Loredana Chivu a răbufnit după ce fostul iubit, Dani Leș, a spus că ea ocupa funcția administrator la firma lui: „Am fost o angajată fictivă, iar el nu îmi dădea mie salariu. Mi-a dat doar niște cadouri, majoritatea fake-uri"

 Tudorache Simona
.

Loredana Chivu a răbufnit după ce fostul ei iubit, Dani Leș, a spus că ea ocupa funcția de administrator la firma lui. Loredana Chivu continuă războiul cu fostul iubit. Blonda face tot posibilul să își păstreze penhouse-ul, deși a pierdut ultimul proces pe care l-a avut cu Dani Leș. Acum trebuie să-i dea bărbatului 500.000 de lei, dar are dreptul la apel. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În timp ce Dani Leș spune că Loredana Chivu era angajată la firma lui și primea bani lunar, fosta asistentă TV îl contrazice și susține că era angajată fictiv și nu avea drept de semnătură.

loredana-chivu-22loredana-chivu-22

Loredana Chivu a răbufnit după ce fostul iubit, Dani Leș, a spus că ea ocupa funcția administrator la firma lui

Loredana Chivu recunoaște că avea contract de muncă, dar susține că nu mergea niciodată la firmă și nu avea putere de decizie. „Nu știu ce urmărește el. Am avut contract de muncă, dar de ce nu vă răspunde el pentru contract, pentru că el a fost angajatorul, iar eu nu am fost în viața mea acolo. Eu știam de cartea de muncă la începutul relației. Nu am negat niciodată că am avut contract de muncă acolo. Nu am avut putere de decizie. Chiar și el spune în procesul pe care l-a pierdut că eu am fost administrator. Asta înseamnă să ai o funcție înaltă în firmă, să ai drept de semnătură, să mergi fizic acolo, să ai acces la conturi și la absolut orice înseamnă firma respectivă. Eu nu am avut niciodată așa ceva', spune blonda, conform Cancan.ro.

Loredana Chivu sysține că a fost influențată de fostul iubit

Loredana Chivu mai povestește că fostul ei iubit ar fi îndemnat-o să renunțe la contractul pe care îl avea cu o firmă de haine la vremea respectivă.

Eu nu am fost nici una, nici alta. Am avut, pur și simplu, un contract de muncă, pe care chiar el, viclean, mi l-a sugerat. Eu aveam contract de muncă în altă parte, iar el mi-a spus să închei acolo contractul și să-l am la firma lui. Fiind persoana cu care îmi împărțeam viața la vremea respectivă, am acceptat, am avut încredere. Nu mi s-a părut nimic în neregulă', adaugă vedeta.

Citește și: Răspunsul lui Dorian Popa când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia Iosif (Babs): „Am greșit, dar, cu siguranță, poate că au existat greșeli și din partea cealaltă. Eu…'

Citește și: Alex Dobrescu l-a atacat pe reporterul Xtra Night Show, Horațiu Tudor. Fostul iubit al Cristinei Cioran a agresat și echipa de pază

Citește și: Pepe știa de relația Ralucăi Pastramă cu noul iubit încă din noiembrie: „Am văzut pe telefonul Mariei. I-am văzut locația. A venit cu el în fața casei…”/ Ce relație are artistul cu fostul soț al șatenei, Ihrahim Ibru

Citește și: Brigitte Pastramă a răbufnit pe Instagram: „Atunci când un bărbat își lasă femeia să facă munca de bărbat și ea nu primește niciodată decât jigniri, în loc de flori…” / A vrut de mai multe ori să divorțeze de Florin Pastramă

Loredana Chivu, despre cadourile primite de la Dani Leș

Loredana Chivu admite că primea cadouri de la Dani Leș, dar spune că majoritatea erau, de fapt, fake-uri. În rest, neagă ar fi primit un salariu lunar, pentru că, spune ea, era o angajată fictivă. Era firma lui, el știa ce face cu banii. El nu-mi dădea mie salariu, el a mințit statul. Eu am fost o angajată fictivă, iar el nu-mi dădea mie salariu la nu știu ce dată, nu există așa ceva! 

Mi-a dat doar niște cadouri, majoritatea lor au fost fake-uri, aproape 80% din ce am primit de la el, cu excepția celor de la case mai mari de modă. Diamantele pe care mi le dădea erau fake-uri, o parte din genți, dar nu vreau să dau mai multe detalii. Sunt încă fată finuță și nu vreau să spun mai multe. Mi-a făcut un dosar prin care cere cadourile înapoi. Oricum, au fost până acum 20 de dosare și nu știu cât de departe o să mai meargă', susține Loredana Chivu.

Eu, în continuare spun, nu am fost nici măcar o zi din viața mea în firma respectivă. Lucru pentru care spun că el ar trebui să fie tras la răspundere, pentru că el a fost angajatorul. În contract scrie clar că am avut funcția de manager. În procesul pe care l-a pierdut, zice că am fost administrator. Cine minte?', mai spune ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton