„Începe să se și înnegrească”. Liviu Vârciu s-a afișat cu fața umflată, din vacanța din Maldive. Ce a pățit prezentatorul TV

 Calin Maria Bianca
.

Liviu Vârciu s-a fotografiat cu fața umflată în vacanța din Maldive. Zilele trecute, îndrăgitul prezentator TV și frumoasa lui iubită, Anda Călin, au plecat într-o vacanță mult așteptată și binemeritată. Ei bine, când să se bucure de timp de calitate în doi și să se profite de frumusețea insulei prin fotografii de senzație, problemele le-au bătut la ușă. Liviu Vârciu nu a ținut acest lucru doar pentru el, ci l-a împărtășit cu marea lui comunitate de fani din mediul online. Iată de ce este umflat la față și cum s-a ajuns în acest punct!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu s-a afișat cu fața umflată, din vacanța din Maldive. Liviu Vârciu și Anda Călin au decis că este momentul ideal pentru a se bucura de o vacanță pe cinste! Zis și făcut! Au plecat în Maldive cu zâmbetul pe buze, însă după prima noapte petrecută acolo, totul a luat o altă întorsătură. Celebrul prezentator TV s-a trezit cu fața foarte umflată, astfel că dorința lor de a face fotografii care de care mai speciale este imposibilă în aceste momente.

img-2023-01-30t122411.769-1img-2023-01-30t122411.769-1

Așa cum era de așteptat, fiindcă se bucură de o mare comunitate de fani în mediul online, nu a putut să nu împărtășescă cu cei dragi cum 'se distrează' în vacanță. Cu simțul umorului la el indiferent de ceea ce se întâmplă, Liviu Vârciu a făcut mai întâi o serie de glume despre cum arată fața lui.

Citește și: Liviu Vârciu și Anda Călin au făcut scandal la pensiunea în care au petrecut Revelionul: „Îmi cer scuze…”

Citește și: „Tu mă înșeli? Habar nu ai că eu am fost cu 2-3, maxim 4 '. Anda Călin și Liviu Vârciu, discuție controversată în mașină. De la ce a pornit

Citește și: „Această reacție vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum'. De ce refuză Antonia să apară la TV

Citește și: „Pentru orice ieșire trebuia să mă justific'. Oana Roman, declarații neașteptate după despărțirea de Marius Elisei

Liviu Vârciu s-a afișat cu fața umflată, din vacanța din Maldive

Liviu Vârciu s-a speriat în momentul în care s-a trezit și și-a dat seama că ceva nu este în regulă. Își simțea fața umflată, iar apoi când a mers la baie, a sesizat că într-adevăr fața lui nu arată deloc bine. A luat telefonul și le-a povestit imediat fanilor din mediul online.

”Dacă erați îngrijorați să fiți, că nu m-am desumflat prea mult… Și am impresia că acum încep să mă umflu și mai tare. Cică suntem în Maldive, umflat la ochi… Nu o să pot să fac nicio poză. Ori m-a bătut doamna (n.r. Anda Călin), eu am simțit ceva aseară. Începe să se și înnegrească (…).

Mai apoi, a continuat seria glumelor despre modul în care arată, făcând haz de necaz.

M-am trezit frumos, gata mă, nu mai e așa rău. E mai rău!. Cineva mă bate, clar. Mă duc la cabinetul medical ori am. Eu am văzut mulți chinezi pe aicea și poate ne transformăm toți. Mai am un pic și aia e.”, a dezvăluit Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

Liviu Vârciu, adevăratul motiv pentru care are fața umflată

Ei bne, după ce a făcut numeroase glume privind fața lui umflată, Liviu Vârciu le-a dezvăluit fanilor adevăratul motiv. Mai concret, le-a explicat că a rămas cu aerul condiționat pornit în timpul nopții, în cameră. Deși îl programase să se închidă, se pare că nu a funcțioant și a adormit așa. Din păcate, abia în zorii dimineții și-a dat seama că aerul condiționat a mers toată noaptea, asta datorită iubitei sale care a sesizat acest lucru imediat cum s-a trezit.

Azi-noapte mare căldură, mare, mare. Stăteam eu așa și am zis să dau drumul la aerul condiționat. Am luat telecomanda și am dat să se stingă în 30 de minute. M-am culcat la 12. Pe la 5:20 se trezește doamna, aerul mergea. M-am trezit și eu la 8… M-am umflat tot, am atâta capul. M-ați înjurat rău de tot.”, a mărturisit Liviu Vâciu pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton