Lora a recunoscut de ce nu are copii la 41 de ani: "Atunci când am putut să am copii şi am vrut am avut omul nepotrivit lângă mine. Multă lume mă judecă fără să mă cunoască"

 Dumba Gabriela
.

Lora s-a săturat să fie întrebată de ce nu are copii la 41 de ani și s-a plâns în podcastul Lianei Stanciu că este judecată de oameni care nu o cunosc, iar asta o deranjează enorm. Lora susține că își dorește mult să fie mamă și, într-un fel sau altul, va avea copii la un moment dat. De asemenea, Lora a transmis și un mesaj femeilor care trec prin situații similare și le-a sfătuit să aibă mare grijă de ele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lora se află într-o relație cu Ionuț Ghenu, de aproape opt ani și multă lume le reproșează că nu au copii, deși cântăreața are 41 de ani. Cei doi nu se grăbesc nici cu nunta și sunt foarte fericiți așa, în ciuda criticilor primite în mare parte de la cei care nu îi cunosc foarte bine.

7777

De ce nu are Lora copii, la 41 de ani

Invitată în cadrul podcastului Lianei Stanciu, Lora a explicat de ce nu a făcut copii până la vârsta de 41 de ani. Lora a recunoscut că a vrut la un moment dat să devină mamă, dar nu a avut omul potrivit lângă ea, însă este convinsă că va avea copii până la urmă, lăsând de înțeles că nu exclude nici posibilitatea adopției.

„Multă lume mă judecă fără să mă cunoască, fără să ştie multe lucruri. Atunci când am putut să am copii şi am vrut am avut omul nepotrivit lângă mine, contrar spuselor lumii. El mi-a spus ceva, apoi când am avansat în relaţie m-am trezit că nu corespundem, că nu avem acelaşi ţel.

Nu şi-a dorit, deşi era foarte important pentru mine să îl fac. Totul s-a agravat, eu nu cred în imposibil, cred în Dumnezeu, el decide. Voi fi mama într-un fel sau altul, sunt sigură. Vreau să ajungă acest mesaj la alte femei: să ai grijă de tine nu este o dovadă de egoism, ca să poţi da altora bucăţi din tine trebuie să fii tu bine', a dezvăluit Lora, în cadrul podcastului.

Citește și: Neti Sandu, moment emoționant de Revelion: „O să mă văd cu foștii colegi de liceu. Anul trecut m-am îmbolnăvit și nu am putut’. Cum arăta Crăciunul în copilăria ei / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce să te îmbraci de Revelion în funcție de locațiile în care mergi. Ținute pe toate gusturile

Citește și: „Noi ne căsătorisem în august și locuiam separat, eu la mine la apartament, soția mea la apartamentul ei. Ne-a certat duhovnicul'. Prin ce peripeții au trecut Jorge și soția lui la începutul căsniciei

Acum câteva luni, Lora spunea că nu are în plan să devină mamă prea curând, dar nici nu s-ar împotrivi dacă ar fi să rămână însărcinată.

„Noi nu facem nimic ca să blocăm o posibilă sarcină. Într-un fel sau altul, dacă nu se întâmplă într-un fel, se întâmplă în altul. Eu nu cred că noi suntem pe planeta asta să iubim doar ce iese din noi. Un copil nu neapărat că o să-mi oprească planurile, dar o să le schimbe.

O să se schimbe puțin prioritățile, ceea ce nu e un lucru rău. Ne dorim, dacă Universul vrea pentru noi asta…Nu avem o relație platonică”, a dezvăluit ea, în vreme ce partenerul ei a precizat: „Să nu crezi că noi când ne băgăm noaptea în pat, ne atingem așa pe frunte…”

Prin ce a trecut Lora când a divorțat de Dan Badea

Înaintea relației cu Ionuț Ghenu, Lora a fost căsătorită cu Dan Badea, de care a divorțat la doi ani de la nuntă. La vremea aceea, cântăreața a fost intens criticată în spațiul public și spune că a durut-o cel mai mult pentru că mama ei, care era grav bolnavă atunci, a suferit din cauza situației sale.

„A fost atât de nedrept tot ceea ce am trăit o perioadă lungă de timp, încât pur și simplu nu am mai considerat că merita cineva acces la adevărul nostru. Se spune că ce este mai la îndemână să creadă cineva, ce e mai familiar sau apropiat de temerile lui, aia va crede.

S-au făcut mulți bani pe suferința mea și a familiei mele și încă mă doare când mă gândesc că nimănui nu i-a păsat că aveam o mamă bolnavă, care s-a consumat enorm când primea cele mai urâte mesaje despre copilul ei. Felicit orice femeie care are curajul să divorțeze. Nimeni nu pleacă de bine, oricum s-ar vedea din exterior', declara artista, la vremea respectivă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton