Liviu Dragnea, despre ironiile la adresa lui, după ce și-a făcut cont de cooking pe Youtube: "Trebuie să fii cam prost să nu apreciezi o glumă bună"

 Dumba Gabriela
.

Prima rețetă a lui Liviu Dragnea de pe YouTube și TikTok a strâns peste 10 milioane de vizualizări, dar și o avalanșă de glume și ironii în online. Fostul lider PSD a dezvăluit cum a primit glumele făcute pe seama sa și de ce a luat decizia de a-și deschide un canal de gătit, spre surprinderea foștilor colegi din politică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Liviu Dragnea se declară mulțumit de modul în care oamenii i-au primit noul demers, de a lansa un canal de gastronomie pe YouTube. La cei 60 de ani săi, fostul lider PSD crede că „acesta a fost perceput în mod corect, cei mai mulți dintre ei, cei interesați de bucătărie, uitându-se cu interes la cele prezentate, iar alții, poate chiar cu plăcere'.

338409779_3412121735723654_6468058324103062519_n-1338409779_3412121735723654_6468058324103062519_n-1

Liviu Dragnea a citit toate glumele făcute la adresa sa, după ce și-a făcut cont de cooking, pe Youtube

Cum era de așteptat, aparițiile lui Liviu Dragnea pe YouTube și TikTik au dat naștere unei avalanșe de ironii pe rețelele de socializare, care făceau inclusiv referire la perioada în care a stat la închisoare. Pe fostul lider PSD nu l-au deranjat glumele, ba chiar spune că a râs copios.

„Am citit multe dintre reacțiile celor care mi-au urmărit rețetele și cele mai multe dintre acestea mi-au făcut plăcere. Majoritatea dintre ele mi-au plăcut, recunosc. Am râs binișor, chiar și în multe dintre acelea în care bășcălia era mai mult decât prezentă, cu tot felul de bancuri și de apropouri, fiindcă după părerea mea trebuie să fii cam prost să nu apreciezi o glumă bună, chiar dacă tu ești subiectul principal', a declarat Liviu Dragnea pentru playtech.ro.

Liviu Dragnea susține că intenția sa nu a urmărit să-i aducă un anume beneficiu în noua ipostază și că face totul doar din pură pasiune:

„Nu sunt un specialist, așa că nu voi avea pretenții de un anume tip, cum că fac și să dreg. Nici pomeneală! Tot ce mi-am propus e să le reamintesc românilor cum e să mănânci sănătos, fiindcă, din păcate, în țara noastră, pe rafturile supermarketurilor, mai întâlnești și preparate sau semipreparate cu tot felul de chimicale în ele.

Iar numărul vizualizărilor obținute, circa 10 milioane pe TikTok, indică ceva. Nici aici nu sunt un specialist, așa că nu voi începe să interpretez, dar cifra în sine mi se pare grăitoare', adaugă cel care în urmă cu cinci ani făcea și desfăcea mai toate lucrurile în această țară.

Citește și: Lora, după 8 ani de relație cu Ionuț Ghenu: „Încerc să nu fiu un om care pune presiune pe un viitor pe care nu ne este dat să îl cunoaștem’

Citește și: Călin Donca a purtat un ceas de 200.000 de euro la Chefi la Cuțite. Florin Dumitrescu: „Ce mai contează că a pus…’

Cine l-a învățat pe Liviu Dragnea să gătească

Liviu Dragnea a dezvăluit că a învățat de la mama lui să gătească: „De la mama, dar și de la câțiva prieteni care știau cum poți găti sănătos și gustos!'.

Liviu Dragnea a mai dezvăluit și faptul că, în zilele următoare, adică chiar în Săptămâna Mare, va lansa noi filmulețe video, dedicate anumitor feluri de mâncare premergătoare Sărbătorii Pascale:

„În zilele următoare, voi veni cu noi rețete, cu prepararea ciorbei de miel, a fripturii de miel, dar și a modului de vopsire a ouălor, fără chimicale. Fiindcă există și așa ceva, dar nu vă voi dezvălui acum secretul pe care-l folosesc de mult timp. Personal, prefer ciorba de miel, sunt mort după ea!', mai spune Dragnea.

„Știu să fac și cozonac, dar e mult, mult de muncă ca să-ți iasă treaba așa cum trebuie!', completează Dragnea.

Cum au reacționat foștii colegi din politică la apariția lui Dragnea pe YouTube

Liviu Dragnea a menționat și faptul că niciun politician, fost coleg sau adversar politic, nu l-a căutat personal ca să-l felicite sau ca să-l critice pentru ideea sa:

„Ei probabil nu știu să gătească. Și, de altfel, nici nu mă așteptam s-o facă vreunul dintre ei. Repet, tot ce mi-am propus e ca cel care mă urmărește să facă cu ușurință diferența între mâncarea cea bună și cea rea!'.

Cât va dura această activitate, din mediul online? Liviu Dragnea are și în acest caz un răspuns:

Atâta vreme cât oamenii se vor uita la ceea ce le propun. Altfel, ce sens ar avea să stau de unul singur în fața unei camere și să nu se uite nimeni. Nu știu cât va dura, dar atât timp cât voi simți plăcere pentru ceea ce fac, dar și reacții, voi continua să fac!', a mai spus fostul șef al PSD.

Câteva dintre glumele despre Liviu Dragnea

Iată câteva dintre comentariile postate pe contul de YouTube al lui Liviu Dragnea:

  • Dragii mei, bine ați venit în bucătăria Jilavei!
  • Acel moment când te lasă nevasta, te apuci de gătit
  • Oo. Tot la morcov, tot la morcov. Obiceiurile nu se uită.
  • Gordon Ramsay după o lună în Vaslui
  • Vă propun slogan: „De la pușcărie, în bucătărie / Din pârnaie, la tigaie”
  • Bună ziua! O să pară ciudată întrebarea asta, dar în ce an suntem? Ce s-a întâmplat? Suntem într-un univers paralel? Putem schimba cumva asta?
  • Pasul 1: „Se fură fasolea”
  • Ce rețetă bună! Soția mea a întinerit cu 25 de ani, cei 3 trandafiri s-au uscat mai tare (pentru rețeta de compot suedez), iar vecinii mi-au pus gratii la geam!!
  • Ingredientele au fost furnizate de Sponsorul OFICIAL Primăria Alexandria, de asemenea casa, hainele, finisajele interioare au fost efectuate cu fonduri Europene SAPARD. Vă mulțumim pentru vizionare. Pentru a participa ca ajutor de bucătar în această emisiune, vă așteptăm la caseria TelDrum cu plicul cu 10.000e.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton