Lora, declarații surprinzătoare despre copil, la 41 de ani: "Eu mă simt mamă și punct. Instinctul acesta matern..." 

 Oana Pantazi
.

Ce spune Lora despre posibilitatea de a deveni mamă, la 41 de ani. De-a lungul timpului, artista a fost întrebată de nenumărate ori dacă își dorește să devină mamă și nu o dată a fost judecată greșit. Lora a mărturisit că întotdeauna și-a dorit să devină mamă și că acest lucru se va întâmpla la un moment dat, într-un fel sau altul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce spune Lora despre posibilitatea de a deveni mamă, la 41 de ani. Lora și Ionuț Ghenu sunt împreună de opt ani și multă lume le reproșează că nu au copii, deși artista a re o vârstă. Cei doi nu se grăbesc nici cu nunta și sunt foarte fericiți așa, în ciuda criticilor primite în mare parte de la cei care nu îi cunosc foarte bine. Chiar dacă nu au deocamdată copii, cei doi nu exclud posibilitatea de a deveni părinți. Mai mult artista este implicată în acțiuni de caritate ce au în prim-plan copiii. Invitată recent la evenimentul Ambasador pentru Acasă, ce are ca scop principal strângerea banilor necesari pentru construirea unei case în care vor locui 12 copii de la orfelinat cu nevoie speciale, artista a vorbit despre acest subiect sensibil.

7777

Ce spune Lora despre posibilitatea de a deveni mamă, la 41 de ani

Lora spune că și-a dorit întotdeauna să devină mamă, însă momentul potrivit nu a venit până acum, mai ales că artista a trecut și printr-un divorț dureros, când s-a despărțit de Dan Badea. Spune însă că nu i-a lipsit niciodată instinctul matern, iar când a fost întrebată dacă se gândește la momentul în care va avea un copil, artista a dat un răspuns emoționant.

Citește și: „Noi ne căsătorisem în august și locuiam separat, eu la mine la apartament, soția mea la apartamentul ei. Ne-a certat duhovnicul’. Prin ce peripeții au trecut Jorge și soția lui la începutul căsniciei

Citește și: Dorian Popa a apelat la avocat, după ce au apărut imagini cu buletinul lui pe Internet și s-au creat conturi false în numele său: „Nu vă mai jucați cu focul. Amenzile sunt uriașe’

Citește și: Ioana Tufaru, dezvăluiri emoționante despre ultimele clipe alături de mama sa, Anda Călugăreanu. Ce promisiune i-a făcut regretatei artiste: „M-a chemat și mi-a spus să îi promit că…' / EXCLUSIV

„Eu mă simt mamă și punct. Întotdeauna m-am simțit mamă, având instinctul acesta matern. Întotdeauna am fost responsabilă de copiii din viața mea, începând cu copiii de la bloc, de la scară, din cartier. Am fost crescută să fiu responsabilă și mi-au plăcut responsabilitățile.

Responsabilitatea creșterii unui copil nu ține doar de parinți, ci suntem o mare familie cu toții, iar în familia asta, noi, românii, trebuie să ne ajutăm unii pe alții, ca să fim acolo pentru noile speranțe, a declarat Lora, în exclusivitate, pentru Playtech.ro.

Lora a recunoscut de ce nu are copii la 41 de ani

Lora s-a săturat să fie întrebată de ce nu are copii la 41 de ani și s-a plâns în podcastul Lianei Stanciu că este judecată de oameni care nu o cunosc, iar asta o deranjează enorm. Lora susține că își dorește mult să fie mamă și, într-un fel sau altul, va avea copii la un moment dat. De asemenea, Lora a transmis și un mesaj femeilor care trec prin situații similare.

„Multă lume mă judecă fără să mă cunoască, fără să ştie multe lucruri. Atunci când am putut să am copii şi am vrut am avut omul nepotrivit lângă mine, contrar spuselor lumii. El mi-a spus ceva, apoi când am avansat în relaţie m-am trezit că nu corespundem, că nu avem acelaşi ţel.

Nu şi-a dorit, deşi era foarte important pentru mine să îl fac. Totul s-a agravat, eu nu cred în imposibil, cred în Dumnezeu, el decide. Voi fi mama într-un fel sau altul, sunt sigură. Vreau să ajungă acest mesaj la alte femei: să ai grijă de tine nu este o dovadă de egoism, ca să poţi da altora bucăţi din tine trebuie să fii tu bine’, a dezvăluit Lora, în cadrul podcastului.

Cu ceva timp în urmă, Lora spunea că nu are în plan să devină mamă prea curând, dar nici nu s-ar împotrivi dacă ar fi să rămână însărcinată.

„Noi nu facem nimic ca să blocăm o posibilă sarcină. Într-un fel sau altul, dacă nu se întâmplă într-un fel, se întâmplă în altul. Eu nu cred că noi suntem pe planeta asta să iubim doar ce iese din noi. Un copil nu neapărat că o să-mi oprească planurile, dar o să le schimbe.

O să se schimbe puțin prioritățile, ceea ce nu e un lucru rău. Ne dorim, dacă Universul vrea pentru noi asta…Nu avem o relație platonică', a dezvăluit ea, în vreme ce partenerul ei a precizat: „Să nu crezi că noi când ne băgăm noaptea în pat, ne atingem așa pe frunte…'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton