Loredana Chivu confirmă relația cu Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam: "Suntem împreună de câteva luni, i-am cunoscut și fetița". Cum a reacționat cântăreața

 Radulescu Ruxandra
.

Loredana Chivu confirmă relația cu fostul soț al Andei Adam. După ce au fost surprinși împreună în centrul Capitalei, Loredana Chivu rupe tăcerea despre idila cu Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam. Loredana Chivu spune că ea și Nicolescu formează un cuplu și că a cunoscut-o și pe fiica acestuia, din mariajul cu artista.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La puțin timp după ce au început să circule zvonuri despre idila dintre Loredana Chivu și Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam, fosta asistentă TV confirmă relația cu acesta. Cei doi sunt împreună de câteva luni și se pare că relația este una serioasă, deoarece bărbatul i-a prezentat-o pe fiica sa noii partenere. Mai mult, Anda Adam știe de povestea de dragoste dintre cei doi și, potrivit spuselor Loredanei Chivu, nu ar avea nimic împotrivă.

anda-adam-si-sotul-eianda-adam-si-sotul-ei

Loredana Chivu confirmă relația cu fostul soț al Andei Adam, Sorin Nicolescu

Este oficial! Loredana Chivu și Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam, formează un cuplu. Blondina a dezvăluit că bărbatul a făcut primul pas și sunt împreună de câteva luni. Mai mult, Loredana Chivu a cunoscut-o și pe fiica acestuia din mariajul cu Anda Adam. De asemenea, cântăreața pare să nu aibă nicio problemă cu noua relație a fostului soț.

„Suntem împreună, suntem la începutul relației și sperăm ca totul să decurgă foarte bine. Suntem împreună de câteva luni. Întâi am început să ieșim, m-a curtat așa cum curtează orice bărbat o femeie. Mie nu prea îmi place să vorbesc de viața mea privată și nu prea am mai făcut asta', a spus Loredana Chivu pentru CanCan.ro.

Citește și: Cum arată apartamentul în care locuiește Bianca Drăgușanu, după ce l-a renovat: „A fost o muncă titanică. Nu am avut designer, am făcut totul după gustul meu și…’

Citește și: Cum arată casa lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu: „Am trăit în gresie, în faianță și m-a distrus’. Are două etaje, ferestre în tavan și cinema

I-am cunoscut și fetița, desigur. Dacă suntem împreună este important să ne cunoaștem cu totul. Și Anda știe de relație, dar nu are rost să o aduc în discuție. Nu că aș avea ceva de împărțit cu ea, dar pur și simplu nu are rost să o aduc în discuție. Totul este bine și toată lumea este fericită', a mai adăugat aceasta pentru sursa citată.

Cum a cucerit-o fostul soț al Andei Adam pe Loredana Chivu

Deși formează un cuplu de câteva luni, Loredana Chivu și Sorin Nicolescu se cunosc de mai mulți ani. Fostul soț al Andei Adam i-a scris mai întâi fostei asistente TV, încercând să o cucerească pas cu pas.

„Noi ne știm de mulți ani, ne-am văzut la evenimente diferite, ne cunoșteam, dar nu ne cunoșteam astfel încât să avem o relație. El a făcut primul pas. Eu nu fac niciodată primul pas, eu sunt de modă veche. El este cel care mi-a scris. Îmi place să fiu cucerită', a declarat Loredana Chivu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Loredana Chivu, despre relația cu Sorin Nicolescu: „El este singurul bărbat din viața mea”

Loredana Chivu a fost foarte traumatizată de relația pe care a avut-o cu fostul partener. Vedeta a obținut un ordin de restricție împotriva lui, după ce a dat buzna peste ea în casă. Blondina vrea să lase în urmă trecutul și să se focuseze pe povestea de iubire cu Sorin Nicolescu.

„Mi-a fost foarte greu să mai am încredere în bărbați după tot ce mi s-a întâmplat, dar am ales să dau o șansă relației. După rău, întotdeauna vine ceva bine. Nu mai vreau să vorbesc despre relația trecută, nu are niciun rost. Vorbesc doar despre prezent și ce este cel mai important, el este singurul bărbat din viața mea și doar asta contează' , a spus Loredana Chivu pentru CANCAN.RO.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton