Liviu Vârciu a fost oprit de Poliția Rutieră și amendat în trafic pentru depășirea vitezei: "Trebuia să-mi iau un tractor..."

 Radulescu Ruxandra
.

Liviu Vârciu a fost oprit de Poliția Rutieră și amendat. Liviu Vârciu a trecut printr-o experiență mai puțin plăcută, când a fost oprit de polițiști în trafic și s-a ales cu o amendă. Artistul a împărtășit întreaga pățanie pe social-media, unde a făcut haz de necaz. Liviu Vârciu a fost sancționat de autorități pentru depășirea limitei de viteză. Iată ce amendă trebuie să achite vedeta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu a fost oprit de Poliția Rutieră și amendat. Liviu Vârciu a avut parte de o întâmplare mai puțin plăcută în trafic și, se pare, că vina aparține integral artistului. Liviu Vârciu a fost oprit de Poliția Rutieră deoarece depășise limita de viteză legală. Artistul nu a scăpat fără amendă, însă și-a recunoscut greșeala. Mai mult, Vârciu a împărtășit întreaga întâmplare urmăritorilor de pe social-media.

liviu-varciuliviu-varciu

Liviu Vârciu a fost oprit de Poliția Rutieră și amendat în trafic pentru depășirea vitezei

Liviu Vârciua fost oprit în trafic de polițiștii, după ce a fost detectat de radar conducând cu o viteză de 83 km/h într-o zonă în care limita legală era mai mică. Prezentatorul TV a recunoscut că inițial nu a realizat că a depășit viteza permisă și a fost luat pe nepregătite când poliția l-a oprit. Liviu Vârciu s-a ales cu o amendă și, până la urmă, a făcut haz de necaz pe seama acestei întâmplări.

Citește și: Ce relație au în prezent Carmina și tatăl ei, Liviu Vârciu: „Nu ne vedem atât de des, dar…'

Citește și: Cine este noul iubit al Carminei, fiica lui Liviu Vârciu. Până acum se credea că sunt doar prieteni!

Citește și: Dana Budeanu îi ia apărarea lui David Popovici, după ce a obținut locul 4 la Campionatul Mondial din Japonia: „Voi, tot nimeni! Culcați-vă!”

Citește și: Cristina Cioran l-a pălmuit pe Cătălin Măruță, în direct, în emisiunea lui de la PRO TV. Gestul prezentatorului a luat-o prin surprindere: „Asta ce a fost?”

„M-a oprit poliția! (…) Nici nu m-am prins când am avut 80, la 83 (n.r. viteză) m-au prins. Mi-au dat amendă patru puncte. Nici nu mi-am dat seama. Mașina asta merge de nici nu-ți dai seama când prinzi 80. Trebuia să-mi iau un tractor în care să simt că am 83. Am avut 33 de kilometri peste. Aia e. Foarte bine că stau pe stradă (n.r. polițiștii)', a mărturisit Liviu Vârciu, pe InstaStory.

Ce a făcut Liviu Vârciu cu banii câștigați alături de trupa L.A

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Liviu Vârciu făcea furori cu trupa L.A. alături de Aurelian Ciocan și Adrian Zainea. Recent, Vârciu dezvăluia că au pierdut peste 4 milioane de euro în perioada L.A., însă au și câștigat sume fabuloase atunci.

„Am făcut multe nebunii. La Timișoara am închiriat un etaj la un hotel și ne-am aruncat toți banii pe care îi câștigasem în vreo 3 luni de zile în turnee și am făcut o podea de bani așa, Dan Negru era pe vremea aia prezentator și a venit și când a văzut, cred că de acolo are el bani de blocuri.

Pentru că nu puneam preț și era un dezmăț total pe holul hotelului. Asta a fost o nebunie care îmi vine mie în minte acum, dar au fost foarte multe', a dezvăluit Liviu Vârciu într-un interviu pentru playtech.ro.

Noi nu am făcut niciodată bani pe drepturi de autor. Drepturile noastre sunt la niște oameni… Încă nu m-am pus eu un pic pe treabă, dar o să mă pun de luna viitoare. Noi nu prea am încasat din drepturi de autor, noi am încasat mult din concerte. Nu am încasat din vânzările albumelor, chiar dacă am fost cea mai bine vândută trupă din România. Am fost băieți săraci… Noi ne mulțumeam cu concertele„, a a mai spus Liviu Varciu, potrivit unica.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton