Liviu Vârciu, despre câștigurile obținute când făcea parte din trupa L.A.: „Am închiriat un etaj la un hotel și am făcut o podea de bani. Când a văzut Dan Negru...”

 Dumba Gabriela
.

Liviu Vârciu a vorbit despre câștigurile obținute pe vremea când făcea parte din trupa L.A. Liviu Vârciu și colegii lui de trupă s-au bucurat de foarte mare succes în perioada L.A. Concerte pe bandă rulantă și bani pe care îi întorceau cu lopata. Liviu Vârciu dezvăluie că aveau atât de mulți bani la vremea aceea, în urmă cu mai bine de 20 de ani, încât la un moment dat, într-un hotel din Timișoara, au făcut o podea din banii câștigați în trei luni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu, despre câștigurile obținute pe vremea când făcea parte din trupa L.A. În urmă cu mai bine de 20 de ani, Liviu Vârciu făcea furori cu trupa L.A. alături de Aurelian Ciocan și Adrian Zainea. Cei trei au lansat piese de succes, care au devenit hit-uri de-a lungul anilor. Recent, Vârciu dezvăluia că au pierdut peste 4 milioane de euro în perioada L.A., însă au și câștigat sume fabuloase atunci.

88908890

Liviu Vârciu, despre câștigurile obținute pe vremea când făcea parte din trupa L.A

Una dintre nebuniile făcute de Liviu Vârciu și colegii săi din trupa L.A. a fost să își arunce banii câștigați timp de 3 luni în holul unui hotel din Timișoara, unde au făcut o podea de bani.

„Am făcut multe nebunii. La Timișoara am închiriat un etaj la un hotel și ne-am aruncat toți banii pe care îi câștigasem în vreo 3 luni de zile în turnee și am făcut o podea de bani așa, Dan Negru era pe vremea aia prezentator și a venit și când a văzut, cred că de acolo are el bani de blocuri.

Pentru că nu puneam preț și era un dezmăț total pe holul hotelului. Asta a fost o nebunie care îmi vine mie în minte acum, dar au fost foarte multe”, a dezvăluit Liviu Vârciu într-un interviu pentru playtech.ro.

Liviu Vârciu dezvăluie că a început să strângă bani atunci când a devenit tată:

Au venit copiii… Și când au venit copiii, nu mai sunt eu important, ci ei. Și am zis că dacă investesc în ceva, vreau să investesc în copiii și în educația lor și atunci s-a închis„.

Citește și:Liviu Vârciu, după ce a aflat că Nea Mărin se pensionează: „Pentru mine e ceva de negândit’. Cum percep fiicele coregrafului relația celor doi

Citește și:Andreea Antonescu a rugat preotul să nu-i bage fiica în cristelniță, la botez: ' Mă ia panica, în anumite momente…'

Cum își împărțeau banii Liviu Vârciu și băieții din L.A.

Niciodată nu am avut discuții despre bani, am fost 3 inși, împărțeam, părți egale, rămânea un 3,3 %, nu rămânea că îi lua Lucian Mitrea, împărțeam în 4„, a dezvăluit Liviu Vârciu, completat îndeaproape de Adrian, cu hohote de râs: „Îi lua el pe toți.”

De aceea și-a făcut și blocuri (râde). Noi îi dădeam lui Mitrea că a fost și șoferul nostru și impresarul nostru, se împărțeau cam egal că eram 4 inși cu impresarul. Dar nu, noi de asta am și pierdut foarte mult la viața noastră, pentru că la noi nu au contat deloc banii.

Noi voiam să ne auzim piesele în piețe, să ne auzim piesele la terase, să cântăm, nu aveam prea mult cu banii, că nici nu am avut„, a detaliat Vârciu.

Cred că asta a fost și frumusețea, ne-am trezit cu caseta pe tarabă, erau casete atunci, nu erau CD-uri. Aș vrea să văd un tânăr de 12-13 ani cum ascultă o casetă acum, sincer!„, a mai spus si Adrian.

Cum a pierdut Liviu Vârciu suma de 4 milioane de dolari cu trupa L.A.

Înainte de a-și construi o carieră în televiziune, Liviu Vârciu a fost artist și a făcut parte din celebra trupa L.A, alături de Aurelian Ciocan și Adrian Zainea. Recent, băieții au dezvăluit că au pierdut o sumă foarte mare de bani cu trupa L.A., respectiv 4 milioane de dolari.

Noi nu am făcut niciodată bani pe drepturi de autor. Drepturile noastre sunt la niște oameni… Încă nu m-am pus eu un pic pe treabă, dar o să mă pun de luna viitoare. Noi nu prea am încasat din drepturi de autor, noi am încasat mult din concerte. Nu am încasat din vânzările albumelor, chiar dacă am fost cea mai bine vândută trupă din România. Am fost băieți săraci… Noi ne mulțumeam cu concertele„, a spus Liviu Varciu, potrivit unica.

Acum ceva timp, Liviu Vârciu povestea într-un podcast că avea zile în care câștiga 10.000 de dolari în perioada L.A., dar a pierdut banii la fel de repede și nu-și explică nici acum ce s-a întâmplat.

„În 2005 nu aveam 200 de dolari să-mi plătesc chiria în Tineretului. Îi mulţumesc lui Dulceaţă, proprietarul de atunci, care chiar era o dulceaţă de om. Şi veneam de la L.A. cu care făceam 10.000 de dolari pe zi. Nu ştiu ce am făcut cu bani, nici ceilalţi băieţi. Eu nu mai am nimic la Constanţa. Dacă mă duc acum acolo stau la hotel.

Puteam să cumpăr tot Năvodariul, era un dolar şi 10 cenţi metrul pătrat. Eu făceam 10.000 de dolari doar lunea cu L.A. Apoi, m-a sunat Joey DAlvare, impresarul, să mă întrebe dacă nu vreau să joc în serialul „Secretul Mariei”. Aşa am ajuns în televiziune', spunea Liviu Vârciu.

Artistul a povestit că au vândut un album care valora 4 milioane de dolari pe 5.000 de dolari și o vacanță.

Noi am dat un album care a făcut în jur de 4 milioane de dolari în 2001 pe o ladă de Wembley și 5.000 de dolari să mergem într-o vacanță. Și cartea L.A. a făcut vreo 120 mii de euro, pe vremea aia un apartament era 10 mii. Noi am făcut-o cadou. Am zis doar să o scoată să fie color, le-am zis să ne facă CD-ul color și e gratis, nu e problemă.’, a mai spus Vârciu.

Liviu Vârciu și colegii săi de trupa au aflat mult prea târziu despre legile care prevedeau drepturile de autor. „Când ne-am apucat de muzică nu erau foarte multe trupe în România. Am avut un succes foarte mare, noi având vârsta de 18 – 19 ani, nu știam noi cu legile, cu drepturi de autor. Am aflat după că am fost furați la mare stil. Dar aia e, în viață mai și pierzi. Viața merge înainte… Dar, totuși, trebuie să fim atenți’, a spus si Adrian Zainea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton