Cum a reacționat Teo Trandafir după ce Loredana și Andreea Bălan și-au promovat concertele de la Sala Palatului, la un eveniment monden: ”Le mulțumim că ne dau...” Și Ilinca Vandici a dat o replică / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Loredana și Andreea Bălan și-au promovat concertele de la Sala Palatului! Ce au făcut cele două dive la un eveniment monden și ce replică a avut Teo Trandafir care a urcat pe scenă după ele, la Premiile Unica. După ce artistele și-au prezentat spectacolele din toamnă, Teo Trandafir le-a spus că ea nu are nimic de promovat, dar așteaptă bilete la concertele lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Loredana și Andreea Bălan, la concurență să-și facă reclamă la concertele de la Sala Palatului. Ce au făcut cele două dive la un eveniment monden. Loredana Groza va serba 40 de ani de carieră la Sala Palatului din București, iar Andreea Bălan 20 de ani de carieră. Ce le-a transmis Teo Trandafir.

429576488_980779273408421_7166258336111139958_n429576488_980779273408421_7166258336111139958_n

Citește și: Andreea Bălan a încheiat toate procesele cu George Burcea, după zeci de scandaluri. Ce au stabilit împreună, după ce s-au împăcat: „E mai bine pentru amândoi, dar și pentru fetițele noastre' / EXCLUSIV

Citește și: Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat pe rețelele de socializare și nu-și mai vorbesc: „Una dintre cele mai deștepte femei. Pentru mine, ai fost…”

Citește și: De ce și-a modificat Nicole Cherry buzele: „Am fost nevoită să acopăr golul acela. Îmi doresc să mă mai recunoască…'. Și-a pus silicoane la 20 de ani

Citește și: Pepe nu își mai dorea să aibă o relație după divorțul de Raluca Pastramă, dar ce s-a întâmplat cu Yasmine l-a convins: „Dintr-odată, am început să o privesc cu alți ochi. Cel mai mult au cântărit…”. Cum gestionează tensiunile în cuplu și cum își împacă artistul soția/ EXCLUSIV

Ce au făcut cele două dive la un eveniment monden: 'Am dăruit dintotdeauna fără să aștept nimic în schimb'

Loredana și Andreea Bălan, la concurență să-și facă reclamă la concertele de la Sala Palatului. Ce au făcut cele două dive la un eveniment monden. Artistele și-au anunțat concertele aniversare din toamnă, de la Sala Palatului din București. În schimb, Teo Trandafir a spus că așteaptă bilete de la acestea. Loredana a purtat o rochie neagră, lungă, extrem de sexy. Andreea Bălan a optat pentru o vestimentație mai scurtă, dar tot neagră. Ea a venit cu fetițele ei.

'Am dăruit dintotdeauna fără să aștept nimic în schimb. Și, în acest an sărbătoresc 40 de ani de când am început să cânt, de când am debutat la Steaua fără nume. Și pentru că sunt 40 de ani, m-am gândit să vă spun și un mic secret, dar să rămână între noi, da? Anul acesta, pe 16 noiembrie voi concerta la Sala Palatului. Un concert care se va numi Forever Loredana, în care voi cânta toate hit-urile mele de la început și până în prezent și voi lansa și un nou album. Așa că, vă aștept ca și când…', a spus Loredana Groza pe scenă, după ce a obținut un premiu la evenimentul organizat de Unica la o locație superbă din Pipera.

Loredana cântă de Paște în Mamaia: 'E un an doar de pregătire, de muncă, fără vacanțe. Scot un album nou, înregistrez…'

'Vă aștept la concertul meu aniversar de la Sala Palatului. De Paște cânt la Mamaia, ca de obicei deschid sezonul estival. Muncesc. Și de Crăciun și de Paște, de toate sărbătorile. Dar nu-mi pare rău. Pregătesc concertul de la Sala Palatului, nu am timp în acest moment de vacanțe și mă concentrez pe concertul aniversar. E un an doar de pregătire, de muncă, fără vacanțe. Scot un album nou, înregistrez, o să fie wow. Vor fi colaborări, surprize, dar vi le spun la momentul oportun', a declarat Loredana, pentru viva.ro.

'M-am îmbrăcat singură în această seară, eu mi-am ales ținuta și accesoriile. Am o gentuță Hermes, niște sandale Philipp Plein și rochia nu mai știu de la ce designer. Bijuteriile de la Teilor… O inimă de 16 ani.', a mai spus Loredana, pentru viva.ro.

Andreea Bălan: 'Pe alocuri anevoios drumul, dar plăcut, pentru că, dacă nu îți place, nu ai cum să reușești'

După ea a urcat pe scenă Andreea Bălan, și ea premiată la evenimentul Unica. 'Mulțumesc, dragilor, pentru această prezentare. Într-adevăr fac și eu 25 de ani de carieră. De mică, de pe vremea Andre și da, cu perseverență, ambiție și multă muncă, m-am menținut aici… Pe alocuri anevoios drumul, dar plăcut, pentru că, dacă nu îți place nu ai cum să reușești. Mulțumesc din suflet revistei Unica pentru acest premiu care mă face să mă simt mândră, pentru că, da, îmi place să ofer cel mai bun show, cu muzică și costumație, un adevărat spectacol de revistă.', a spus Andreea Bălan.

Cântăreața și-a anunțat și ea concertul de la Sala Palatului, pentru cei 20 de ani de carieră, pe care îl va susține înainte cu o lună de spectacolul oferit de Loredana Groza la aniversarea celor 40 de ani de activitate.

'Și, anul acesta pe 16 octombrie, Loredana are în noiembrie… Voi face un show unic la Sala Palatului, 'Povestea sufletului meu', un spectacol prin muzică dans și costumații, ceva ce nu am mai făcut. Așa că, mă voi depăși și eu pe mine. Așa că, vă aștept pe 16 octombrie la primul meu concert de la Sala Palaului cu multă emoție, dragoste și cu brațele deschise. Vă pup și vă iubesc. SUnteți minunați și mulțumesc că m-ați susținut. Mulțumesc presei și fanilor pentru că m-ați susținut cu bune și cu rele, cu de toate. Vă iubesc.', a mai spus Andreea Bălan.

Teo Trandafir: 'Îi mulțumesc Ilincăi pentru tot ce face pentru mine în fiecare zi'

Teo Trandafir și Ilinca Vandici au primit, și ele, un premiu important.

'Nu am nimic de promovat… Încep prin a le mulțumi prezentatorilor… Noi ne cunoaștem de mulți ani, Mulțumim celor care ne-au votat. Eu, una, îi mulțumesc Ilincăi pentru tot ce face pentru mine în fiecare zi', a spus Teo Trandafir. Ilinca nu s-a lăsat așteptată și a completat-o și ea.

'Și eu vă mulțumesc pentru că sunteți alături de noi în fiecare zi. Pentru că ne-ați susținut de-a lungul celor 20 de ani, respectiv 30 de ani de carieră. E mega important ca două femei atât de puternice, cu experiență atât de vastă să își unească forțele și să reușească efectiv să transforme un proiect de televiziune, mefa fresh, mega interesant… Suntem un duo de zile mari, zic eu, singurul care există în acest moment în România, la femei…', a spus Ilinca Vandici.

'Ne iubim, ne respectăm și facem treabă excelentă împreună. Teo Trandafir și cu mine vă mulțumim tare mult și vă așteptăm la Follow us!…', a completat Ilinca.

Teo Trandafir: 'Noi vom merge la fiecare…'

'La Sala Palatului noi vom merge la fiecare dintre concertele artiștilor de față, cărora le mulțumim că ne dau invitații. V-am pupat', a spus Teo.

'Și intrare la VIP. Mulțumim tare mult Loredana, Andreea Bălan, Lora, te așteptăm și pe tine, Lidia Buble, la fel.', a mai spus Ilinca. 'Eu vin că primesc gratis', a spus și Lora. 'Vreau să cânt în deschidere, vă rog frumos dacă se poate la cineva, dacă merge', a spus Andrei Leonte, care a prezentat evenimentul alături de Lora. 'Îți punem o pilă', i-a spus ilinca Vandici.

Foto: Facebook, arhiva personală, viva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton