Liviu Vârciu o lasă pe Carmina să își câștige singură banii. Fiica cea mare a artistului s-a mutat din nou la Arad: „Dacă eu îi plătesc lunar niște bani, îi fac un rău"

 Tudorache Simona
.

Liviu Vârciu nu îi dă bani fiicei sale de buzunar. Artistul i-a luat Carminei apartament și mașină, dar nu îi asigură un venit constant. Fiica cea mare a artistului e creator de conținut și câștigă bani din campaniile online în care se implică. Carmina e și studentă la Jurnalism, dar nu se vede profesând în acest domeniu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Acum, fiica lui Vârciu a renunțat la viața din Capitală și s-a mutat alături de mama ei la Arad. După câte se pare, fiica artistului nu a avut parte la București de tot ce spera, așa că după doi ani în care a locuit aici, a făcut o schimbare de peisaj. De cealaltă parte, Liviu Vârciu spune că își admiră fiica pentru ambiția de care dă dovadă și îi respectă deciziile pe care le ia.

carmina-varciu-54carmina-varciu-54

Liviu Vârciu nu îi mai dă bani fiicei sale

Liviu Vârciu își susține fiica în drumul ales și nu îi impune nimic. Solistul e mulțumit că frumoasa Carmina nu îi mai cere bani. „Da, e independentă. De asta mă bucur foarte tare și o respect și am totală încredere în ea. I-am luat apartament, i-am luat mașină, îi plătesc tot ce se poate plăti la casă numai să nu îmi ceară bani. Și dacă nu îmi cere bani, eu zic că sunt realizat cumva și asumat. Dacă eu îi plătesc lunar niște bani, îi fac un rău, pentru că noi suntem din neamul «muieți îs posmagii», am fost niște putori toți', mărturisește Liviu Vârciu, potrivit Ciao.ro.

Cât de greu s-a descurcat Carmina Vârciu cu banii

Fiica artistului recunoaște că au fost momente în care s-a descurcat greu cu banii, dar nu s-a speriat și a început să tragă din greu pentru propriile venituri.

„A fost un pic dificil la început, că nu mai era nimeni, eram singură. În ceea ce privește bănuții, mai am și ajutorul lor momentan, deși din toate puterile și răsputerile mele vreau să închei capitolul ăsta. De când am venit la București, și tata m-a ajutat, dar și mama foarte mult. Dar îmi mai câștig și banii mei. Încet, încet, sper să fiu cât mai repede pe picioarele mele. Banii vin de pe partea de online, pentru că pe asta m-am axat în ultimul timp și lucrez în același timp la Ana Roman Brand, la atelierul Anei Roman', spunea Carmina Vârciu, pentru Fanatik.

Citește și: De ce a ales Amalia Enache o școală privată pentru fiica sa și cum se raportează Alma la tehnologie: „Părinții ei nu se joacă pe calculator și nici nu stau pe Tik Tok, așa că…' / EXCLUSIV

Citește și: Radu Mazăre a dezvăluit sexul și numele celui de-al doilea copil. Roxana Mihalache este însărcinată în patru luni: „Orice femeie își dorește să-și crească copilul lângă tată'

Citește și: Nicole Cherry nu mai vrea să facă în străinătate nunta cu Florin Popa: „Vor fi câteva tradiții de care vom ține cont. Dar sigur nu voi dori să fiu furată și să…”. Ce spune despre rochia de mireasă și de ce nu au planificat încă evenimentul / EXCLUSIV

Citește și: Larisa Iordache, gest emoționant din partea viitorului soț, Cristian Chiriță, după ce gimnasta și-a pierdut mama: „Am plâns că nu este lângă mine' / Ce tatuaje neobișnuite și-au făcut înainte de cununia civilă

Citește și: Prima reacție a Mamei Geta după ce Mara Bănică i-a atacat dur pe ea și pe băieții ei și i-a reproșat că a crescut niște 'animale': 'Atât o duce capul…' De unde a început tot scandalul / EXCLUSIV

Carmina Vârciu nu vrea să fie ziaristă

Carmina Vârciu a lucrat pentru o vreme la atelierul Anei Roman, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu, dar a renunțat. Acum se ocupă de campaniile online. În paralel, e studentă la Jurnalism, dar nu se simtă atrasă de această profesie.

„Nu am terminat încă facultatea, sunt studentă la Jurnalism, dar nu vreau să fiu ziaristă. Nu că mi se pare greu, dar nu-mi place, n-am învățat nimic la facultatea asta. Iar dacă nu îmi stârnește ceva atenția, nu mai stau. O să termin însă facultatea, trebuie să închei studiile, să am o facultate în viață, dacă tot am început-o. Sincer, însă, n-am știu că nu mi se potrivește. Mai bine să fii artist! Pe plan profesional, momentan mă ocup de campaniile online', a mai spus ea pentru Playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton