Liviu Vârciu nu-i mai dă bani fiicei sale, Carmina: "Noi suntem din neamul «muieți îs posmagii», am fost niște putori toți"

 Dumba Gabriela
.

Liviu Vârciu i-a cumpărat apartament și mașină fiicei sale, Carmina și încă îi mai plătește toate cheltuielile pentru casă, dar spune că nu îi mai dă bani de buzunar. Liviu Vârciu o admiră foarte mult pe fiica lui pentru că este independentă și și-a propus să o susțină în continuare pe acest drum, dar fără a o mai ajuta cu bani pentru că, spune el, i-ar face rău astfel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, fiica lui Liviu Vârciu s-a mutat în București și tatăl ei i-a cumpărat apartament și mașină, dar se întreține singură din campaniile online și nu vrea să le mai ceară bani părinților. Artistul o admiră pe Carmina pentru că e independentă și nu îi cere bani.

565465565465

Liviu Vârciu nu îi mai dă bani fiicei sale, Carmina

Carmina Vârciu este creator de conținut și a început să câștige primii bani la 17 ani, iar acum, la 21, toate îi merg ca pe roate. La rândul său, Liviu Vârciu confirmă că fiica lui este independentă și nu vrea să-i mai dea bani pentru că, astfel, tânăra și-ar pierde ambiția de a-și produce proprii bani.

Da, e independentă! De asta mă bucur foarte tare și o respect și am totală încredere în ea. I-am luat apartament, i-am luat mașină, îi plătesc tot ce se poate plăti la casă numai să nu îmi ceară bani.

Și dacă nu îmi cere bani, eu zic că sunt realizat cumva și asumat. Dacă eu îi plătesc lunar niște bani îi fac un rău, pentru că noi suntem din neamul „muieți îs posmagii, am fost niște putori toți', mărturisește Liviu Vârciu pentru Ciao.ro.

Fiica lui Liviu Vârciu a povestit, la un moment dat, că de când s-a mutat în București nu a mai ținut cont de cheltuieli, iar la un moment dat a avut chiar discuții cu părinții ei. De asemenea, Carmina îi este recunoscătoare mamei sale, dar și tatălui său.

„De când am venit la București nu mai am o medie cu cât cheltui. Încerc să nu întrec calul, dar Carmina nu a avut limită de când s-a mutat. Încerc să nu mai fiu atât de cheltuitoare. Problema mea era că nu dădeam bani pe haine sau bijuterii, erau chestii de casă, cutii. Spray-uri de casă, 80 dacă se poate, nu știu, orice chestie de casă decorativă. Am avut discuții despre bani pentru că mi se pare normal, dar am fost tot timpul înțelegătoare. N-am putut să fac mofturi, având în vedere ce viață mi-a oferit mama și tata', spunea Carmina acum ceva timp.

Citește și: În ce serviciu de înfrumusețare investește Andreea Mantea cel mai mult: „Unde se duc toți banii mei?’

Citește și: Gheorghe Turda, adevărul despre starea lui de sănătate după ce s-a spus că e suspect de accident vascular cerebral: „M-am consultat și cu al doilea medic și…’

Cu ce se ocupă fiica lui Liviu Vârciu

Carmina nu vrea să mai ceară bani părinților ei și își dorește să fie o tânără independentă. Fata cea mare a lui Liviu Vârciu a mărturisit că face bani din campaniile online pe care le are, dar s-a și angajat. Tânăra lucra, anul trecut, pentru Ana Roman, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu.

„A fost un pic dificil la început, că nu mai era nimeni, eram singură. În ceea ce privește bănuții, mai am și ajutorul lor momentan, deși din toate puterile și răsputerile mele vreau să închei capitolul ăsta. De când am venit la București și tata m-a ajutat, dar și mama foarte mult. Dar îmi mai câștig și banii mei. Încet, încet, sper să fiu cât mai repede pe picioarele mele.

Banii vin de pe partea de online, pentru că pe asta m-am axat în ultimul timp și lucrez în același timp la Ana Roman Brand, la atelierul Anei Roman. Sunt un ajutor pentru ea acolo la birou, mă mai ocup de pagina de Instagram. Mă implic în toate necesitățile pe care le are.

Parțial poate că prin intermediul Andei am ajuns să merg la Ana Roman. Mi-e tata mi-a recomandat-o pentru că probabil știa de la Anda că are nevoie de o fată ca ajutor acolo. Eu oricum o știam pe Ana de foarte mult timp', a spus Carmina Vârciu, pentru Fanatik.

Fiica lui Liviu Vârciu are și talent la cântat

Liviu Vârciu crede că fiica lui are veleități pentru această profesie și a înțeles asta după duetul pe care l-au avut la „Te cunosc de undeva'. „Eu cred că poate. Am mai cântat la „Te cunosc de undeva' o piesă alături de ea, eu cred că duce, acum să îmi demonstreze că duce', adaugă el.

Nu, fiica mea mai întâi trebuie să demonstreze singură, i-am zis că o să o duc la canto, să văd ce poate ea ca și voce, vocal, și după, la Dana Dorian o duc, pentru că este prietena mea foarte bună și eu am făcut cu ea și actorie și canto, și dacă Dănuța îmi spune că poate, o las să facă muzică. 

Dacă Dana Dorian îmi spune că nu poate – acum oricine poate să cânte, e adevărat, avem inteligență artificială, poate să nu cânte nimeni și să cânte cineva. Dar eu vreau ca fata mea să cânte și să demonstreze dacă poate face asta', spune Liviu Vârciu,

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton