Loredana Chivu, lăsată fără bunuri de 125 de mii de euro de fostul iubit, Dani Leș. Astăzi, executorii judecătorești i-au spart ușa casei cu bormașina

 Dumba Gabriela
.

Astăzi, Loredana Chivu a rămas fără bunuri de 125 de mii de euro după ce executorii judecătorești i-au spart ușa cu bormașina și au intrat în casa ei. Fostul iubit, Dani Leș, vrea să-și recupereze, astfel, toate cadourile pe care i le-a făcut în timpul relației lor, chiar dacă în această lună Loredana Chivu a câștigat al cincilea proces împotriva lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Loredana Chivu spunea recent că a pierdut numărul proceselor cu fostul logodnic, însă în această lună a obținut o nouă victorie în instanță. Bunurile puse sub sechestru s-au întors în posesia ei, după ce judecătorii i-au dat câștig de cauză și au stabilit că acțiunea a fost „ilegală” și „abuzivă”. Iată că nu s-a terminat coșmarul pentru Loredana Chivu!

323323

Loredana Chivu, lăsată fără bunuri de 125 de mii de euro de fostul iubit, Dani Leș

În această dimineață, executorii judecătorești au intrat în casă, peste Loredana Chivu și au luat bunuri costisitoare, de peste 125 de mii de euro, pentru a ajunge la valoarea sumei pe care vedeta o are de înapoiat fostului iubit. Ar fi vorba despre recuperarea sumei de aproximativ 600.000 de lei, reprezentând o parte din pasivul societății pe care o conduce Dani Leș.

Fostul iubit al Loredanei Chivu și-a luat angajamentul în fața judecătorilor că toți banii pe care îi va recupera de la vedetă, îi va dona.

Loredana nu era acasă, așa că s-a întâmplat ca în august: ușa i-a fost spartă cu bormașina. Situația este cu atât mai ciudată cu cât, recent, Loredana Chivu a câștigat încă un proces împotriva bărbatului și își recuperase bunurile sechestrate de el.

„Eu consider că lucrurile acestea care mi se întâmplă, să câștig proces după proces, sunt perfect normale în situația mea. Până acum am câștigat cam cinci procese. Nici nu știu câte au fost la număr intentate. Am câștigat inclusiv procesul cu sechestrul, care a fost unul abuziv. Instanță a hotărât că a fost unul abuziv și ilegal.

Toate bunurile au revenit spre mine. Am fost acolo, dar a fost cumva o acțiune ilegală, nu aveau dreptul să intre cu forța în casa mea, dar nici a mamei mele. Nu am nicio datorie față de nimeni’, spunea Loredana Chivu acum două săptămâni, într-o intervenție telefonică, la Xtra Night Show.

Totuși, Loredana Chivu e decisă să ceară daună după descinderile din locuința ei: „O să cer daune atât morale, cât și materiale’.

Citește și:Loredana Chivu, scandal de proporții cu Poliție, jandarmi și sechestru pe bunuri. Ce s-a întâmplat în casa blondei

Citește și:Loredana Chivu, terorizată de fostul iubit după ce a expirat ordinul de protecție: „Mă agasează continuu, trimite amenințări'

Citește și: Primele imagini din filmul lui Liviu Vârciu. Cine joacă în comedia Zăpadă, ceai și dragoste

Loredana Chivu, terorizată de fostul iubit

Loredana Chivu a trecut prin multe momente dificile. Vedeta a spus că este terorizată de fostul iubit și că bărbatul o deranjează și o amenință constant. Povestea de dragoste dintre Loredana Chivu și afaceristul Dani Leș a durat mai bine de trei ani, dar în 2023, bărbatul a deschis proces și împotriva mamei și fratelui ei și a solicitat în instanță ca o parte din bunuri să ajungă la el.

Loredana a obținut, apoi, ordin de protecție împotriva lui, i s-a acordat pentru 60 de zile. Fostul iubit al Loredanei Chivu a început să o hărțuiască după ce a expirat ordinul de protecție împotriva lui.

„O să-mi spun povestea până o să se facă dreptate! Fără să menajez pe nimeni…sunt într-un circ continuu și într-o teroare care nu se mai termină, abuzuri peste abuzuri. Primesc amenințări cu video, cu femei mutilate cărora li s-au aruncat acid pe față! Vreau să vă întreb pe voi. Cât credeți că poate suporta o femeie?

De aproape un an de zile de teroare în toate modurile de la un obsedat și infractor. Singura mea greșeală în toată această poveste este că nu i-am cunoscut adevărată față a acestui monstru’, spunea Loredana la inceputul scandalului cu fostul ei iubit.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton