Incredibil, dar adevărat! Liviu Gherman și Bianca Hînceanu i-au acuzat pe producătorii de la Insula iubirii de prostituție și droguri și au ajuns până la DIICOT. Ce s-a întâmplat cu dosarul

 Tudorache Simona
.

Liviu Gherman și Bianca Hînceanu au participat în sezonul trei de la Insula iubirii, dar ce au trăit acolo le-a lăsat un gust amar. Ba mai mult, după ce au părăsit show-ul, cei doi au făcut valuri cu declarațiile lor și au susținut că ce se întâmplă acolo întrece orice imaginație. Liviu Gherman activează, astăzi, în partidul AUR și visează la o carieră politică, el fiind la un pas să devină primar în Timiș. El deține și un restaurant și o academie de fotbal.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

După terminarea filmărilor, Liviu și Bianca au mers la DIICOT și au depus o plângere penală împotriva Antena 1 și a producătorilor show-ului. Capetele de acuzare erau dintre cele mai grave: constituirea unui grup infracțional organizat, lipsire de libertate, șantaj, trafic de persoane, proxenetism, folosirea serviciilor unei persoane exploatate, înșelăciunea și falsul în înscrisuri sub semnătură privată.

vianca si liviu0- insulavianca si liviu0- insula

Liviu Gherman și Bianca au făcut acuzații grave după ce au participat la Insula iubirii

În sezonul al treilea al emisiunii „Insula Iubirii', Liviu Gherman și partenera sa, Bianca Hînceanu, au acceptat să-și testeze dragostea și să vadă dacă vor intra în jocul ispitelor. Legătura lor a fost zdruncinată din plin în timpul emisiunii. Bianca s-a lăsat cucerită de Sorin, una dintre ispite.

Acest episod a dus la o serie de conflicte între Bianca și Liviu, dar și la acuzații grave aduse echipei de producție. Cei doi nu s-au lăsat și au luat măsuri împotriva show-ului, mai precis au depus o plângere penală împotriva postului Antena 1 și a producătorilor emisiunii, acuzațiile fiind extrem de serioase, conform Fanatik.ro.

Citește și: Ce a vizitat Michele Morrone în București. A fost în Centrul Vechi, la Muzeul Satului și… la un concert de muzică clasică / La ce hotel a locuit

Citește și: Mihai Bobonete, replică savuroasă pentru Mădălina Ghenea, după ce a văzut-o într-o ținută îndrăzneață: „Sunt neliniștit cu găurile astea

Citește și: Cum gestionează Cristina Stroe și Damian Drăghici certurile în relație: „Amândoi avem momente de orgoliu. El are un mod foarte special de a-mi spune cât de mult mă iubește. Punctul nostru sensibil…” / EXCLUSIV

Citește și: Povestea emoționantă a lui Eduard Novak, singurul campion paralimpic al României. Un accident rutier grav i-a schimbat total viața: „Asta a fost soarta mea!”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină și Cove: s-au iubit un an, înainte de relația actriței cu Alexandru Papadopol / Scandalul izbucnit când au ajuns colegi la teatru

Ce au declarat la DIICOT Liviu Gherman și Bianca Hînceanu

Liviu Gherman, Bianca Hînceanu și un alt concurent, Pollak Bochus, au îndreptat tunurile către producătorii de la Insula iubirii. Ei au susținut că acolo ajung 'persoane vulnerabile', care ulterior nu au voie să părăsească insula.

Acestea au fost filmate fără acordul lor inclusiv în dormitor, 'dându-li-se să consume băuturi care în mod sigur conțineau substanțe psihoactive'. În paralel, producătorii ar fi folosit serviciile unor prostituate (ispite), pentru a-i seduce pe participanți în vederea obținerii de foloase necuvenite. Dosarul a fost clasat de DIICOT din lipsă de probe, conform sursei citate.

În ciuda acelor situații trăite în timpul emisiunii, Liviu Gherman și Bianca Hînceanu au rămas împreună. Ei au devenit părinții unei fetițe, Helen.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton