Lola Crudu, lovită de Ana Pal cu piciorul în gură, la Survivor All Stars. În 2020, concurenta a fost descalificată de la Survivor în urma unui gest similar / Decizia luată de Daniel Pavel

 Oana Pantazi
.

Lola Crudu, lovită de Ana Pal cu piciorul în gură, la Survivor All Stars. După ce, la Survivor 2020 a fost descalificată după ce l-a lovit pe Andrei Ciobanu, Ana Pal a fost din nou protagonista unui incident destul de violent. De data aceasta, cea care a suferit a fost Ana Pal, care a primit un picior în gură ce a făcut-o să urle de durere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ana Pal a gafat din nou, iar telespectatorii vor vedea în această seară, la Survivor All Stars incidentul. Aceasta a lovit-o cu piciorul în gură, în timpul jocului pentru imunitate pe Lola Crudu, însă deznodământul a fost diferit de cel din 2020, de la Survivor. Atunci, luptătoarea MMA i-a dat un cap în gură lui Andrei Ciobanu, gest pentru care a fost descalificată.

Lola Crudu, lovită de Ana Pal cu piciorul în gură, la Survivor All Stars

În episodul nr. 37 de la Survivor All Stars, ce va fi difuzat miercuri, 10 aprilie, telespectatorii vor fi martorii unui incident dur, în urma căruia Ana Pal a fost lovită puternic de către ana Pal. Luptătoarea MMA a recidivat, cu 4 ani în urmă fiind protagonista unui incident similar, căruia i-a căzut victimă Andrei Ciobanu, gest pentru care Ana Pal a fost descalificată atunci. De data asta, Daniel Pavel a conchis însă că lucrurile au stat diferit. Iată ce decizie a luat prezentatorul emisiunii!

Citește și: Cum a reacționat Lola Crudu când a primit propunerea de a participa la Survivor All Stars: 'O șansă ca asta vine o dată în viață. O să fie măcel, dar…' / Ce spune soțul ei despre plecare

Citește și: Lola Crudu de la Survivor s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă

Citește și: Ce dietă ține Mihaela Tatu și cum se menține la 60 de ani, după ce a avut 99 de kilograme: „Procesul are două ingrediente…'

Totul s-a petrecut în timpul jocului pentru imunitate, unde Lola Crudu și Ana Pal au intrat pe traseu la scorul de 1-3. În timpul întrecerii, Faimoasa și-a lovit puternic competitoarea cu piciorul în gură, iar Lola a izbucnit în plâns și a început să urle de durere.

Daniel Pavel a decis ca, de data asta, să nu ia nicio măsură împotriva Anei Pal.

„A fost un gest neintenționat! La ieșirea din element, Ana Maria a atins-o pe Lola. Sunt mișcări neintenționate, sunt mișcări inerente acestei deplasări, mai ales pe elementele comune', a explicat prezentatorul Survivor All Stars.

Ana Pal, descalificată de la Survivor în 2020, după ce l-a lovit pe Andrei Ciobanu

Ana Pal a participat la Suvivor și în 2020, iar atunci a fost descalificată din competiție în urma unui incident violent. Atunci, emisiunea rula pe Kanal D, iar producătorii show-ului au luat această decizie fără precedent. Întâmplarea face ca și atunci Ana Pal să fi concurat tot împotriva Lolei Crudu, scorul fiind în favoarea echipei Războinicilor.

Enervată de comentariul lui Andrei Ciobanu, care a ironizat-o – „E greu, Ana, e greu la Survivor!', luptătoarea MMA, care a pierdut atunci punctul pentru echipa ei, s-a enervat și a acționat fără discernământ. Faimoasa s-a îndreptat spre Andrei Ciobanu și i-a dat un cap în gură, spre stupefacția tuturor.

Acest gest violent avea să o coste, Ana Pal fiind descalificată atunci de la Survivor, pentru încălcarea regulamentului.

Am văzut un moment teribil, un moment șocant. Am văzut un concurent lovit în plină figură de un alt concurent. Din păcate, Ana Pal și-a pierdut cumpătul. Ce a făcut Ana a fost un gest șocant, un gest pe care sperăm să nu îl mai vedem. Anei îi pare rău, lui Andrei îi cere scuze. Nu vom tolera un astfel de comportament în Survivor, iar decizia noastră a fost ca Ana Pal să nu se mai întoarcă pe insulă alături de voi‘, a spus Domnul Dan la acel moment.

Cine este Ana Pal de la Survivor All Stars

Nu o dată, ci de mai multe ori, și-a demonstrat abilitățile de luptătoare MMA, însă pe cât de dură pare, viața a pus-o la încercare de nenumărate ori. Ana Pal provine dintr-o familie numeroasă, cu opt frați, dintre care doi cu handicap. Sunt întreținuți de tatăl lor, care lucrează ca tractorist, și mama lor, casnică, iar pe plan financiar nu o duc deloc bine, mai ales că unul dintre frații ei, Florin, suferă de probleme grave de sănătate, inclusiv o tumoare pe creier și are lipsă un rinichi.

De-a lungul anilor, Anamaria Pal a încercat să își ajute familia cu bani și a făcut acest lucru cât a putut, însă pandemia de Covid19 a pus-o în urmă cu mai mult timp într-o situație dificilă. Din cauza restricțiilor impuse de epidemie, a rămas fără locul de muncă pe care îl avea înainte iar situația familială a devenit cumplită. Nu doar galele de MMA în care era implicată au fost suspendate pe perioada pandemiei de Covid-19, ci și serviciile pe care le presta, precum spălatul vaselor la restaurante sau curățenia.

„Îmi amintesc, de exemplu, că atunci când vroiam să ies afară, în drum, să mă văd cu fetele, cu colegii, trebuia neapărat să iau un frate cu mine, să-l car pur și simplu în spate, fiind foarte mic și, normal, trebuia supravegheat de cineva. N-am trăit în lux, dar nici nu pot spune că, de exemplu, nu am avut cu ce mă încălța, să merg la școală. Am avut o copilărie…normală.

Știu să dau cu sapa, am făcut-o de multe ori. La început, mai tăiam porumbii cei buni, când nu prea știam cum se face. Mai mult mi-a plăcut la fân – să adun, să fac căpițe … Nu știu, îmi plăceau lucrurile astea mai grele, unde trebuia să depui forță. De multe ori, îi întreceam pe băieți! La porumb, îmi plăcea să tai cu secera, să leg cocenii, să depănușez … Mereu mă chema vecina noastră, căreia îi spuneam ‘moașă, pentru că, pe patru dintre frați, ne-a ajutat să ne naștem, acasă, până să vină ‘Salvarea. Inclusiv eu m-am născut în casa părintească din Tamași, dar cu ajutorul unei alte moașe. Încă, am venit greu pe lume, învinețită toată, din cauza cordonului ombilical care mi se înfășurașe în jurul gâtului, de-a făcut-o pe moașă să strige la mama ‘Ce naști Cristină, cioată’,  a povestit Ana Pal, potrivit gandul.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton