Loredana Chivu a câștigat procesul cu fostul iubit, care i-a confiscat cadourile: "S-a dovedit că era ilegal să intre la mine și la mama în casă. Toate bunurile se întorc la mine"

 Dumitrache Laura
.

Loredana Chivu a câștigat procesul cu fostul iubit. Bărbatul a făcut tot posibilul ca bunurile blondinei să ajungă la el, dar se pare că autoritățile i-au dat câștig de cauză fostei asistente TV. Loredana Chivu a declarat că toate bunurile vor intra, din nou, în posesia ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Loredana Chivu a trecut prin momente dificile, după ce în vara acestui an, fostul iubit a trimis executorul la ușa blondinei pentru a pune mâna pe averea ei. Bărbatul i-a deschis un proces pentru împărțirea averii familiei ei, astfel încât să intre în posesia unei părti din bunuri.

loredana chivuloredana chivu

Astăzi, Loredana Chivu a anunțat că a câștigat procesul cu fostul iubit. Vedeta a sperat la o victorie, ceea ce s-a și întâmplat. Blondina a mărtursit că a obținut o decizie favorabilă în procesul cu fostul partener și că urmează ca toate bunurile să revină în posesia ei.

Citește și:Loredana Chivu, scandal de proporții cu Poliție, jandarmi și sechestru pe bunuri. Ce s-a întâmplat în casa blondei

Citește și:Loredana Chivu, terorizată de fostul iubit după ce a expirat ordinul de protecție: „Mă agasează continuu, trimite amenințări”

Citește și:Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au ales nașii pentru nuntă. Unde vor să organizeze petrecerea: „Am vrut să facem ceva foarte mic, acum…”

Citește și:Power Couple – cine sunt concurenții noului show Antena 1. Nouă cupluri de vedete participă la emisiunea prezentată de Dani Oțil

Loredana Chivu a câștigat procesul cu fostul iubit, iar vedeta își primește bunurile pe care s-a pus sechestru

Loredana Chivu a câștigat procesul cu fostul iubit. În vara acestui an, bărbatul i-a deschis un proces blondinei pentru împărțirea averii familiei ei, pentru a intra în posesia unei părinți din bunuri. Ulterior, executorii au mers la ușa Loredanei Chivu, iar vedeta a trecut prin momente dificile. Loredana nu înțelege de ce bărbatul cu care a format un cuplu vreme de trei ani, a vrut să ceară partaj pe avere, în condițiile în care ei doi nu au locuit împreună.

Astăzi, fosta asistenta tv a anunțat că a câștigat procesul cu fostul iubit și urmează să primească bunurile pe care s-a pus sechestru. De asemenea, vedeta a mai spus că există dovezi care arată faptul că bărbatul a intrat ilegal atât în casa ei, cât și în locuința mamei ei cu executorul judecătoresc. „Astăzi am câștigat apelul în procesul în care s-a pus sechestru abuziv. S-a dovedit că era ilegal să intre atât la mine, cât și la mama în casă. Toate bunurile se întorc la mine', a spus Loredana Chivu pentru spynews.ro.

Loredana Chivu, terorizată de fostul iubit

Loredana Chivu a trecut prin multe momente dificile. Vedeta a spus că este terorizată de fostul iubit și că bărbatul o deranjează și o amenință constant. Mai mult, Loredana Chivu a mai spus că fostul iubit a deschis proces și împotriva mamei și fratelui ei, atunci când bărbatul a solicitat în instanță ca o parte din bunuri să ajungă la el. După ce a luar decizia de a se despărți de el, Loredana Chivu a spus că nu mai dorește ca numele ei să fie asociat cu cel al fostului iubit și a subliniat că este pregătită pentru o nouă relație.

„O să-mi spun povestea până o să se facă dreptate! Fără să menajez pe nimeni…sunt într-un circ continuu și într-o teroare care nu se mai termină, abuzuri peste abuzuri. Primesc amenințări cu video, cu femei mutilate cărora li s-au aruncat acid pe față! Vreau să vă întreb pe voi. Cât credeți că poate suporta o femeie? De aproape un an de zile de teroare în toate modurile de la un obsedat și infractor. Singura mea greșeală în toată această poveste este că nu i-am cunoscut adevărată față a acestui monstru', spunea Loredana la inceputul scandalului cu fostul ei iubit.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton