Loredana : ”Eu și fiica mea suntem ca două surori”

.

Una dintre cele mai iubite cântărețe din România, Loredana, a revenit pe micile ecrane în postura de jurat la 'Vocea României'. Bineînțeles, alături de colegii ei, Tudor Chirilă, Smiley și Marius Moga. Iar, în paralel, pregătește un spectacol eveniment, fiica ei, Elena, fiind cea care o inspiră în multe dintre creațiile muzicale și artistice.


  • Urmează o perioadă foarte vizibilă profesional: a început noul sezon ‘Vocea României’ și vei susține un concert pe 7 și pe 8 noiembrie. Care este ritmul pregătirilor?

Am un program foarte intens și sunt extrem de concentrată pe tot ce am de făcut. Încerc să nu pierd nicio secundă și să fiu cât mai eficientă și productivă.

Am fost câteva zile, să mă relaxez. Poate nu atâtea zile cât aș fi avut nevoie, dar e o vorbă: mai bine mai puțin decât deloc. Am fost câteva zile în Grecia și apoi în Delta Dunării.


Se completează foarte bine, pentru că eu și Elena (n.r.: acum în vârstă de 17 ani) avem gusturi comune. Când nu are școală, o iau cu mine aproape peste tot, iar relația noastră nu este numai o relație mamă-fiică. Ne înțelegem ca două surori!

  • Ideile ei te ajută în conceptele pe care le creezi? Îi place să stea în lumina reflectoarelor?

E fascinată. Îi place foarte mult și nu scapă nicio ocazie să vină pe scenă sau să stea în spatele scenei. Se pare că așchia nu sare departe de trunchi! Bineînțeles că îmi dă idei și își dă cu părerea, iar pentru mine contează foarte mult ce îmi spune, pentru că ea e vocea noii generații, e un copil extrem de implicat în ceea ce se întâmplă în muzica, arta, teatru, film, e un partener de nădejde!

  • Care consideri că este cea mai importantă calitate a ta?

Perseverența! Nu-mi place să las lucrurile neterminate și nu cred că există „nu se poate’!


  • Piesa ‘Te iubesc’ cântată alături de Nadir s-a auzit toată vara la radio, ca majoritatea pieselor tale. Care ar fi trei ingrediente obligatorii pentru o piesă grozavă?

E greu de spus. Daca ar exista o rețetă, atunci toată lumea ar scrie numai piese grozave. În primul rând, trebuie să fii sincer, să spui lucruri pe care oamenii vor să le audă, dar nu pot să le comprime într-o frază sau într-o melodie. Un cântec bun e ca un pansament pentru suflet, iar atunci când reușești să găsești un leac sub forma unui cântec, cu siguranță va fi unul iubit de public.


Citește continuarea interivului pe libertateapentrufemei.ro