Liviu Puștiu, pagube de 100.000 de euro, după incendiul de la centrul comercial din București: „A ars tot, investisem...”

 Martin Lorena
.

Liviu Puștiu, pagube de 100.000 de euro, după incendiul de la centrul comercial din București. Liviu Puștiu se numără printre persoanele care au avut de suferit, în urma incendiului care a avut loc într-un centru comercial din București. Manelistul avea studioul în complex, iar toate instrumentele sale au ars imediat. Iată ce a declarat artistul despre pagubele suferite!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ieri a avut loc un incediu major într-un centru comercial din Capitală. Au existat foarte multe persoane păgubite, printre care și Liviu Puștiu. Acesta deținea propriul său studio muzical în incinta complexului, iar toate instrumentele au luat foc. Manelistul, deși este trist din cauza pierderii financiare suferite, se bucură că a scăpat cu viață. El împreună cu alți colegi de breaslă ar fi trebuit să se afle acolo, când au izbucnit flăcările.

Liviu-Pustiu-1Liviu-Pustiu-1

Acesta trebuia să se afle la studio cu mai mulți colegi când a izbucnit incendiul. Norocul său a fost că a pierdut avionul din Londra spre România.

Citește și: Cristina Spătar, prima fotografie alături de iubitul ei, mai tânăr cu 21 de ani: „Suntem împreună de la divorț

Citește și: Cristina Spătar apelează la estetician, din nou:Ce i-a spus fiul ei: „Ești o egoistă, la noi nu te gândești. La ce procedură apelează cântăreața

Citește și: Ce înălțime și ce greutate are Raluca Bădulescu:„Regimul pe care l-am ținut se bazează pe…/ EXCLUSIV

Citește și: Irinel Columbeanu a fost externat: „Monica și Irina s-au îngrijorat pentru mine’

Liviu Puștiu, pagube de 100.000 de euro, după incendiul de la centrul comercial din București

Liviu Puștiu se afla în Londra în momentul în care incendiul a izbucnit. Acesta a vorbit public despre episodul dureros și a declarat că este recunoscător pentru că nu a prins avionul către România. Cu toate acestea, pagubele suferite sunt în valoare de aproximativ 100.000 de euro. Tot ce a păstrat a fost un stick cu negative, pe care îl avea cu el în afara țării.

'Îi mulțumesc lui Dumnezeu, o spun public cu atâta putere față de Dumnezeu că mi-a salvat viața într-un timp atât de scurt. Am avut două mari hopuri ale vieții. Nu sunt supărat. E o pierdere mare și financiară. A ars tot, nu mai am nimic, aveam scule cam de 100.000 de euro, investisem în ultima perioadă. Aveam acolo o întreagă industrie muzicală, toată istoria mea muzicală, tot ce am făcut eu din 2003 până astăzi, s-a pierdut tot, nu am salvat decât un singur stick cu 18 negative', a spus el la Antena Stars.

„Eu cred că nu mai eram în viață acum'

Liviu Puștiu a vorbit despre recunoștința pe care o are față de Dumnezeu, pentru că i-a salvat viața. Acesta ar fi trebuit să fie prezent la studio pentru a înregistra câteva piese. Din fericire pentru el, a pierdut avionul și a rămas în viață.

'A fost mâna lui Dumnezeu. A făcut în așa fel încât să nu ajung acolo. Eu de la 14:00 la 20:00 eu aveam am sesiune de întregistări. Eu când am sesiune de înregistrări închid ușa, mă închid acolo cu colegul sau cine e, cântăm, mixăm în căști. Nu auzim nimic, nu avem contact. Eu cred că nu mai eram în viață acum', a declarat el pentru sursa citată.

Unul dintre lucrurile pe care le-a pierdut în urma incendiului este un acordeon de suflet, moștenit din generație în generație.

Mai ales că eu acolo am niște instrumente de suflet care valorează foarte mult financiar, dar și mai mult valorează sufletește. Avem un acordeon care era unul de suflet, din familie, iar pentru acordeonul ăla eram în stare să-mi dau viața pentru el cu riscul că nu plecam fără el', a mai spus el.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton