Liviu Vârciu a scăpat de datoria pe care o avea la Nea Marin: "I-am plătit cu vârf și îndesat, dar și ceva peste. Am stat mult timp plecat de lângă familie"

.

Liviu Vârciu a muncit enorm, dar a reușit să își achite datoria pe care o avea la Nea Marin. Artistul s-a împrumutat ca să poată finaliza construcția vilei din Otopeni. El ar fi luat de la Nea Marin, după spusele prietenilor, 50.000 de euro. S-a zbătut, însă, cât a putat, a jucat în filme, a cântat, a filmat pentru Antena 1 și șansa a fost de partea lui. A pus ban pe ban și a reușit să se achite față de Nea Marin.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Deși la filmări se au ca șoarecele și pisica, cei doi au o relație frumoasă de prietenie dincolo de ce se întâmplă pe micul ecran. Ba mai mult, Nea Marin a susținut întotdeauna că îl vede pe Liviu ca pe fiul lui și l-a susținut atunci când i-a fost greu. Au fost aproape unul de celălalt în momentele frumoase, dar și în cele complicate, cum a fost pandemia.

nea marin 53nea marin 53

Liviu Vârciu i-a dat lui Nea Marin banii împrumutați

Liviu Vârciu răsuflă ușurat. Artistul a reușit să îi returneze lui Nea Marin banii împrumutați, deși nu a fost deloc o muncă ușoară.

„În sfârșit, i-am plătit datoria lui Nea Marin, cu vârf și îndesat, dar și ceva peste. Nu mai am să îi dau, toată lumea mă întreabă. Mi-e tare drag, m-a ajutat, am filmat mult cu el, pentru emisiunea de la Antena 1, am stat mult timp plecat de lângă familie, m-am întors recent la soție și copii, sunt foarte obosit', a spus Liviu Vârciu pentru Click.

Citește și: Raluca Moianu dezvăluie asemănarea neașteptată dintre ginerele său și regretatul ei soț, Marius Ancuța: „Tatal Marei cu siguranță s-ar fi bucurat…'

Citește și: Cu se ocupă Raluca Moianu după ce a renunțat la televiziune: „Sunt o persoană foarte ocupată, poate nu pare, dar sunt”

Citește și: Cum se menține Victor Slav în formă, la 44 de ani: „Țin post intermitent și am două mese pe zi. Mănânc…'

Citește și: Larisa Iordache și Cristian Chiriță plănuiesc să se mute înr-o casă mai mare, după nașterea fiicei lor: „Să avem toți confort și spațiul nostru personal'. Câte kilograme a luat sportiva în sarcină / EXCLUSIV

Citește și: Lora, reacție dură la adresa Ilincăi Vandici, după ce a comparat nunta ei cu cea a lui Theo Rose: 'Mi se pare penibil. Brusc, doar dacă e mică nunta are sens. Sunt cam penibilă că nu plătesc…'

Ce relație are Liviu Vârciu cu Nea Marin

Nea Marin îl consideră pe Liviu Vârciu un membru al familiei lui și recunoaște că nu există săptămână în care să nu discute la telefon și să se consulte. Cei doi au fost și în vacanțe împreună, alături de familiile lor.

„Liviu este ca al treilea copil al meu, îmi este foarte drag. Când am văzut că se blocase și nu mai știa ce să facă, în privința datoriilor, am sărit să îl ajut, fără ca el să îmi ceară asta. Mi-am dorit să își termine casa și să se ocupe de ce avea nevoie.

Nu există săptămână, în care să nu vorbim la telefon, să ne consultăm, să ne scriem. Când am avut probleme de sănătate, el a fost alături de mine. Am trecut împreună și prin pandemie, am fost în vacanțe împreună. Vă spun cu mâna pe suflet că face parte din familia noastră', spunea Nea Marin pentru Viva.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton