Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios, imediat după cununia civilă. Primele imagini cu ei, în rochie de mireasă și costum de mire

.

Liviu Vârciu și Anda Călin au luat pe toată lumea prin surprindere azi! După ce s-a aflat că s-au căsătorit religios, mulți fani se întrebau oare când va avea loc cununia religioasă și petrecerea de nuntă. Iată că la doar câteva ore după ce au zis marele 'Da' în fața ofițetului de la Starea Civilă, cei doi au îmbrăcat rochia de mireasă și costumul de mire și s-au îndreptat către Biserică. Primele imagini de la nunta momentului în lumea mondenă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor azi! După opt ani de relație, cei doi au ajuns astăzi nu doar în fața ofțierului de la Starea Civilă, ci și în fața Altarului, unde și-au unit destinele pentru tot restul vieții. Nimeni nu se aștepta la un astfel de eveniment azi, mai ales după imaginile de la cununia civilă, însă iată că au reușit să surprindă din nou, potrivit imaginilor făcute publice de SpyNews.ro!

liviu-varciu-si-anda-calinliviu-varciu-si-anda-calin

Citește și: Anda Călin și Liviu Vârciu s-au căsătorit azi, în mare secret, după 8 ani de relație! Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Când are loc nunta lui Liviu Vârciu cu Anda Călin, după 8 ani de relație: „Va fi un eveniment intim, nu neapărat ascuns, pentru că noi nu facem lucrurile pe ascuns”

Citește și: Dana Marijuana, despre problemele de sănătate mintală: „Medicii mi-au blocat creierul, începând cu creierul mic. Îmi mergea inima și atât. Vorbeam cu entitățile negre” / A fost prinsă drogată la volan, ieri

Citește și: A murit actorul Mihai Răducu. Oana Pellea, Manuela Hărăbor și Bianca Brad au transmis mesaje de condoleanțe: „Dumnezeu să te ierte și să-ți dăruiască liniștea sufletească pe care o căutai”

Primele imagini cu Liviu și Anda Vârciu de la cununia religioasă

Nimeni nu bănuia că azi, după cununia civilă, Liviu și soția lui, Anda, să plece direct la Biserică, însă iată că fix așa au făcut. Au mers și s-au schimbat, astfel că prezentatorul TV a trecut de la costumul portocaliu purtat la cununie, la unul de mire, foarte elegant, bleumarin, care îi vine perfect.

Anda Călin a atras toate privirile la cununia civilă, dar nu numai, fiindcă rochia de mireasă pe care a ales-o i-a lăsat pe mulți fără cuvinte. Știm că are o siluetă demnă de invidiat, așa că nu este de mirare că a optat pentru un model pe corp, tip sirenă, simplu, dar extrem de rafinat și modern. Cu un decolteu adânc, mărgele pe toată rochia de mireasă și cu un voal spectaculos, soția lui Liviu Vârciu a cucerit pe toată lumea, de la mic la mare!

Liviu Vârciu, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Anda Călin

După ani și ani în care au tot vorbit despre nuntă și nu au ajuns la un numitor comun, așa cum chiar ea declara, totul fiindcă ea voia un eveniment restrâns, iar prezentatorul TV unul fastuos, iată că minunea s-a întâmplat. Azi, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, îmbrăcați în rochie de mireasă și costum de mire, cu toți cei dragi lângă ei. Bucuros din cale afară, Liviu Vârciu a postat un videoclip cu el și soția lui, în care au arătat că s-au căsătorit. Cu umorul la el, nu s-a putut abține și a zis clar: 'Am păcălit-o!', stârnind amuzamentul tuturor.

'Trebuie să vă zic, că sunteți ai mei pe viață, dacă vedeți ce am prins… deci am prins bine rău de tot, nu așa. Ia uite ce am prins. Mamă, mamă, ce mireasă! Hai, să fim sănătoși și să ne iubim mult, că e gratis. Am păcălit-o!', a declarat Liviu Vârciu, pe Instagram.

Fanii nu s-au putut abține când i-au văzut într-o astfel de ipostază emoționantă, astfel că secțiunea comentariilor a fost imediat luată cu asalt. Mulți le-au urat doar de bine și i-au felicitat pentru acest pas important, mai ales că sunt împreună de opt ani și au doi copii superbi împreună.

Povestea de dragoste dintre Anda Călin și Liviu Vârciu

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de opt ani de zile, iar din rodul iubirii lor au rezultat și doi copii cu adevărat superbi. Ei bine, sunt discreți cu viața lor personală și evită să se afișeze prea des în fața curioșilor, însă azi, într-un moment atât de special, fanii trebuie să știe cum s-au cunoscut, de fapt.

S-au văzut prima dată într-un club, ea fiind atunci manager acolo, iar el s-a dus la ea cu tupeu și i-a spus direct: ‘De ce ești în club? Copiii unde sunt? Iar răspunsul ei l-a lăsat mască: ‘La maică-ta!.

El i-a cerut numărul de telefon, ea nu i l-a dat, însă mai apoi au conversat pe Facebook și într-un final au ieșit și la întâlnire. Așa s-au cunoscut Liviu și Anda, iar de atunci au trecut nu mai puțin de opt ani.

‘Sunt opt ani, avem doi copii frumoși, avem o relație foarte bună. Ne înțelegem bine. E cea mai lungă relație din viața mea și sper și ultima că așa sperăm toți. Nu cred că m-a schimbat, doar că datorită ei am mai luat niște lucruri. Datorită ei, uite, am o familie, datorită ei am niște bani pe care pot să-i investesc, a spus Liviu Vârciu.

Cu trecerea timpului, Anda Călin a reușit să îl transforme pe Liviu Vârciu într-un familist convins, însă susține că atunci când a întâlnit-o și el era într-un moment în care își dorea stabilitate.

„Să zic că 40% a contat și aportul pe care l-am adus relației, dar 60% a contat ceea ce el și-a dorit pentru relația aceasta. Contează, dar niște copii nu definesc o relație. Nu pot spune că a fost foarte greu de dresat, poate pentru că ajunsese la o vârstă la care își dorea alte lucruri de la viață, spunea Anda Călin în trecut.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton