Liviu Vârciu a înșelat-o pe soția lui, Anda Călin, cu Roxana Niculae, bebelusă la Cronica Cârcotașilor: „Am zis că mor fără ea. Am sunat-o și i-am zis că, dacă nu vine acasă, eu o să mor. De atunci...” / Au apărut imagini de paparazzi cu cei doi, sărutându-se

.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Liviu Vârciu s-au căsătorit civil și religios pe data de 23 august 2024, în mare secret, într-un cadru restrâns, după opt ani de relație. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt discreți cu viața lor privată, însă acum prezentatorul TV a recunoscut că i-a fost infidel la începutul relației lor. A spus totul fără a ezita, chiar la câteva săptămâni după ce a luat-o de soție! Iată declarațiile neașteptat mai jos!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Când vine vorba despre trecutul lui Liviu Vârciu, mai ales din punct de vedere amoros, știm cu toții că este unul destul de tumultuos. S-a iubit cu multe femei, însă când a întâlnit-o pe Anda Călin a simțit că este sufletul lui pereche. Au doi copii superbi împreună și se laudă cu căsnicia lor ori de câte ori au ocazia, însă recent prezentatorul TV a recunoscut că la început lucrurile nu au fost tocmai roz între ei.

liviu-varciu-si-anda-calinliviu-varciu-si-anda-calin

Citește și: Unde își petrec luna de miere Anda Călin și Liviu Vârciu: „Nu am emoții în ceea ce privește vacanța. Mergem doar noi doi, fără copii”

Citește și: Anda Călin și Liviu Vârciu s-au întors din vacanța cu nașii și fac planuri pentru luna de miere: „El vrea în Maldive, eu aș vrea…'

Citește și: Scena nedifuzată de la Insula Iubirii dintre Daiana Prodan și ispita Aurelian Păduraru. Ce s-a întâmplat în baie și ce i-a spus tânărul, departe de camerele de filmat: „Am intrat peste el…'

Citește și: Simona Gherghe a dezvăluit de ce a plecat de la Acces Direct, de fapt: „Nu am mai putut să duc tot ce era acolo. S-au adunat, am trecut prin niște..

Liviu Vârciu a înșelat-o pe soția lui, Anda Călin, cu Roxana Niculae, bebelusă la Cronica Cârcotașilor

Liviu Vârciu are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale, care i-a dăruit o fetiță și un băiețel, însă la început, mai concret după un an de relație, au trecut printr-o perioadă dificilă. Pe atunci lucrurile nu erau tocmai roz, iar povestea lor de dragoste era pusă sub semnul întrebării, moment în care Liviu Vârciu 'a călcat strâmb'. S-a căsătorit în urmă cu câteva săptămâni cu Anda Călin, iar acum a dezvăluit că a înșelat-o, fără a avea vreo reținere.

Am înșelat-o o singură dată. Aveam 1 an de zile împreună. (…) Eram despărțiți. Ea stătea în altă parte, eu stăteam acasă și am avut un bufeu d-ăsta de nebunie. Mi-am dat seama că nu pot trăi fără ea. (…) Am zis că mor fără ea. Am sunat-o și i-am zis că dacă nu vine acasă eu o să mor. Eu nu am crezut că o să am lucrurile astea atât de puternice pentru o femeie. De atunci am 7 ani de zile în care nu știu altă femeie. Nu am înșelat-o nici măcar cu o femeie. Nu îmi trebuie.', a declarat Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu a regretat ceea ce a făcut, iar după ce i-a fost infidel, i-a mărturisit Andei Călin că nu își vede viața fără ea. Din acel moment, s-a produs împăcarea, ea a trecut peste cele întâmplate, iar acum își trăiesc frumos povestea de dragoste, după cum a spus chiar Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu și-a înșelat soția cu Roxana Niculae, care a fost „Bebelusă„ la Cronica Cârcotașilor

Liviu Vârciu a fost discret și nu a spus cu cine și-a înșelat soția, însă dacă ne aducem bine aminte, în urmă cu șapte ani, când era la început de relație cu Anda Călin și treceau printr-un episod mai greu, a fost surprins cu Roxana Niculae. Tânăra care a fost 'Bebelușă' la Cronica Cârcotașilor se pare că i-a furat inima în timp ce el și Anda Călin tocmai hotărâse că au nevoie de o pauză.

Roxana Niculae și Liviu Vârciu au fost colegi de trust, iar de aici s-a înfiripat ceva între ei pe atunci. Conform Cancan, cei doi nu doar că s-au sărutat pasional chiar în fața casei lui, ci au petrecut și mai multe nopți împreună în vila prezentatorului TV din Băneasa, de unde Anda Călin plecase, pe urma discuțiilor cu Liviu Vârciu. I-a fost infidel și și-a dat seama că a făcut o greșeală mare, astfel că mai apoi și-a cerut scuze inclusiv în fața tuturor, pe micile ecrane.

„Vreau să nu mai fac greşeala asta, să îmi pun viaţa mea la televizor. Oamenii nu ştiu cum trăieşti tu. Eu sunt cu Anda, mi-a dăruit o fetiţă foarte frumoasă, e iubita mea, stă la mine acasă. E numai problema noastră dacă ne certăm. Eu cu Roxana suntem prieteni de foarte mult timp', a spus Liviu Varciu la un post de televiziune, în urmă cu șapte ani.

Cum decurge în prezent căsnicia dintre Liviu și Anda Vârciu

Liviu Vârciu regretă greșelile din trecut, chiar dacă soția lui l-a iertat și i-a dăruit doi copii superbi. Au avut parte de nunta mult visată, iar apoi de o vacanță pe cinste doar ei doi, însă prezentatorul TV a povestit că 'se ceartă ca în prima zi', dar și că 'se iubesc tot ca în prima zi'. E clar că acesta este secretul relației lor, din moment ce Liviu Vârciu a numit-o 'femeia visurilor mele'.

„A fost și este femeia visurilor mele, pot să o spun cu gura mare. Mi-a dăruit doi copii. Ne certăm ca-n prima zi și facem dragoste fix ca-n prima zi.(…) Cu ea am 8 ani de zile și cred că e un pic mai bine decât la început. Nu am mințit niciodată. Nu o înșel.', a mai spus Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu nu s-a oprit însă aici, ci a continuat seria declarațiilor, explicând că Anda Călin i-a demonstrat în toți acești ani că îi vrea binele în orice moment, reușind să formeze o familie alături de el.

E încăpățânată, dar mi-a demonstrat de-a lungul relației că încearcă să facă să fie bine. (…) A construit o familie. E deșteaptă de mă enervează câteodată. Știi că eu mai fac greșeli gramaticale și mă corectează de față cu oameni, cu prieteni, dar o iubesc și îmi vrea doar binele. Îți dai seama că nu îmi vrea răul, sper!', a mai spus Liviu Vârciu, tată a trei copii.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton