Lora, după 8 ani de relație cu Ionuț Ghenu: „Încerc să nu fiu un om care pune presiune pe un viitor pe care nu ne este dat să îl cunoaștem”

 Calin Maria Bianca
.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ionuț Ghenu și frumoasa artistă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 7 ani. De-a lungul timpului, ca în orice relație, au trecut și prin suișuri, dar și coborâșuri, însă cu toate astea au rămas împreună și au depășit greutățile fiind unul lângă celălalt. Mulți s-au întrebat încă de la început care este secretul relației Lorei cu Ionuț Ghenu, așa că frumoasa cântăreață a vorbit deschis despre relația lor. Iată ce a spus Lora, după 8 ani de relație cu Ionuț Ghenu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Lora se declară cu adevărat o femeie împlinită! Are un mare succes pe plan profesional, iar atunci când vine vorba de viața personală, este iubită și respectată de către iubitul ei. Nu o dată, ci de mai multe ori, frumoasa artistă nu s-a ferit să spună că nu-și vede viața fără Ionuț Ghenu. Totuși, a explicat că în relația lor libertatea este punctul cheie. Deși își fac numeroase planuri de viitor împreună, nu se constrâng unul pe altul și își oferă spațiu. Ce spune Lora, după 8 ani de relație cu Ionuț Ghenu?

lora-2lora-2

Lora și Ionuț Ghenu petrec majoritatea timpului împreună, iar de cele mai multe ori este vorba de timp de calitate. Încă de la începutul anului, au plecat împreună în Bali, unde sunt și acum. Nu, cei doi nu au vrut o vacanță scurtă, ci una de câteva luni, unde să evolueze din numeroase puncte de vedere. Artista a explicat că Bali îi oferă această posibilitate și ei, cât și iubitului ei, astfel că nu este o destinație aleasă întâmplător.

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu, pictorial de cuplu, pe coperta VIVA! Secretul relației lor de succes și totul despre nuntă și copii

Citește și: „Sincer, mă mir că nu ne-am despărțit, la ce intensitate se purtau discuțiile'. Cum și-au rezolvat Lora și Ionuț Ghenu neînțelegerile în cuplu, de la începutul relației / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată casa Monicăi Tatoiu. Imobilul, evaluat la 2,5 milioane de euro, a fost ridicat pe o fostă groapă de gunoi

Citește și: Cătălina Ponor a ales nașa de botez pentru fiul ei. Când va avea loc evenimentul: „Va fi în luna…'

Lora, după 8 ani de relație cu Ionuț Ghenu

Nu o dată, ci de mai multe ori s-a zvonit faptul că Lora și Ionuț Ghenu s-au despărțit. Ei bine, nu a fost așa. Cei doi au planificat și nunta, care însă a fost anulată de mai multe ori din diferite motive. De asemenea, au avut parte și de numeroase discuții aprinse, care i-au făcut chiar și pe ei să se mire că încă sunt împreună. Totuși, după aceste episoade, mulți s-au întrebat care este secretul relației lor, dar și cum au ajuns atât de departe împreună.

'Iubirea este GPS-ul vieții noastre. Dacă iubirea ne arată drumul înseamnă că orice altceva ne duce în pustiu. Am fost cu el la capătul lumii, la capătul puterilor și e mereu acolo. Colegul meu de bancă și iubitul meu. Eu îmi fac planuri cu el. Îl văd în viitor până la capăt. În același timp încerc să nu fiu un om care constrânge sau pune presiune pe un viitor pe care nu ne este dat să îl cunoaștem, din motive bine întemeiate.

Cred că tot ce urmează să trăim este pentru evoluția noastră în această școală numită viață. Şi cel mai corect este să ne dorim să facem paşi în direcția dorită. Dar să lăsăm omului de lângă noi, libertatea să ne aleagă. Cred că e minunat să ne spunem că nu ne vedem viața fără celălalt. Dar dacă spunem prea des se transformă în constrângere. Ce va fi, va fi şi trebuie respectate toate lecțiile.„, a declarat Lora pentru Ciao.ro.

Lora: 'Sunt îndrăgostită pentru că am de cine'

Lora nu doar că a spus secretul relației ei cu Ionuț Ghenu, ci a dezvăluit cât de mult se iubesc. Fără a ezita, a recunoscut că este în permanență îndrăgostită de el, iar acest lucru o face foarte fericită și împlinită. De asemenea, împlinirea ei nu se rezumă numai la familie și la iubitul ei, ci și la publicul larg și marea comunitate de fani pe care o are.

'Lora e îndrăgostită pentru că are de cine. Și dacă nu ar fi avut iubit ar fi fost oricum îndrăgostită de muzică, de oameni, viață. E o stare în care îmi place să fiu. Faptul că am un bărbat dar și un public capabil să mă simtă și să mă iubească cum am eu nevoie mă face să fiu recunoscătoare și umilă în fața unui Univers atât de darnic.', a continuat Lora.

De ce au ales Lora și Ionuț Ghenu să meargă într-o vacanță lungă în Bali

Lora și Ionuț Ghenu sunt plecați încă de la începutul anului în Bali și nu au de gând să vină prea curând. Frumoasa artista a precizat pentru sursa menționată mai sus că abia în aprilie o să ajungă pe meleagurile românești. Ei bine, nu au ales întâmplător să petreacă atâtea luni în Bali. Pe lângă faptul că se bucură de mare, soare, peisaje de vis și timp de calitate unul în compania altuia, cei doi a șansa de a evolua din multe punct de vedere.

'Bali este locul unde există workshopuri pentru orice. Vrei să înveți să croșetezi, ai clase. Vrei să înveți social media, ai clase. Vrei să înveți să respiri și să te vindeci, ai clase. Evenimentele lor sunt bazate pe cunoaștere, autocunoaștere și socializare.

Totul e îndreptat spre vindecare, oamenii crează comunități se ajută, se susțin unii pe alții și își îmbunătățesc constant aptitudinile. Cum ar putea Bali să nu inspire pe cineva? Abia aștept sesiunile de compoziție pe care le organizez cu artiști locali și nu numai. Aici, foarte mulți cântă la chitară și e pur și simplu magic. Sunt artiști prin definiție și foarte empatici. Balinezii îmi amintesc de românii sufletişti şi primitori care eram şi încă reuşim să fim.', a concluzionat artista.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton