Liviu Vârciu a ajuns, din greșeală, în casa rudelor Adelinei Pestrițu, fosta lui soție: "Nu mai scap toată viața mea"

 Dumitrache Laura
.

Liviu Varciu a avut parte de o experiență neașteptată în emisiunea „Poftiți pe la noi'. Prezentatorul TV a nimerit în curtea rudelor fostei sale soții, Adelina Pestrițu. Așa cum ne-a obișnuit, Liviu Vârciu a reușit să aibă o reacție haioasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Liviu Varciu a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu, dar căsnicia lor nu a durat mult. Deși au încercată să își salveze relația, cei doi au divorțat cu mare scandal. După ani de zile de la despărțire, Liviu Vârciu a avut parte de o situație neașteptată chiar în emisiunea „Poftiți pe la noi'.

liviuliviu

Liviu Vârciu a devenit viral pe TikTok după ce a nimerit, din greșeală, în curtea rudelor Adelinei Pestrițu. Momentul a avut loc într-o ediție mai veche a emisiunii „Poftiți pe la noi', de la Antena 1. Situația a fost amuzantă atât pentru Liviu Vârciu, cât și pentru telespectatori.

Citește și: Liviu Vârciu și Anda Călin au împlinit 7 ani de relație: „Îmi suportă figurile și nervii'. Cum aratău când s-au cunoscut

Citește și:Liviu Vârciu, declarații despre al patrulea copil: „Nu am închis încă maternitatea, adică este acolo'. Cum se descurcă în rol de tată

Citește și:Mădălina Ghenea a făcut furori pe covorul roșu la Festivalul de la Veneția. Mesaj pentru iubitul ei, Grigori Dimitrov: „Zâmbesc pentru că…”

Citește și:Cum se simte Rona Hartner după ce a fost externată: „Obosește inima din cauza citostaticelor”. Artista a fost diagnosticată cu cancer pulmonar și metastaze la creier

Liviu Vârciu a ajuns, din greșeală, în casa rudelor Adelinei Pestrițu, fosta lui soție

Liciu Vârciu a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu. După un an de mariaj, cei doi au decis să divorțeze și să meargă pe drumuri separate. Deși separarea lor nu a fost una tocmai plăcută, cei doi au mers mai departe și și-au refăcut viața alături de alți parteneri. Într-o ediție a emisiunii Poftiți de la noi, de la Antena 1, Liviu Vârciu a avut parte de o surpriză neașteptată. Pe TikTok a devenit virală o secvență mai veche din cadrul emisiunii moderate de Nea Mărin, în care Liviu Vârciu nimerește în curtea rudelor Adelinei Pestrițu, fosta lui soție. Prezentatorul Tv nu și-a imaginat niciodată că va ajunge vreodată în casa rudelor fostei soții.

Am nimerit la mătușă-mea și la unchi-miu, pe care nu i-am văzut niciodată în viața mea. Dar care, ce crezi? Sunt neamuri cu mine. „Pestriți', dar neamuri cu mine (…). Mamă, mamă, nu mai scap toată viața mea!', a mărturisit Liviu Vârciu. Iuliana Luciu, care era alături de Liviu Vârciu, a făcut haz de necaz. „Nu pot să-mi dau seama, din toate casele și locurile în care puteam să mergem, am nimenir fix unde-și dorea Liviu. Atât de entuziasmat era, că a ajuns în sânul fostei lui familii.'

Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu au divorțat după un an de căsătorie

Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu s-au cunoscut în anul 2008, la nunta Andreei Bănică. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar în anul 2009, Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu s-au căsătorit chiar de Ziua Îndrăgostiților. Ei bine, dragostea dintre ei nu a durat prea mult, iar un an mai târziu au divortat. A urmat un scandal mediatic, presărat cu împăcări și despărțiri.

„Motivul e unul cât se poate de simplu: ne-am dat seama că nu ne-am maturizat îndeajuns încât să putem avea o relaţie. E vorba despre lipsa de maturitate.', declara Adelina Pestrițu. În prezent, amândoi au relații cu alti parteneri și au devenit părinti. Liviu Vârciu are trei copii, pe Carmin, din relația cu Ami Teiceanu, o fiică și un băiat cu actuala parteneră, Anda Călin.

Sursa foto: Facebook/Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton