Lora joacă într-un film alături de Maia Morgenstern: "Este genială și experiența asta este una dintre cele mai dragi..."

 Dumitrache Laura
.

Lora este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. De-a lungul anilor, cântăreața a fost și om de televiziune participând la multe emisiuni tv, debutând chiar și în actorie. Recent, Lora a mărturisit că va juca alături de marea actriță Maia Morgenstern, într-un film care va fi lansat anul viitor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lora are o carieră de succes în lumea muzicii, iar în urmă cu câțiva ani s-a lansat în domeniul afacerilor. De asemenea, cântăreața a intrat și în lumea actoriei, jucând în filmul Pup-o, mă!2: Mireasa nebună', și Secretul lui Zorillo' .

lora tvlora tv

Lora este activă pe plan profesional și este urmărită de mii de internauți pe rețelele de socializare. De asemenea, vedeta s-a implicat în distribuția unui film care va fi difuzat anul viitor. Lora va juca alături de Maia Morgenstern.

Citește și: Lora, noi declarații despre nunta cu Ionuț Ghenu: „O să am mai multe rochii de mireasă. Vreau foarte tare să mă căsătoresc'. Cei doi vor face pasul cel mare anul viitor / EXCLUSIV

Citește și:Ce bea Lora în fiecare dimineață, pentru a-și menține silueta: „Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viață sănătos'. Cum arată meniul ei zilnic

Citește și:Lia Bugnar, asaltată de bărbați, după ce a vorbit despre despărțirea de Anghel Damian: „Au fost și niște doamne care mă certau că n-am copii și mă amenințau cu focu’ iadului pentru păcatele mele”

Citește și:„Știi ceva? Cum adică îmi faci tu mie fițele astea? Dacă nu mai vrei, eu am plecat! Mi-am făcut bagajele de două ori la începutul relației”. Cristina Ciobănașu a vrut să se despartă iubitul ei, Alexandru Mureșan

Lora joacă într-un film alături de Maia Morgenstern

Lora se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din România. În vârstă de 41 de ani, Lora are o carieră de succes, iar pe lângă muzică, este antrenprenor. De asemenea, artista s-a implicat și în două proiecte de film, jucând în Pup-o, mă!2: Mireasa nebună',  și Secretul lui Zorillo'. Ei bine, Lora le pregătește o mare surpriză fanilor săi. Artista va juca alături de Maia Morgenstern în filmul Ca fetele', care va avea premiera în anul 2024.

Vedeta este foarte încântată că a avut ocazia de a juca alături de marea actriță Maia Morgenstern, care în film, îi va fi mamă. „Sunt avocat, vin din Statele Unite în România și reînnod o idilă și mama mea este Maia Morgenstern. Am jucat cu ea, este genială și experiența asta este una dintre cele mai dragi din toată existența mea. Abia aștept să se lanseze filmul. Lansarea va fi în martie 2024.”, a spus Lora pentru platytech.ro.

Lora: Sunt inspector de poliție și e foarte tare rolul'

Lora și-a făcut debutul în actorie, iar zilele următoare va fi lansat pe Youtube serialul DM Furia, iar Lora va juca rolul unui inspector de politie. Vedeta este foarte bucuroasă că a primit șansa de a deveni actriță, si nu în ultimul rând de a juca alături de mari actori.

„DM Furia apare pe 30 noiembrie, la ora 8.00 va fi pe youtube. Este un serial foarte tare. A mai avut un sezon, acum au dus lucrurile la alt nivel și de producție și de absolut tot. Sunt inspector de poliție și e foarte tare rolul, pentru că trebuie să pun cap la cap, să-mi dau seama cum s-a întâmplat o anumită chestie, care implică crime, tot felul de situații din astea. Adică e foarte tare și mă bucur să fiu în postura de a susține cum pot eu acest demers al tinerilor din România care fac filme. Îmi doresc foarte mult să crească această industrie.(…)

Am jucat într-un film în regia Cameliei Popa, care este pe Netflix deja, se numește Pup-o, mă!2: Mireasa nebună', am jucat în Secretul lui Zorillo' un rol mai mic și în 2024 se lansează un film în cinematografe, se numește Ca fetele' și joc cu niște actori foarte mari, tot în regia Cameliei Popa. Am dat casting și am luat acel rol.”, a mai spus Lora.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton