Loredana Chivu, scandal de proporții cu Poliție, jandarmi și sechestru pe bunuri. Ce s-a întâmplat în casa blondei

 Dumba Gabriela
.

Scandalul continuă pentru Loredana Chivu! Blonda s-a trezit, din nou, la ușă cu executorul judecătoresc și jandarmii, după ce în urmă cu o săptămână i-a fost pus sechestru pe unele lucruri ce se aflau în casa mamei ei din comuna Lungulețu, județul Dâmbovița. Loredana Chivu s-a speriat și a chemat Poliția, însă a avut o și mai mare surpriză… neplăcută.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

A ieșit astăzi cu mare scandal la ușa apartamentului din Pipera al Loredanei Chivu. Oamenii legii i-au pus, din nou, sechestru, pe alte bunuri mobile și imobile, respectiv câteva televizoare, paturi, saltele, perdele, frigider, iar deranjul a fost unul uriaș. Executorul a adus cu el și un lăcătuș care i-a spart Loredanei ușa cu bormașina, spre spaima blondei.

142203548_155305309553343_3726652201226655566_n_05269500142203548_155305309553343_3726652201226655566_n_05269500

Ce s-a întâmplat la ușa Loredanei Chivu, când a ajuns executorul judecătoresc

Executorul a venit însoțit de jandarmi, pentru a preveni orice incident neplăcut, dar și alături de un lăcătuș și de un dulgher, conform cancan.ro.

În jurul orei 9.00, executorul a bătut la ușa Loredanei, dar nu i s-a răspuns. După câteva minute, s-a apelat la lăcătuș, pentru a deschide ușa. Acesta s-a chinuit preț de câteva zeci de minute, folosind bormașina. A reușit, iar executorul și jandarmii au intrat în locuință. Loredana a reacționat. A ieșit scandal, a chemat Poliția. Se pare că a fost chiar ea amendată, pentru că ar fi apelat la organele legii fără o justificare.

Mai mult, chiar și Jandarmeria a fost la un pas de a o sancționa, după un schimb mai dur de replici între fosta prezentatoare și unul dintre jandarmi.

Citește și: Ion Caramitru a fost înmormântat la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor. Peste 100 de persoane l-au aplaudat pe ultimul drum

Citește și: „O babă nebună s-a luat de cel mai tare puști’. Vica Blochina și Mara Bănică, ironii la adresa Oanei Roman, după ce l-a criticat pe Selly

Citește și: Băiețelul de 3 ani aruncat de mama lui pe geamul hotelului, în Botoșani, urmează să fie deconectat de la aparate. Tatăl copilului este devastat: „Ce am făcut să merit asta…'

Loredana Chivu se află la al doilea sechestru pe bunuri, după ce, în urmă cu o săptămână, i-au fost ridicate obiecte aflate în casa mamei ei, unde, de altfel, diva are domiciliul în buletin. Atunci, au fost ridicate de cei doi executori două televizoare gigant, dar și foișorul din curte, de fapt, mai mult un cort ceva mai măricel.

Loredana Chivu se află într-un scandal monstru și cu fostul iubit

Povestea de dragoste dintre Loredana Chivu și afaceristul Dani Leș a durat mai bine de trei ani. Doar că neînțelegerile din ultima perioadă aveau să-și spună cuvântul în Columbia, acolo unde diva și al ei iubit au petrecut mai bine de două luni.

Loredana a obținut, apoi, ordin de protecție împotriva lui, i s-a acordat pentru 60 de zile.

Fostul iubit al Loredanei Chivu a început să o hărțuiască după ce a expirat ordinul de protecție împotriva lui. În perioada în care acesta era nevoit, din punct de vedere legal, să stea departe de ea, viața ei s-a liniștit.

'Când mi-a expirat ordinul de protecție pentru că în perioada respectivă a fost, relativ, liniște. Au mai fost niște lucruri, dar am zis să nu le iau în seamă. După ce mi-a expirat ordinul de protecție, a început din nou să apară acest individ peste tot, mașinile lui sunt zilnic la mine în complex, îmi blochează mașina dacă e lăsată în complex, el îmi blochează mașina. Mă agasează continuu, trimite vorbe și amenințări prin diverși oameni.', a declarat Loredana Chivu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton