În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime. A recunoscut totul în direct, la Capatos

 Radulescu Ruxandra
.

În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime. Oana Roman a acceptat, recent, invitația lui Capatos de a veni la emisiunea Xtra Night Show, unde a făcut o serie de dezvăluiri picante despre viața amoroasă. Printre declarațiile picante, Oana Roman a spus și care a fost cel mai ciudat loc unde a făcut dragoste cu partenerul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a fost dintotdeauna o persoană deschisă și asumată în ceea ce privește viața ei. Chiar dacă a trecut printr-o mulțime de momente dificile în ultimul an, vedeta a acceptat invitația în emisiunea lui Capatos, Xtra-Night Show. Oana Roman a răspuns relaxată unor întrebări despre viața ei amoroasă și a spus și care a fost cel mai neobișnuit loc unde a întreținut relații intime.

oana-roman-5-1oana-roman-5-1

În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime

În cadrul celei mai recente apariții la emisiunea lui Capatos, Oana Roman a făcut o serie de mărturisiri despre viața amoroasă. Atunci când a fost întrebată despre cel mai ciudat loc unde a întreținut relații intime, Oana Roman a răspuns imediat că în mașină. Vedeta a recunoscut că, în trecut obișnuia să verifice telefonul partenerilor.

Citește și: Oana Roman a publicat mesajul prin care s-a despărțit de Marius Elisei și i-a cerut să plece din casă: „Te-am tolerat pentru că mi-a fost milă de tine. Ai timp de gândire…

Citește și: Marius Elisei, reacție dură după ce Oana Roman a spus că nu-și merită titulatura de părinte: „I-a plecat sluga de acasă?! Îi place să se plângă, să se victimizeze. Ce a zis despre Petre Roman

„Oh, la greu! Dar nu în ultimii ani, când eram tânără, făceam tâmpenia asta. Problema e că o făceam degeaba pentru că niciodată n-am găsit nimic, jur! După care n-am mai făcut-o, m-am lăsat complet, nu m-a mai interesat.', a spus Oana Roman în emisiunea lui Capatos, potrivit Click!

Oana Roman îl avertizează pe Marius Elisei că poate ajunge la închisoare

Oana Roman a dat de înțeles că face referire la Marius Elisei, când a postat detalii despre legea care îi pedepsește cu închisoarea pe cei care nu plătesc pensie alimentară. Cu toate astea, spune că nu stau cheltuielile ei cu Isabela în baza celor 500 de lei pe care trebuie să-i plătească fostul soț, dar o deranjează neimplicarea lui în viața fetiței.

„Eu nu am vrut să spun absolut nimic nimănui. Este doar un pas înainte pentru dreptate pentru sute și sute de mii de părinți singuri care sunt în situația în care nu se pot înțelege cu fostul partener.

Eu nu trăiam oricum din ăia 500 de lei, deci chiar nu mă interesează. Pentru sute de mii de femei care poate nu au din ce să-și hrănească copiii și banii ăia poate sunt foarte importanți și legea asta e un pas înainte. Eu sunt în vacanță și pe mine nu mă interesează ce comentează absolut nimeni despre mine„, a declarat Oana Roman, la Star Magazin.

FOTO: Instagram

Vezi pe Libertatea rezultate Evaluare Nationala 2024 – notele pe judeţe si cum poţi face contestatie la notele de la Evaluare!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton