Loredana Chivu, executată silit din nou: jandarmii i-au luat tot din penthouse-ul de 500.000 de euro. Zilele trecute, vedeta credea că a scăpat de problemele cu fostul iubit: "S-a făcut dreptate"

 Dumba Gabriela
.

Loredana Chivu a fost din nou executată silit și oamenii legii i-au luat tot din apartamentul de 500.000 de euro din Pipera. Când credea că apele s-au calmat și instanța i-a făcut dreptate în scandalul cu fostul iubit, Loredana Chivu s-a trezit astăzi iar la ușă cu executorii judecătorești. Aceștia i-au confiscat mai multe bunuri, inclusiv covorul și spoturile de pe pereți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Loredana Chivu și fostul iubit pare unul fără sfârșit. Dani Leș consideră că Loredana Chivu are o datorie de 100.000 de euro la el, din perioada în care au format un cuplu, și face tot posibilul să-și recupereze banii. Totodată, fosta asistentă TV este în pericol să-și piardă casa din acest motiv.

dsfdsf

Loredana Chivu s-a trezit din nou cu executorii la ușă, când credea că scandalul s-a încheiat, I-au luat tot, din penthouse-ul luxos

Astăzi, pe data de 29 mai 2024, forțele de ordine și executorii judecătorești au efectuat o nouă vizită la domiciliul Loredanei Chivu. Se pare că autoritățile au intrat în apartamentul acesteia pentru a confisca diverse obiecte pe care ea le deține. De această dată, echipajele speciale au luat din casa vedetei un televizor, un covor, patul, spoturile și aerul condiționat.

Zilele trecute, Loredana Chivu era bucuroasă pentru că ajunsese să câștige procesul pentru a-și recupera mobila și accesoriile din casă. Fericirea nu a durat prea mult pentru vedetă, care își aștepta cu nerăbare bunurile.

'Astăzi am avut apelul, care s-a ținut la Curtea de Apel Timișoara, acolo unde judecătorii au stabilit că toate obiectele ar trebui să se întoarcă la mine, cu efect imediat a fost dată această soluție. Am câștigat procesul, îmi aparțin. S-a stabilit că a fost un abuz ceea ce s-a întâmplat. Îmi aștept obiectele, care, așa cum am spus, îmi aparțin în totalitate. Sunt bucuroasă că s-a făcut dreptate și că au hotărât doi judecători competenți', a declarat Loredana Chivu, la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro, săptămâna trecuta.

Vedeta era bucuroasă pentru că se autoritățile au ajuns atunci la concluzia că bunurile respective îi aparțineau în totalitate.

Citește și: Loredana Chivu a răbufnit după ce fostul iubit, Dani Leș, a spus că ea ocupa funcția administrator la firma lui: „Am fost o angajată fictivă, iar el nu îmi dădea mie salariu. Mi-a dat doar niște cadouri, majoritatea fake-uri'

Citește și: Cum a reacționat Anda Adam după ce a aflat că fostul ei soț, Sorin Nicolescu, și Loredana Chivu sunt împreună: „Inclusiv Evelin știe să departajeze foarte bine situațiile. Niciodată nu amestecăm lucrurile'

Loredana Chivu spune că a primit mai multe amenințări

Loredana Chivu a spus că a primit amenințări și imagini cu ea din sala de fitness, semn că este urmărită în permanență. De asemenea, Loredana Chivu crede că cineva vrea să-i fure câinele.

'Știu că sunt urmărită. Eu, în momentul de față și în tot acest timp de când sunt în acest scandal, nu am avut niciodată un schimb de replici cu absolut nimeni. Dacă mi s-ar întâmpla ceva rău, de orice natură, ar fi clar din partea lui. Am primit chiar și amenințări că ar vrea să îmi fure câinele, pentru că știe că îl iubesc foarte mult. Văd diverși oameni dubioși la mine la bloc, anumite mașini care ma urmăresc', a mai declarat Loredana Chivu în emisiunea lui Capatos.

În luna aprilie a acestui an, Loredana Chivu a pierdut un proces cu fostul iubit și era obligată să-i plătească 100.000 de euro. Ea spune că bărbatul s-a comportat exemplar pe parcursul relației, însă lucrurile ar fi scăpat de sub control când s-au despărțit.

„Le-am câștigat pe toate (n.r. procesele), în afară de acesta, chiar și pe cel care a fost cu sechestrul vara trecută și cu mama mea. L-am câștigat (…) Toată nebunia a început din cauza furiei lui. El pe parcursul relației s-a comportat frumos, dar eu niciodată nu i-am dat ocazia sau nu l-am enervat. Eu, de exemplu, nu i-am permis să consume alcool. În prezența mea nu consuma alcool. A fost odată mai agresiv verbal într-o conjuctură și a fost dorința mea. Așa vedeam eu lucrurile. Am crezut că suntem doi oameni maturi. Așa mi-a zis, că a acceptat’, a povestit ea la Xtra Night Show.

Loredana Chivu trăiește un coșmar de când s-a despărțit de iubit, din cauza proceselor, dar de departe, spune că experiența care a lăsat-o cu traume este cea din Columbia, atunci când bărbatul ar fi devenit violent, după ce i-a atras fostului iubit că a jignit asistenta care se ocupa de ea.

„Imediat după această operație, am mers cu el și asistenta mea la hotel, a mers să cumpere de mâncare și când s-a întors, a început să aducă injurii doctorului care se ocupa de mine (…) Eu i-am zis să lase tonul mai jos, că se sperie asistenta și m-am trezit cu punga de mâncare în cap. M-a lovit de față cu asitenta„, spunea Loredana Chivu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton