Livia Graur, marcată de divorțul părinților ei, în copilărie: „Eu și tata ne-am regăsit cumva după ce eu am împlinit 20 de ani”. Ce probleme a întâmpinat când s-a mutat în Franța

 Tudorache Simona
.

Livia Graur a rămas marcată de despărțirea părinților ei, care s-a produs când ea avea doar șase ani. Știrista recunoaște, însă, că de la ei a desprins cele mai importante lecții de viață. Legătura cu tatăl ei a devenit mai puternică după ce a împlinit 20 de ani și a fost, într-un fel, un moment de regăsire.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Livia Graur trăit pentru o vreme în Franța, acolo unde locuiește tatăl ei și a avut surpriza să constate că francezii ne aseamănă cu somalezii, iar asta din cauza situației noastre financiare.Vedeta a trăit într-o viață cât alții în cinci, dar fiecare experiență a întărit-o și a construit-o pentru viața pe care o are astăzi, așa că e recunoscătoare pentru tot și nu ar schimba nimic.

livia-graur-4livia-graur-4

Livia Graur, marcată de divorțul părinților ei, în copilărie

Livia Graur crede că fiecare om are drumului lui de viață, de aceea nu își judecă părinții, care, la un moment din viață, au vrut altceva și și-au separat pașii. Au fost multe trăiri, unele plăcute, altele din contră.

„Îmi amintesc multe lucruri, unele mai puțin plăcute, altele mai plăcute. Așa a fost să fie. Nu știu dacă vreunul dintre ei regretă ce s-a întâmplat. Fiecare avem un drum în viață și ăsta era drumul meu', spune Livia Graur pentru Unica.

Ce lecții a primit Livia Graur de la părinți

Recunoaște că a ajuns un om vertical datorită părinților ei, care au sfătuit-o să urmeze întotdeauna drumul drept și să nu calce pe cadavre. Livia Graur a crescut alături de mama ei, asta pentru că tatăl ei locuiește în Franța.

„Să fiu serioasă, să-mi văd de treaba mea și atunci când îmi pun în minte și vreau să realizez ceva să iau drumul drept, să nu calc pe cadavre. Să fiu un om drept. E mai important să spui adevărul, să fii vertical, decât să faci lucrurile altfel și-apoi când te uiți în oglindă să nu-ți placă ce vezi. Eu și tata ne-am regăsit cumva după ce eu am împlinit 20 de ani. Tata este plecat din țară (în Franța – n.red.). Am crescut cumva mai mult cu mama. De la tata am învățat același lucru. Oamenii care se aseamănă se adună. Părinții mei sunt amândoi niște oameni cinstiți, cred că acesta este cuvântul cel mai corect', adaugă Livia.

Cum se comporta Livia Graur în copilărie

Știrista a făcut multe trăsnăi în copilărie, uneori a ajuns și la spital, dar acele amintiri dau astăzi culoare vieții ei, pentru că, într-un fel, au făcut-o omul de astăzi.

„În același timp, dacă-mi puneam ceva în minte, greu să nu-mi iasă. Am căzut de pe bătătorul de covoare, unde mă urcasem cu role, și mi-am fracturat șoldul. Mi-am petrecut nu știu câte luni pe la spitale. Am făcut multe prostii. Erau niște leagăne din fier și ne dădeam tare în ele. La un moment dat mi-au venit peste picioare și am și acum semne de cum mi-au lovit tibia. Făceam și prostioare, dar era frumos', a mai povestit Livia Graur.

Citește și: Gabi Bădălău susține că între el și Claudia Pătrășcanu „n-a fost o poveste de iubire”. A mărturisit că și-a înșelat soția în timpul căsniciei, iar ea punea microfoane în ghiozdanele copiilor: „Am rămas la ea acasă într-o noapte, mi-a luat telefonul, a scos tot din el după care m-a amenințat”

Citește și: După despărțire, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au pornit un război în instanță pentru fiica lor. Ce decizie au luat judecătorii

Citește și: Cătălin Scărlătescu a câștigat prima bătălie în instanță cu Antena 1, iar postul TV trebuie să-i plătească chef-ului cheltuieli de judecată. Decizia nu este definitivă

Citește și: Ce nași va avea Anda Adam la nunta cu Yosif Mohaci, după ce au fost nevoiți să-i schimbe: „Sunt persoane cunoscute. Sunt un exemplu pentru noi. Vin din Las Vegas”

Citește și: Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu Alex Bodi, după ce au fost surprinși împreună în oraș: „A fost sprijin moral pentru mine în perioada asta. După doi ani în care nu am mai vorbit deloc, am reluat…”

Cum a fost Livia Graur tratată în Franța

Jurnalista a mers pentru o vreme la școală în Franța, apoi a revenit în țară. S-a reîntors în primul an de facultate, cu o bursă la Universitatea Nanterre.

„M-am confruntat cu o situație în care mi-au zis: „A, dar noi aveam altă părere despre România'. Și în clasa I am avut probleme. Tot așa, nu au știut că sunt româncă.

Livia Graur a rămas fără cuvinte atunci când a văzut cum sunt percepuți românii în Franța. „Au început să strige Romanie-Somalie. În vremea aia, acum mulți ani, strângeam ajutoare pentru copii din Somalia. M-a frapat un pic. A fost ciudat. A fost primul meu contact cu percepția lor despre țara noastră. Vorbim de 92-93. Francezii aveau impresia, și poate nu era chair atât de greșită, că suntem un popor sărac, dar de aici și până la a ne asocia cu Somalia, pentru mine a fost un șoc', a dezvăluit prezentatoarea de la Prima TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton