Lora se mărită cu Ionuț Ghenu, după 8 ani de relație: "Aș vrea să pun stop și să mă preocupe iubirea mea". Detalii despre nuntă

 Dumba Gabriela
.

Lora se mărită, în sfârșit, cu Ionuț Ghenu! După opt ani de relație și multe veri în care au amânat nunta, Lora și Ionuț Ghenu au decis să facă pasul cel mare, iar ceea ce a determinat-o pe cântăreață să îmbrace rochia de mireasă a fost contextul social mondial. Mai exact, războiul și tragediile care se petrec în lume au făcut-o pe Lora să se concentreze pe fericirea ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lora este hotărâtă să devină soția lui Ionuț Ghenu și deja a început pregătirile pentru nunta care va avea loc anul următor. După opt ani împreună, cei doi sunt mai hotărâți ca niciodată să facă acest pas și au început deja pregătirile pentru marele eveniment.

43-143-1

Lora se mărită cu Ionuț Ghenu. Detalii despre nuntă

Lora spune că abia așteaptă să se mărite și speră să găsească timp cât mai curând pentru a pune toate detaliile la punct. Războiul care a luat amploare, dintre Israel și Palestina, au determinat-o pe Lora să ia în calcul fericirea ei și să nu mai amâne momentele care ar face-o fericită.

„Îmi doresc foarte mult să facem nunta și facem planuri serioase pentru anul următor. El își dorește foarte mult și este cel care tot spune să ne așezăm la masă și să ne apucăm odată de lista aia, să ne organizăm, să fixăm o dată, să ne hotărâm la o locație!

Suntem nehotărâți! Ba cu locația, ba când am vrut să facem o chestie a venit pandemia. S-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama, după aia a venit războiul. Eu sunt foarte sensibilă și m-a afectat foarte tare chestia asta cu războiul.

Acum a mai izbucnit un război. Dacă nu ieșim puțin din energia asta și să ne creăm noi lumea noastră, o să fim tot timpul consumați de toate dramele din lume. Aș vrea să pun stop și să mă preocupe iubirea mea, relația mea, să duc totul la următorul nivel. Și pentru noi dar și pentru oamenii care ne iubesc și care vor această petrecere frumoasă!', ne-a declarat Lora pentru Ciao.ro.

Citește și: Mama lui Alexis, una dintre victimele de la Colectiv, mărturisiri cutremurătoare despre pierderea fiicei sale: „Părul îi era foarte ars, era intubată și…’

Citește și: Familiile victimelor de la Colectiv primesc despăgubiri, la șapte ani de la tragedie. Câți bani primește un părinte pentru fiul său, din partea statului român

Artista este o prezență extrem de sexy iar la un eveniment recent a demonstrat asta din plin!

„Îți trebuie o atitutine să poți purta genul ăsta de ținute și eu consider că am atitutinea și maturitatea necesară să mă pot juca cu aceste sexoșenii de ținute.', a mai dat din casă Lora.

Cum își dorește Lora să fie nunta ei cu Ionuț Ghenu

Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de mai bine de șapte ani. Cei doi sunt o echipă atât pe plan profesional, cât și personal, fiind parteneri în mai toate aspectele vieții lor. Lora și iubitul ei au au anulat deja nunta de două ori, iar acum plănuiescă să organizeze marele eveniment.

Ultima dată trebuia să se întâmple în 2020. Pandemia și apoi războiul ne-au schimbat planurile, tot timpul ceva se întâmplă. Acum pare că s-au liniștit apele și ne-am calmat, lumea s-a mai liniștit.(…)

Cred că la Starea Civilă va fi mai restrâns și poate cununia religioasă va fi mai mare un pic, pentru că mă tem că se vor supăra niște oameni pe care chiar nu vrem să-i supărăm și nu are sens să se frustreze nimeni că nu a fost invitat la petrecere. Vedem. Se întâmplă lucruri tot timpul și mereu cântărim, mereu e un flux de idei, vedem., a declarat Lora, potrivit Playtech.

Lora spunea, în vară, că marele eveniment va avea loc în curând, fără a oferi mai multe detalii.

Urmează, atât pot să vă spun. Trebuie să le împăcăm pe toate pur și simplu. Acum pentru că Andreea (n.r. sora lui Ionuț Ghenu) s-a căsătorit civil, cumva nu ne grăbim foarte tare, adică nu avem chestia asta. Dar cumva mă simt, trebuie să mă mărit ca să fiu nașă de cununie religioasă. Noi deja am nășit un cuplu, dar a fost Starea Civilă și atunci pentru cununia religioasă clar va trebui să fim și noi căsătoriți, nu?, a mai spus artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton