Lora și Ionuț Ghenu au stabilit data nunții. Artista a făcut marele anunț: „Trebuia să ne căsătorim prima dată în 2020, dar știm cu toții ce s-a întâmplat, pandemie, apoi război"

 Tudorache Simona
.

Lora și Ionuț Ghenu fac nuntă mare anul acesta. Cei doi se căsătoresc după ce timp de patru ani au amânat marele eveniment. Lora și Ionuț Ghenu vor stabili data zilele următoare, dar sunt mai deciși ca niciodată să facă marele pas și să aibă alături familia și prietenii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Lora și Ionuț Ghenu sunt de 10 ani împreună și se completează foarte bine. Deși și-au dorit până acum să ajungă de mai multe ori în fața altarului, pandemia și războiului de la graniță le-au dat planurile peste cap. Acum sunt hotărâți să nu mai lase nimic să le umbrească povestea.

lora-4lora-4

Lora se căsătorește cu Ionuț Ghenu. Au stabilit data nunții

Lora a făcut marele anunț. Artista nu își mai poate ascunde fericirea. În curând va fi soția lui Ionuț Ghenu cu acte în regulă. „Da, mă mărit! Luni aflu data exactă!
Așa am vrut, trebuia să ne căsătorim prima dată în 2020, dar știm cu toții ce s-a întâmplat, pandemie, apoi război, până ne-am liniștit și noi, a intrat viața pe un făgaș mai normal și vrem să facem asta anul ăsta”, a declarat Lora pentru SpyNews.ro.

Lora, despre relația cu Ionuț Ghenu

Solista recunoaște că relația cu Ionuț Ghenu a fost din primul moment una solidă. Nu a fost doar o atracție de moment, pentru că între ei s-a creat o anumită legătură.

„Poate șansele pe care și le dau unii oameni într-o relație se întind pe trei ani atunci când acea relație începe din pasiune și atracție fizică. La noi e un pic mai complexă treaba. (zâmbește) Și în cele mai proaste zile, tot pe el aleg să îl iubesc, tot cu el vreau să descopăr sensul fiecărei zile. De ce el? Nu știu exact, dar cred că are legătură cu inima lui bună și cu sentimentul că ne cunoaștem dintotdeauna', susținea Lora pentru Viva.

Ionuț Ghenu, îndrăgostit ca în prima zi de Lora

Ionuț Ghenu mărturisește că sentimentele pentru Lora au fost întotdeauna unele puternice. Au fost aproape unul de celălalt și când a fost bine, dar și când a fost rău.

„Mi se pare că nu-mi ajunge viața asta să o iubesc pe Lora. Și ea știe asta, pentru că îi spun des. Ce ne ține? Cred că, pe lângă iubire și respect, dorința de a fi împreună. Doar iubirea nu te ține sau doar respectul. Există destui care se despart, deși se iubesc. Contează să-ți dorești să fii cu omul ăla. Să înțelegi că la iubire se construiește mai ales în perioadele grele. Câteodată, în relații e vară, câteodată e iarnă, și fiecare anotimp are farmecul lui'.

Citește și: Cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe Steve, fix când nu-și mai dorea niciun bărbat în viața ei, după divorț: „Așa am ajuns la el, prima dată. Eram o mamă singură, focusată pe job. Dacă-mi spunea cineva ce urma să se întâmple…”. Cât de mult o sprijină el și cum se înțelege cu fiicele ei / EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a cunoscut Romina Gingașu pe Piero Ferrari: „Simțeam întotdeauna că trebuie să-l abordez a doua oară. Între timp, vindeam avioane și îl invitam peste tot”

Citește și: Cum îl cresc Pepe și Yasmine Ody pe mezinul familiei: „Pe Pepe Junior îl va aștepta o educație pe care am testat-o de-a lungul timpului și care a dat randament”. Cum își fac timp pentru momente speciale în doi, în ciuda programului lor și al copiilor atât de încărcat / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu a avut Oana Lis copii cu Viorel Lis. Motivul pentru care vedeta a luat această decizie: „Viorel și-a dorit copil cu mine și a insistat foarte mult. S-a așezat în genunchi și m-a rugat”

Citește și: Emilia Popescu dezvăluie cum este bărbatul ideal pentru ea: „Inteligența e afrodisiacul cel mai puternic”. De ce a divorțat actrița de soțul ei

Lora a fost descoperită de Marius Moga

Lora a fost descoperită de Marius Moga la o emisiune de talente și treptat a reușit să își construiască o carieră solidă în showbiz.

M-a descoperit Marius Moga la o emisiune de talente și a vrut foarte tare să lucreze cu mine, deși eu m-am uitat foarte urât la el. Era momentul ăla când Marius Moga era un personaj controversat, care vine el și schimbă industria muzicală', a mai spus Lora.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton