Lora, reacție dură la adresa Ilincăi Vandici, după ce a comparat nunta ei cu cea a lui Theo Rose: ”Mi se pare penibil. Brusc, doar dacă e mică nunta are sens. Sunt cam penibilă că nu plătesc...”

.

În ultima lună au fost multe nunți în showbiz-ul românesc, iar printre vedetele care au fost mirese se numără Monica Bârlădeanu, Lora și Theo Rose. Toate trei au fost superbe în ziua cea mare, astfel că așa cum și-au obișnuit fanii, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au comentat aceste evenimente în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Totuși, nimeni nu se aștepta ca Lora să reacționeze! Iată ce i-a transmis Ilincăi Vandici, în fața tuturor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Lora și Ionuț Ghenu au ales să aibă o nuntă cu peste 300 de invitați, unde totul a fost pus la punct în cele mai mici detalii la locația de lux pe care au avut-o. S-au asigurat că cel mai special eveniment din viața lor iese perfect și au plănuit totul luni de zile. Ei bine, la fel a făcut și Monica Bârlădeanu, care a organizat nunta alături de profesioniști vreme de nouă luni de zile, așa cum chiar ea a dezvăluit. La capătul opus a fost Theo Rose, care și-a dorit o nuntă simplă, în familie, doar cu cei dragi, fără 'lux și opulență', ba chiar la un grătar în curte.

WhatsApp Image 2024-10-18 at 12.52.49 (1)WhatsApp Image 2024-10-18 at 12.52.49 (1)

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit religios! Primele imagini de la biserică: 'Sunt foarte emoționată…'. Cum arată rochia de mireasă a artistei / EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian au făcut grătar în ziua nunții, în loc de petrecere: „În 5 ore am terminat nunta cu totul, eram în pat, la somn…' / Ce relație au cu nașii

Citește și: Mario Fresh, surprins de paparazzi cu o domnișoară care i-ar fi prietenă Alexiei Eram. Zilele trecute, Alexia a ieșit cu Liviu Moreanu, fostul iubit al Annei Lesko

Citește și: Bilete România – Kosovo și România – Cipru. Când joacă tricolorii pe Arena Națională și cât costă biletele, în funcție de categorie

Lora, reacție dură la adresa Ilincăi Vandici, după ce a comparat nunta ei cu cea a lui Theo Rose

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au vorbit pe larg despre cele trei nunți, însă replica Ilincăi Vandici: „Are timp Theo de așa ceva? (nr. organizarea unei nunți mari)', a deranjat-o pe Lora, care a reacționat chiar în fața tuturor, pe Internet, cu un mesaj neașteptat. Artista a spus clar că nu este vorba de timp, ci de ce își dorește fiecare, precizând că ea și soțul ei, Ionuț Ghenu, au visat la o nuntă spectaculoasă, așa cum au avut-o.

'Adică!? Cum adică, Ilinca? Eu consider că meritam, dupã atâta timp de relatie si pentru noi si pentru prietenii nostri, o petrecere ca cea de la nunta noastră. Fiecare mireasă alege cum sã-si facă nunta. Pentru faptul că am avut o nuntă mai mare, brusc asta inseamn altceva din ce observ. Brusc, doar dacă e mică nunta are sens si dacă nu e micã e pt că nu ai atât de mult treabă, că dacă aveai treabă iti făceai nunta mică. Să stau să explic acum cine sunt si ce fac si cât de ocupat sunt, mi se pare penibil.

'Si probabil oricum sunt cam penibila că nu plătesc PR in 2024 să dea la ziar cât de tare sunt eu si ce nunta anului am avut si cât sens are orice am facut eu la nuntă. Eu am considerat normal sã anunt câtiva oameni din presã, după ani de intrebat „Lora când te mariti?!”, că pot veni 2 ore. Si mai consider că asa cum vrea mireasa asa e nunta si ce se vrea, se poate.', a scris Lora pe rețelele de socializare.

Momentan, Ilinca Vandici nu a venit cu o replică pentru mesajul acid al Lorei, chiar dacă artista a menționat-o pe rețelele ei de socializare.

Ilinca Vandici a lăudat nunta lui Theo Rose și a comentat și nunta Lorei

Ilinca Vandici s-a bucurat foarte mult atunci când a văzut că Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit! I-a felicitat și le-a transmis tot ceea ce e mai bun, însă asta nu este tot. A ținut să precieze că și ea ar face la fel ca ei, o nuntă restrânsă, despre care să se afle după mai mult timp, fără presă, explicând că i-a plăcut mult abordarea lor. Totuși, a spus și că artista este destul de ocupată cu fiul ei și cariera de succes, astfel că o nuntă mare era greu de organizat pentru ea, în lipsa timpului liber, ceea ce a făcut-o pe Lora să reacționeze.

Casă de piatră! Da, cu familia restrânsă și e suficient! Am vorbit despre Monica Bîrlădeanu și despre Lora, cât a durat să organizeze așa ceva, păi are timp Theo de așa ceva? Ok, îți iei un wedding planner, nu zic nu, dar mie îmi place mult de tot și asta e modalitatea în care ar trebui să se întâmple. Că mă mai mărit eu vreodată? Așa! Auziți după patru luni… pe tine te invit la grătar, vreau să prăjim calamari și creveți pe plajă, nu vreau porc. Uite așa aș vrea și eu, fiecare mănâncă ce vrea, bea ce vrea, se îmbracă cum vrea', a spus Ilinca Vandici în emisiunea Follow Us de la Kanal D, pe care o prezintă alături de Teo Trandafir.

Ce a spus Teo Trandafir despre nunta lui Theo Rose cu Anghel Damian

Și Teo Trandafir a avut doar cuvinte de laudă despre nunta artistei Theo Rose și mai ales despre modul în care a ales să facă acest eveniment important din viața lor de cuplu. La fel ca Ilinca Vandici, și ea a compătimit-o: 'Ea este ostenită, cântă la nunți, să mai cânte și la a ei?'.

Theo Rose s-a căsătorit cu Anghel Damian, cu iubitul ei, cu care are și copil. Dar cum s-a măritat….Casă de piatră! S-a măritat, s-au căsătorit la modul la care mi-ar plăcea mie, la un grătar cum zice Theo Rose, adică pe lume puțină, adică lăsați-o așa. Pai da, pentru că ea e ostenită, toată ziua cântă la nunți, să mai cânte și la a ei? Parcă nu se făcea!', a spus Teo Trandafir, tot în cadrul emisiunii.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton