Loredana Groza, apariție îndrăzneață la un concert în Slobozia. "Fenomenală, ca o zeiță!"/ GALERIE FOTO cu cele mai sexy ținute la 53 de ani

 Dumba Gabriela
.

Loredana Groza demonstrează cu fiecare apariție că vârsta este doar un număr! La 53 de ani este, parcă, și mai îndrăzneață decât la debut, iar fanii apreciază că este mult mai sexy decât la 20 de ani. Recent, Loredana Groza a avut o apariție îndrăzneață la un concert în Slobozia, iar publicul a apreciat că este o adevărată „zeiță”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Loredana Groza a susținut duminică, 9 iulie, un concert în cadrul Freeland Festival de la Slobozia și a purtat o ținută neașteptată pe scenă. Fanii au reacționat în spațiul public după ce au văzut-o, deși sunt obișnuiți cu aparițiile publice ale artistei, unele dintre cele mai controversate din showbiz, încă de la debutul său.

282212164_10225254976935753_1370486700849742140_n282212164_10225254976935753_1370486700849742140_n

Cum s-a îmbrăcat Loredana pentru concertul de la Slobozia

Loredana Groza a apărut la Slobozia într-o salopetă neagră, transparentă, accesorizată cu foarte multe cristale și mărgele. În plus, artista de 53 de ani a optat pentru o perucă blondă, cu păr foarte lung, care îi ajungea la genunchi și ochelari de soare supradimensionați.

La Slobozia, cântăreața s-a pozat lângă scenă, dar și lângă replica turnului Eiffel din Paris, la Slobozia.

„Ai fost fenomenală, ca o zeiță'/ „Când mai ai drum la Slobozia, te rog să mă anunți, îți fac o ședință foto și după mergem să păpăm o pizza'/ „V-am zis eu că Slobozia e micul Paris!!!'/ „A fost un show de excepție!'/ „Superbă! Minunată!'/ „Mulțumim frumos! Ați fost și sunteți minunată!'/ „Oui oui mademoiselle, ce prezență! Mi-ați făcut ziua mai frumoasă' / „Ai fost senzațională, mulțumim pentru o seară de excepție' / „Wooow. Mereu surprinzătoare bravo LORY' / „Ce frumoasa ești'/, au fost doar câteva dintre sutele de comentarii de apreciere pe care le-a primit Loredana Groza din partea fanilor ei, pe Instagram.

Citește și: Cum gestionează Inna gelozia în relația cu Deliric și cum se înțelege cu părinții lui: „Atenția la care suntem expuși…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cum arată sora Andreei Bănică. Ramona Slave seamănă izbitor cu artista: ‘Păreți gemene. Chiar nu am știut că…’

Citește și: Oana Roman și Mara Bănică și-au adresat replici tăioase pe Instagram: „Am tăcut 30 de ani / Nu mai reacționa la nervi'

De 37 de ani, Loredana Groza se reinventează an de an

Loredana Groza a debutat când avea 16 ani, adică acum 37 de ani și dacă mulți artiști din generația ei au rămas fideli aceluiași gen muzical și nu s-au adaptat tendințelor, Lori s-a reinventat constant. Atât muzical, cât și ca ținute și look.

Cântăreața arată mai bine de la an la an și este perfect adaptată tendințelor în modă, cucerind și public tânăr și foarte tânăr, o reușită fără doar și poate, a unui artist care a debutat în Comunism.

Loredana Groza și-a început cariera la Onești, pe atunci denumit Gheorghe Gheorghiu-Dej. Albumul său de debut, „Bună seara, iubito', a fost lansat în 1988, piesa cu același nume fiind una din cele mai cunoscute melodii ale ei.

La 16 ani, în 1986, participă pentru prima oară la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia (27 – 31 august), unde câștigă „Marele Premiu', fiind atunci cea mai tânără participantă și câștigătoare din istoria Festivalului.

Tot la 16 ani câștigă (cu 10 pe linie) trofeul popularei emisiuni TV „Steaua fără nume', fiind cea mai tânără laureată a trofeului. În această perioadă (1986-1989), popularitatea Loredanei crește, în special datorită concertelor și turneelor la care a participat. În 1991 câștigă marele premiu al Festivalului Internațional București 91, cu piesa „Dacă pleci' (Marin Petrache-Pechea). Efectuează noi turnee în Italia.

În 2002, inspirată de succesul albumului „Agurida', Loredana decide să reinterpreteze melodii din perioada interbelică, care fac parte din albumul live „Zaraza – vânzătoarea de plăceri' lansat în decembrie 2002, reamintește libertatea.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton