Lolrelai și Ionuț Popa de la Survivor s-au despărțit după doar câteva săptămâni de relație: "Ne dorim lucruri diferite de la viață și trăim în lumi diferite"

 Oana Pantazi
.

La începutul lunii noiembrie, tocmai ce dezvăluiau că formează un cuplu și nici nu s-a sfârșit luna și iată că Lolrelai și Ionuț Popa, pe care fanii îl știu de la Survivor s-au despărțit. Deși relația lor începuse bine, au luat decizia de a porni pe drumuri sparate, după cum a mărturisit Ionuț. Iată care este motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Lolrelai și Ionuț Popa de la Survivor s-au despărțit a venit la fel de neașteptat precum cea că cei doi au format un cuplu. Ionuț Popa nu are nevoie de prea multe descrieri, asta fiindcă nu este deloc străin publicului. A participat la „Ninja warrior’, fosta emisiune de la PRO TV, dar și la „Survivor România’ 2022, astfel că de atunci este foarte activ pe rețelele de socializare și postează foarte multe poze din sala de antrenamente. De asemenea, nici Lolrelai nu este străină de micile ecrane, mai ales după ce a devenit cunoscută cu momentele sale de la iUmor. Se pare că dragostea vine de unde te aștepți mai puțin, cum a fost și-n cazul lor… La fel și despărțirea, pentru că relația lor a durat extrem de puțin.

cine-este-lolrelai.-stefania-costache-s-a-facut-remarcata-cu-stilul-dezinhibatcine-este-lolrelai.-stefania-costache-s-a-facut-remarcata-cu-stilul-dezinhibat

Lolrelai și Ionuț Popa de la Survivor s-au despărțit după doar câteva săptămâni de relație

Între Lolrelai, aka Ștefania Costache, și Ionuț Popa s-a aprins repede scânteia, dar tot la fel de repede s-a stins după ce au constatat că nu au prea multe lucruri în comun, după cum a dezvăluit chiar fostul iubit al vedetei. Cei doi s-au cunoscut la o gală RXF și ea a fost cucerită de galanteria noului ei iubit, însă el a avut nevoie, se pare, de altceva.

'Da, ne-am despărțit! Nu este nimic senzațional', nu ne-am certat, nu ne-am spus lucruri urâte, pur și simplu am realizat eu că nu avem aproape nimic în comun. Am încercat în tot acest timp să mai găsesc lucruri de care să mă agăț, un numitor comun, dar nu am reușit', a spus Ionuț Popa pentru Spynews.ro.

Ionuț este un tip discret, în timp ce Lolrelai este obișnuită cu expunerea publică, așa că nu au rezonat deloc în această privință.

'Oamenii care mă cunosc știu că eu sunt o persoană discretă și că mi-am ținut viața personală departe de știri, de social media și așa îmi doresc să fie în continuare. Din punctul ăsta de vedere nu suntem deloc în aceeași lume'. Am realizat că principiile și valorile mele sunt mai importante pentru starea mea psihică decât orice altceva', a continuat el.

Sportivul a conchis că el și Lolrelai trăiesc în lumi total difewritwe, au tiluri de viață diferitwe și pricipii diferite, așadar decizia de a pune stop relației a fost cea mai potrivită.

'În plus de asta, eu am o responsabilitate față de copilul meu și față de oamenii cu care colaborez prin prisma jobului, dându-le un exemplu pozitiv referitor la stilul de viață, unde iarăși nu aveam lucruri în comun. Lucrurile sunt simple: ne dorim lucruri diferite de la viață și trăim în lumi' diferite și decizia de a ne despărți a fost cea mai bună pentru toată lumea', a mai zis Ionuț Popa pentru Spynews.

Cum s-au cunoscut Lolrelai și Ionuț Popa

Lolrelai a fost cea care a dat vestea, atunci când ea și Ionuț Popa au devenit un cuplu. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să formeze un cuplu, însă ea a dezvăluit inclusiv cum a început totul între ei și se pare că a fost dragoste la prima vedere!

Da, suntem împreună! Suntem la început. Ne-am cunoscut într-o gală RXF, atunci când el a avut un meci împotriva lui Alex Zanoagă. Publicul era împotriva lui și am simțit cumva să fiu de partea lui. Mi-am pus emoția mea acolo, mie îmi plac campionii, îmi plac câștigătorii. El a fost un campion, este un campion. Asta ne-a apropiat, după care am început să ne cunoaștem mai bine‘, a spus Lolrelai pentru Spynews.

Atunci, Lolrelai spunea că nu doar că a cucerit-o cu caracterul lui sau cu aspectul fizic, ci și cu gesturile simple și frumoase pe care le face zi de zi.

Ne înțelegem fabulos. Dacă zic tot, pare exagerat. Îmi place mult de tot zâmbetul lui, e un atu cu care a cucerit multe femei. Îmi place calmul lui. Îmi place să este super-manierat, chiar e genul de bărbat care încă îmi deschide ușa la mașină. Mai rar așa ceva, e bărbat, nu mă lasă să car chestii, că și asta e o chestie pe cale de dispariție. E asumat, a știut ce vrea de la început. N-a avut vreo joacă, n-a avut treaba aia că nu știa dacă ne mai sunam a doua zi.„, a declarat ea pentru Fanatik.

Din păcate, lucrurile nu au mers până la urmă între ei și Lolrelai și Ionuț s-au despărțit.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton