Liviu Arteni, fostul soț al Israelei, a fost dat dispărut. Când și unde a fost văzut ultima oară: "Era la cerșit..."

 Dumitrache Laura
.

Liviu Arteni, fostul soț al Israelei, este de negăsit. Bărbatul a fost dat dispărut, după ce ultima oară ar fi fost văzut în timp ce cerșea în străinătate. O cunoștință a lui a declarat când și unde a fost văzut ultima oară. Liviu Arteni și Israela s-au căsătorit în anul 2008, dar au divorțat după 8 ani de relație. Israela Vodovoz a murit în anul 2018.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fostul soț al Israelei a fost dat dispărut. Liviu Arteni ar fi fost văzut ultima oară când cerșea în străinătate. Maria Lazăr, o cunoștință a acestuia, a dezvăluit că ultima oară când a vorbit cu el se afla pe stradă, la cerșit. Femeia a fost șocată de modul în care arăta Liviu Arteni.

liviu arteni dat disparut nuntaliviu arteni dat disparut nunta

Liviu Arteni a devenit faimos după ce s-a căsătorit cu femeia de afaceri de origine israeliană Israela Vodovoz. Diferența de vârstă dintre cei doi era de 23 de ani. La momentul căsătoriei, cuplul a fost foarte mediatizat, iar Liviu a fost acuzat că vrea averea soției sale. Israela a murit la vârsta de 70 de ani, iar după moartea acesteia, Liviu Arteni a dispărut fără urmă.

Citește și: Israela, chemată la tribunal, deși a murit acum 3 ani. Care este motivul

Citește și:Israela Vodovoz a murit. Avea 67 de ani

Citește și:Anamaria German a împlinit 32 de ani. Cum se simte la 10 ani de la accidentul care a imobilizat-o în scaunul cu rotile: „Am avut parte și de surprize' / EXCLUSIV

Citește și:Ce relație era între regretata Cristina Țopescu și fratele ei, Sebastian: 'Ne plăcea să punem țara la cale: Îmi aduc aminte că…'

Liviu Arteni, fostul soț al Israelei, a fost dat dispărut

Liviu Artene, fostul soț al Israelei Vodovoz, a dispărut după ce afacerista a murit, în anul 2018. Maria Lazăr,o apropiată a bărbatului a declarat că ultima oară l-a văzut pe Liviu Arteni în urmă cu un an. Femeia a dezvăluit că acesta era distrus și ar fi fost văzut la cerșit în străinătate.

Acum un an am vorbit cu el ultima dată și după aceea, gata. Am văzut o filmare, a pus-o cineva, un român din Valencia, că era cu barbă, era pe o bancă. Asta s-a întâmplat anul trecut, în primăvară. Distrus, distrus, distrus. Am mai văzut încă o filmare în Germania sau Franța, era la cerșit, căuta în pubele', a declarat Maria Lazăr, potrivit spynews.ro.

Liviu Arteni a divorțat de Israela în anul 2016

Liviu Arteni și Israela Vodovoz au divorțat după 8 ani de relație. Maria Lazăr a declarat că îl cunoaște pe Liviu Arteni încă de când era un copil. Femeia a precizat că acesta a iubit-o foarte mult pe fosta lui soție.

Eu pe Liviu îl cunoșteam încă de tânăr, de copil. După ce s-a căsătorit cu Israela, ne-am mai întâlnit de câteva ori, mi-a prezentat-o pe Israela că e soția lui. Apoi, într-un timp am pierdut legătura, după aceea iar el a apelat. Adevărul este că el a iubit-o pe Israela și cât a stat la familia mea în Spania, 3 săptămâni, eu vorbeam cu el',a mai spus aceasta.

Liviu Arteni nu a păstrat averea Israelei

Liviu Arteni și Israela Vodovoz s-au căsătorit în anul 2008,iar după 8 ani au decis să divorțze. Cei doi au semnat actele de divorț, iar motivul ar fi fost faptul că Liviu Artene ar fi folosit violența domenstică. După moartea Israelei, bărbatul a moștenit averea acesteia, dar ar fi refuzat să o păstreze.

Liviu Arteni ar fi fost foarte afectat de despărțirea de Israelea Volodoz, și s-a retras de pe rețelele de socializare. Israela a fost găsită fără suflare în baie pe 9 martie 2018. Avocata acesteoa a suspectat că s-a întâmplat ceva cu ea deoarece afacerista nu a mai răspuns la telefon de cinci zile.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton