Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu recunoaște că Melissa, tânăra de 25 de ani, este fiica lui: „Testele arată că da! De ce să ne ascundem?”

 Calin Maria Bianca
.

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu recunoaște că Melissa, tânăra de 25 de ani, este fiica lui. Testele de paternitate arată că Melissa Vaida este fiica lui. Așa cum a promis în fața tuturor, după testul de paternitate făcut în România, George Restivan a decis să facă două și în America, fiind cetățean american. Zis și făcut! Recent a primit și rezultatele, care demonstrează faptul că tânăra de 25 de ani ce susținea că el este tatăl ei, este într-adevăr fiica sa. Iată cele mai noi declarații privind acest subiect!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu recunoaște că Melissa, tânăra de 25 de ani, este fiica lui. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Adriana Bahmuțeanu și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui George Restivan. Cei doi se înțeleg de minune și au planuri mari de viitor, urmând ca anul acesta să aibă loc inclusiv nunta, cel mai frumos eveniment din viața lor. Totuși, atunci când nimeni nu se aștepta, o tânără de 25 de ani, a ieșit în față și a spus clar că tatăl ei este George Restivan.

bahmug8-1bahmug8-1

Toată lumea a fost șocată la auzul acestei vești. Nimeni nu se aștepta, cu atât mai puțin Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei. Cu toate astea însă, deși nu aveau încă o confirmare că este adevărat, cei doi îndrăgostiți au promis că o să o susțină pe Melissa Vaida cât de mult pot, indiferent care o să fie rezultatul testului de paternitate.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre tânăra care susține că este fiica logodnicului ei, George Restivan:”Dacă se va dovedi că este adevărat…”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei, George Restivan, au stabilit data nunții:'O să fim oficial soț și soție…'

Citește și: Drama prin care a trecut Georgiana Lobonț la 24 de ani:'Mi-a dat o veste dureroasă, picasem într-o depresie'

Citește și: Cum arată „Femeia pisică” la 82 de ani.Jocelyn Wildenstein a cheltuit milioane de dolari pe operații estetice

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu recunoaște că Melissa, tânăra de 25 de ani, este fiica lui

Testul de patrnitate făcut în România arăta că George Restivan este tatăl Melissei Vaida. Cu câteva dubii în ceea ce ține de așa zis fiica lui, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a cerut să fie făcute două teste de paternitate și în America. Zis și făcut! Rezultatele au demonstrat din nou că, într-adevăr, este tatăl tinerei de 25 de ani. Din declarațiile făcute recent, reiese faptul că au vorbit despre acest subiect și totul este foarte bine între ei.

'Cu copilul totul este foarte bine, s-a rezolvat mai bine decât mă așteptam. Vreau să mă dau ca exemplu, cum am făcut eu, cum am procedat cu copilul ăsta, așa să facă toți în continuare, cei care se trezesc în poziția mea. Am făcut și testele din America, am mers la Satu Mare. Peace and love (Pace și dragoste). Testele arată că da!(n.r este copilul lui).', a declarat George Restivan pentru Click.ro.

George Restivan: 'Am recunoscut copilul'

Sunt mulți cei cărora nu le vine a crede faptul că George Restivan nu știa despre fiica sa. Fără a ezita, acesta a recunoscut că de-a lungul timpului au tot fost astfel de zvonuri, însă nu le-a crezut. Acum însă, a decis să facă lumină, acesta fiind și motivul celor trei teste de paternitate pe care le-a făcut în căutarea adevărului. Deși a aflat de fiica lui când ea are 25 de ani, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu se dă drept exemplu și le dă un sfat tuturor celor ce au o bănuială privind acest subiect sensibil.

'Zvonurile au fost, dar acum nu mai contează zvonurile, contează doar că s-a rezolvat! Am recunoscut copilul. De ce să ne ascundem după deget? Eu pentru că sunt cetățean american, am făcut și testele din America.

Nu unul, două am făcut. La unul mi s-au tăiat unghiile și al doilea au fost probele din gură, orale, din dinți. S-a trimis în America și în două zile, gata, și am avut rezultatele.Pe cei care sunt în situația mea, eu îi sfătuiesc să procedeze ca mine. Nu te ascunzi, faci teste, așa asumat, la vedere!', a continuat logodnicul Adrianei Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan fac nunta anul acesta

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au planuri mari de viitor. Cei doi deja se gândesc la întemeierea unei familii, însă asta nu este tot. Au stabilit data nunții! Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar logodnicul vedetei, care a precizat că nunta are loc în luna iunie a acestui an.

„Deja ne uităm la calendar, pe iunie. Ne uităm să nu fie sărbătoare sau post. (…) Vineri, pe 30 (n.r iunie). (…) În iunie o să fim oficial soț și soție, cu hârtie, cu documente, cu tot, la primărie’, a spus George, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, în direct pentru Antena Stars.

Ei bine, declarațiile despre cel mai frumos eveniment din viața lor nu se opresc aici, ci din contră. Adriana Bahmuțeanu își dorește ca la nuntă să fie și însărcinată, dacă nu poate face ambele evenimente în același timp.

Sunt într-o lună de miere permanentă, vreau să fac o petrecere, la caresă mă distrez cu toți prietenii mei, să dansam pe mese, că sunt fericită! Soțul vrea să facem nunta repede, ne uităm după localuri. Ginerică vrea aici că-i place în România. Să-i cânte Viorel Bogățeanu așa o melodie din în zona Banatului că el e de acolo.

Cu formația am vorbit! Vreau să mă simt bine, în jur de 100-150 de persoane vor fi. Mi-ajunge cu fițele cu fonfleurile, m-am săturat!. Îl iau pe Viorel cu taraful și la botez! E an cu surprize ăsta! Încă nu sunt gravidă, dar urmează! Ce o vrea Dumnezeu! Poate facem nunta și botez în același timp!, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Click!

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton