurile obscene cântate de artistul Gheboasă la Untold au creat controverse. Cezar Ouatu, comentariu ironic: „Ce voce, ce mesaj, ce producție și ce bine sună viitorul”

Citește și: „Îmi plesneau venele pe cap, efectiv stăteau să se spargă'. De ce a fost Delia la un pas de leșin la Untold. Artista a îngenuncheat în culise

Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a ajuns la spital

Ei bine, nu! Asta nu o spunem noi, ci chiar imaginile postate de ea de curând. Livia este foarte activă pe rețelele de socializare de câteva zile, astfel că pe lângă imaginile în care demonstrează tuturor cât de bine este și cât de mult se distrează, recent s-a pozat pe patul de spital.

Nu, nu este un simplu control medical, ci este clar că a pățit ceva sau că starea ei de sănătate nu este una bună, asta deoarece la mâna stângă are branulă. Fosta soție a lui Cătălin Bordea nu a deschis acest subiect în mediul online, astfel că în prezent nu se știe ce se întâmplă și ce a pățit.

Ce a transmis Livia, fosta lui Cătălin Bordea, de pe patul de spital

Deși s-a fotografiat întinsă pe patul de spital, Livia a demonstrat că este optimistă, iar lucrurile sunt sub control, astfel că la descrierea imaginii cu ea de pe patul de spital, a postat şi un mesaj scurt. „Să aveți o zi!', a transmis Livia urmăritorilor săi de pe instagram.

Nu doar Cătălin Bordea a avut nevoie de liniște după ce s-a despărțit de Livia, ci și ea, așa că și-a închis pentru o perioadă conturile de socializare, pentru a se putea obişnui cu schimbările majore din viaţa sa, însă acum și-a reluat activitatea.

Cătălin Bordea a făcut mărturisiri dureroase după divorțul de Livia

Familist convins și extrem de îndrăgostit de Livia pe parcursul celor nouă ani petrecuți împreună, Cătălin Bordea suferă din cauza divorțului, iar acest lucru a fost spus chiar de el. Comediantul nu are de ales și a decis că se va concentra strict pe cariera profesională și pe distracție, mai ales că după semnarea actelor de divorț este tot timpul în compania prietenilor săi, care-l ajută să uite de supărare. Totuși, după ce va încheia filmările pentru iUmor, va încerca să evadeze, măcar o săptămână, undeva departe de Capitală, după cum a declarat.

„E destul de greu să îmi fac planuri de vacanță acum și cam orice fel de planuri la nivel personal.Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine, iar după ce termin filmările la iUmor probabil voi evada o săptămână departe de București. Mă concentrez pe mine să fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez’, a declarat Cătălin Bordea pentru cancan.ro.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton