Lora susține că are puteri paranormale. Ce i-a prezis cumnatei sale acum 3 ani și s-a întâmplat întocmai: "Am talentul ăsta, îmi dau seama de anumite chestii, dacă văd o poză"

 Dumba Gabriela
.

Lora susține că are puteri normale, în sensul că poate primi informații despre un om doar dacă privește o fotografie cu el. Așa s-a întâmplat și în cazul cumnatei sale, sora lui Ionuț Ghenu, căreia Lora îi va fi nașă de cununie. Cântăreața susține că i-a făcut o previziune importantă acum trei ani, care este pe punctul de a se îndeplini complet cât de curând.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În urmă cu mulți ani, Lora dezvăluia că bunica ei avea capacități paranormale, vorbea cu îngerii și, în copilărie, a auzit numeroase povești din această zonă legate de lucruri petrecute în familia ei. Cântăreața susține că și ea are anumite puteri și crede cu tărie că îi vin în minte informații despre o persoană, doar dacă vede o fotografie.

8ff0c70d-a5c4-4346-b30a-dd58ddcc21ae8ff0c70d-a5c4-4346-b30a-dd58ddcc21ae

Lora i-a prezis cumnatei sale cu cine se va mărita

Lora își dorește foarte mult să se mărite anul acesta nu doar pentru că este convinsă 100% că Ionuț Ghenu este bărbatul cu care vrea să-și petreacă restul vieții, dar și pentru a putea fi nașa de cununie a cumnatei sale.

Alegerea ei și a lui Ionuț Ghenu ca părinți spirituali nu a fost deloc întâmplătoare, având în vedere legătura specială care s-a creat între Lora și cumnata sa, Andreea. Practic, artista i-a prezis acesteia că Andrei va deveni soțul ei, când relația abia se înfiripa.

Când am văzut prima dată o fotografie cu iubitul Andreei, care acum e soțul ei, m-am uitat la poză și i-am spus: el va fi soțul tău. Am știut. Noi suntem foarte apropiate, suntem ca surorile. Atunci, ea cred că o dată se văzuse cu el. Am talentul ăsta, îmi dau seama de anumite chestii dacă văd o poză. S-a întâmplat acum 3 ani', a povestit Lora, pentru CIAO.RO.

Cântăreața este convinsă că anul acesta este potrivit pentru ca ea și Ionuț Ghenu să semneze actele la Starea Civilă și să se cunune religios.

Am spus înainte să stabilească Andreea nunta că noi o să ne căsătorim maximum în 2024.  Suntem mai liniștiți, ne-am bifat niște niște chestii foarte importante. Tot timpul tăiam nunta de pe listă, ba intervenea ceva, ba altceva, ba trebuia să fim cu totul în altă parte. Și acuma toate s-au liniștit, s-au rezolvat. Sper să ne iasă asta, îmi doresc', a adăugat ea.

Citește și: Drama neștiută a lui Marcel Andrei, ispita de la Insula Iubirii: „De la vârsta de 15 ani am rămas singur. Eu am o istorie…'. Ce s-a întâmplat cu părinții lui

Citește și: Sânziana Negru, primele declarații după ce a aruncat la gunoi produse alimentare și a pierdut colaborarea cu Lidl: „Am greșit, a fost un gest pripit. Nu a fost făcut din răutate și… ‘

Citește și: Gabi Bădălău plănuiește să-și ia copiii în București, ca să nu mai locuiască la Constanța, cu mama lor, Claudia Pătrășcanu: „Sunt convins că băieții au un viitor mult mai bun lângă mine și lângă familia mea. O să lupt…’

Ce alte vedete de la noi mai au puteri paranormale

Catrinel Sandu povestea, în urmă cu câţiva ani, că poate vindeca bolnavi prin „pase bioenergetice', moştenind astfel capacităţile paranormale ale tatălui său. Vedeta susţinea că, dacă se concentrează intens în prezenţa unei persoane bolnave, îi poate alina durerile.

„Tatăl meu este bioterapeut, dar eu nu prea sunt atrasă de fenomenele paranormale, însă am moştenit talentul lui de vindecător. Pot alina durerile de cap şi de stomac. Iar când mă simt eu rău mă întind pe pat, închid ochii şi mă concentrez foarte tare. Pe urmă am o stare de bine', afirma Catrinel Sandu.

Gabriela Cristea şi-a dat seama, acum câțiva ani, că poate vedea aura energetică a oamenilor. Nu şi-a dorit să meargă mai departe, limitându-se să aibă din când în când astfel de viziuni.

„Cred că fiecare om care îşi exersează o anumită abilitate psihică poate ajunge la această performanţă. Nu am ajuns la performanţa de a vedea aura color astfel încât să interpretez starea psihică şi fizică a celui pe care îl am în faţă. Ce-i drept, nici nu m-a preocupat foarte tare acest aspect. Cert e că, atunci când am asemenea „viziuni”, simt o mare şi inexplicabilă bucurie', a povestit vedeta în trecut.

Sore are capacităţi extrasenzoriale, ea putând să prevadă, uneori, evenimente care au legătură cu ea, acesta fiind un dar pe care il mosteneste de la mama ei. Înainte să împlinească 21 de ani, Sore a visat că i se va întampla ceva rău. Visul s-a transformat în realitate când, patru ore mai tarziu, a fost implicată într-un accident de circulaţie.

Pentru a-şi înţelege cât mai bine abilităţile, a început să citească foarte mult şi a învăţat să-şi accepte şi să-şi controleze capacităţile

Sonia Trifan susţine că deţine anumite puteri, datorită cărora poate afla înainte dacă rudele sau prietenii ei sunt în pericol şi nu numai. „Am unele premoniţii, intuiţii. De fiecare dată când se întâmplă ceva cu familia mea sau cu prietenii mei foarte apropiaţi, eu simt înainte. De multe ori pot preveni acest lucru', a mărturisit Sonia Trifan într-un interviu mai vechi.

Sonia mărturiseşte că şi-a salvat tatăl de la un accident, sunându-l şi spunându-i să îşi verifice urgent maşina. „Aşa era! Maşina avea o problemă, iar el a reparat-o!', a mai spus creatoarea de modă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton