Loredana Chivu nu își mai poate recupera bunurile de peste 125.000 de euro, luate de fostul ei iubit, Dani Leș: „Nimic nu era dăruit” / Decizia instanței e definitivă

 Calin Maria Bianca
.

Loredana Chivu nu își mai poate recupera bunurile luat de fostul ei iubit. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că de luni de zile, Loredana Chivu trăiește un adevărat coșmar din cauza lui Dani Leș, fostul ei iubit. Deși a câștigat cinci procese împotriva lui, se pare că ultima decizie a Instanței nu este deloc în favoarea ei. Mai concret, blondina a rămas fără bunuri în valoare de peste 125.000 de euro! Iată ultimele detalii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După numeroasele amenințări din partea fostului iubit, în urmă cu câteva săptămâni, Loredana Chivu s-a trezit cu executorii judecătorești în propria casă, de unde i-au luat bunuri costisitoare, de peste 125 de mii de euro. Se pare că aceasta are să-i înapoieze sume de aproximativ 600.000 de lei, reprezentând o parte din pasivul societății pe care o conduce Dani Leș, însă blondina a negat. Era convinsă că o să își recupereze bunurile, dar decizia judecătorilor, postată de SpyNews.ro, arată contrariul.

loredana-chivu9loredana-chivu9

Citește și: Loredana Chivu, lăsată fără bunuri de 125 de mii de euro de fostul iubit, Dani Leș. Astăzi, executorii judecătorești i-au spart ușa casei cu bormașina

Citește și: Loredana Chivu, prima reacție după ce executorii judecătorești i-au spart ușa casei cu bormașina, la cererea iubitului ei: „Mă urmărește de un an, tot timpul trebuie să am la mine un spray paralizant, nu pot să mai stau liniștită în casa mea” 

Citește și: Delia, prima reacție după ce sora ei, Oana Matache, și Radu Siffredi au pierdut finala Power Couple: „Mi se pare cumplit”

Citește și: Adrian Enache a dansat cu Bianca Brad, la un eveniment monden: 'Superbă'. Cum a reacționat Iuliana Marciuc / EXCLUSIV

Loredana Chivu nu își mai poate recupera bunurile luat de fostul ei iubit

Ei bine, se pare că lucrurile nu au fost în favoarea Loredanei Chivu de data aceasta. Potrivit SpyNews.ro, în urmă cu o zi, Loredana Chivu a primit vestea cea drastică. Mai concret, Instanța a decis ca blondina să nu își recupereze lucrurile, hotărâre care este definitivă de data aceasta. Contrariată, blondina susținea ferm că toate lucrurile erau personale și nu ale fostului ei iubit, însă situația de față arată că adevărul este undeva la mijloc în cazul lor.

Nimic nu era dăruit, nu îi aparține nimic din casa respectivă, totul era deja, este casa mea, este luată cu credit ipotecar, al meu propriu și personal (…) Eu mi-am plătit singură avansul la casă, deci nu are nicio legătură, este casa mea', spunea Loredana Chivu în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Loredana Chivu era convinsă că își va recupera bunurile

Deși executorii judecătorești au intrat peste ea în casă și i-au pus sechestru pe bunuri, Loredana Chivu a sperat până în ultimul momentul că totul o să revină la normal. Era convinsă că își va recupera bunurile în valoare de peste 125.000 de euro, însă decizia Instanței este cu totul și cu totul alta, potrivit noilor detalii menționate mai sus.

O să vedeți că o să câștig și acest proces. Lui așa îi place să apară în presă, îi place să fie un acuzator. Nimic din casă nu este a lui, nu îi aparține, casă este luată pe un credit ipotecar. Eu îmi plătesc lunar casă, el nu are nicio legătură. Astăzi mi-au luat trei canapele, banda de alergat. El s-a lăudat că le va da de pomană. O să le iau eu înapoi și le voi da eu unei familii nevoiașe', declara vedetă în urmă cu mai mult timp.

Loredana Chivu: „Nu mi-am luat niciodată salariu de la el„

Când s-a spus că are să-i datoreze fostului ei iubit o suma enormă de bani, Loredana Chivu a negat cu tărie acuzațiile aduse de fostul iubit, insistând asupra faptului că nu a fost niciodată angajata lui, cu precizie asupra faptului că ea nu a semnat niciodată nimic la firma lui Dani Leș.

„Nu mi-am luat niciodată salariu de la el, nu am semnat niciodată nimic în firma lui, nu există! Între mine și el nu a fost o relație de salariu sau împrumut. El acum poate să zică orice. A depus 30 de procese cu aceeași acțiune, sechestru, a găsit un judecător care a aprobat. (…) Același proces a fost respins la Dâmbovița, identic, și îl aprobă în altă parte. Eu ce fac?

La mine nu se mișcă treburile, dar la el se mișcă, cu șpagă și cu ce face el. (…) Sunt femeie, vreau să îmi văd și eu de viața mea, să îmi fac familie, să fac copii, am alte treburi de făcut decât să stau să mă cert. Nici măcar nu am făcut public să sunt urmărită, că sunt amenințată, că sunt filmată în sală, nu am mai făcut public nimic pentru că îmi doresc să scap de toate lucrurile astea și nu pot’, a mărturisit Loredana Chivu, pentru Spynews, când judecătorii i-au pus sechestru pe bunuri.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton