Cum își menține Lora silueta, la 41 de ani: ”Efectiv nu mai mănânc seara, după ora 19. Nu reușesc mereu, dar...” Care sunt alimentele la care a renunțat complet / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Lora a dezvăluit cum își menține silueta, la 41 de ani. Care sunt cele trei lucruri la care a renunțat artista și de la ce obicei nu vrea să se mai abată. Cântăreața are un trup de invidiat și toată lumea o întreabă cum reușește să arate așa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Care sunt cele trei alimente la care a renunțat artista și de la ce obicei nu vrea să se mai abată. Vedeta a renunțat la zahăr, la prăjeli și la pâine și nu mai vrea să mai mănânce seara, după ora 19.

EvotoEvoto

Citește și: Ce talent neobișnuit are Lora, pe lângă cântat: „Îmi verific auzul de două ori pe an. Mulți zic că…'

Citește și: De ce a renunțat Lora la părul blond: 'Am ales roșu pentru că am ochii verzi și tenul este un pic mai măsliniu…' Cum merge afacerea ei cu produse cosmetice / EXCLUSIV

Citește și: O mai ții minte pe Cristiana Bota, vocea de la Teleenciclopedia? Cum arată și cu ce se ocupă la 77 de ani: „Cum e lumea acum în televiziune? Roz? Nu! Este incoloră, insensibilă, e uniformă”

Citește și: Ce apreciază Lidia Buble cel mai mult la iubitul ei, Horațiu Nicolau: 'Iubirea necondiționată, respectul…. Fără aceste trei lucruri nu se poate clădi o relație frumoasă' Cum este în prezent relația lor de dragoste / EXCLUSIV

Obiceiul de la care Lora nu vrea să se mai abată

Vedeta arată foarte bine și ne-a dezvăluit secretele ei. Solista a renunțat la zahăr, la prăjeli și la pâine. În plus, artista nu mai mănâncă seara.

'Sunt atentă la alimentație. Încerc să evit zahărul, să nu îl mai consum. Am renunțat la prăjeli, fac tot posibilul să nu mănânc dacă știu că mâncarea respectivă conține prăjeli. Am renunțat și la pâine, pentru că nici nu am voie. Eu am intoleranță la gluten. Și mai fac ceva de care mă străduiesc să mă țin, efectiv nu mai mănânc seara, după ora 19. Nu reușesc mereu, dar de cele mai multe ori îmi iese. Recunosc că mai poftesc și eu la câte ceva, chiar și la 12 noaptea, după care regret. Dar a doua zi compensez cu legume sau numai cu apă.', a declarat Lora, pentru viva.ro.

'Cu sportul am lăsat-o mai ușor. Am o perioadă în care nu am voie să fac sport. În momentul de față, sport fac doar pe scenă.', a mai povestit Lora.

Lora și-a schimbat look-ul. De ce a renunțat la părul ei blond

Lora și-a schimbat look-ul. Vedeta ne-a spus de ce a renunțat la părul ei blond, ce a învățat de la regretata ei mamă și mai ales ce intenționează să facă pe plan internațional. Cântăreața a moștenit câteva rețete de creme de la femeia care i-a dat viață și care o veghează din cer. Până acum a lansat 12 produse, dar are și alte surprize pentru femei.

'Am simțit nevoia să fac o schimbare pentru că am aflat că există niște măști colorate care după câteva spălări se duc. Și am spus; ‘acum e momentul, trebuie să mă joc și eu puțin cu niște culori’. Am ales roșu pentru că am ochii verzi și tenul este un pic mai măsliniu și m-am gândit că s-ar putea să arate bine. Atât de multă lume îmi spune că îmi stă bine, așa încât o să mai rămân o perioadă cu această culoare.', a declarat Lora, pentru viva.ro.

Lora: 'Da, încă mă uimește, mai ales că de anul acesta…'

Spuneai anul trecut că nu te așteptai să prindă atât de bine linia ta de cosmetice. De ce?

Da, încă mă uimește, mai ales că de anul acesta am crescut foarte mult. Urmează să intrăm în niște locuri foarte importante. Mă străduiesc să-mi țin gura și să nu spun înainte să se întâmple, dar abia aștept. Eu vreau să aduc multă atenție frumuseții româncelor. Și vreau să fac asta și la nivel internațional.

Pentru că femeile din România au știut mereu secretele frumuseții. Eu am avut o mamă care era expertă în domeniul acesta și a adunat foarte multe secrete. Și, dacă eu pot să le dau mai departe, să aduc atenția spre un brand românesc de beauty, am să fac asta. Și am să fac tot ce ține de mine', a declarat artista.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton