Loredana Groza, despre scenele în care a apărut aproape goală, acum 30 de ani, în filmul A doua cădere a Constantinopolului: "A ieșit scandal"

 Dumba Gabriela
.

În urmă cu 30 de ani, Loredana Groza a fost protagonista unor scene foarte îndrăznețe, în filmul A doua cădere a Constantinopolului. În zilele noastre, acele scene par banale, însă atunci erau ceva ieșit din comun. Cântăreața apărea aproape goală, udă toată, ieșind din mare și spune că a ieșit scandal la vremea aceea, din cauza imaginilor „deocheate”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Aurelian Temișan și Loredana Groza au făcut un cuplu incendiar în filmul 'A doua cădere a Constantinopolului', realizat în anul 1993. Loredana a povestit că producătorii și regizorul i-au propus sa iasă dezbrăcată din mare într-o secvență, iar artista le-a spus ca nu va face asta.

5dc2a6db2d5d8-loredana-sani-cover5dc2a6db2d5d8-loredana-sani-cover

Ce-și amintește Loredana Groza despre scenele sexy din filmul A doua cădere a Constantinopolului

„Sa stiti ca e mult mai sexy daca ies cu camasa uda. Mai putin e mai mult”, a povestit Loredana dialogul cu regizorul filmului. Peste ani s-a dovedit ca a avut dreptate pentru ca fotografiile cu ea cu camasa uda inca mai fac ocolul internetului.

Filmul, o comedie de Mircea Muresan, cu Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Jean Constantin, Aurelian Temisan si Loredana Groza a avut premiera in 1993 si este si acum una dintre peliculele romanesti cu cele mai multe bilete vandute.

„Am spart niște tipare care acum par extrem de banale, știi? Ceea ce făceam noi în A doua cădere a Constantinopolului, când ieșeam cu o bluză albă, udă din apă pe un vapor… a ieșit scandal. Wow, ce se întâmplă, ce? Acum sunt mult mai explicite lucrurile astea.

Nu m-a afectat, din contră! Mi-am dat seama că oamenii trebuie să crească împreună cu noi. Toate mentalitățile astea retrograde vin dintr-o educație de un anumit fel. Gândește-te că venim dintr-o epocă extrem de gri. O epocă extrem de rigidă. Și, în plus, depinde și contextul. Vezi, Michelangelo făcea nuduri!

Citește și:Roxana Ciuhulescu, despre căsnicia cu fostul soț, Mihai Ivănescu: „Am zis gata, dacă mai am un dram de demnitate, îmi iau bagajele și am plecat’

Citește și:Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit religios în România, după nunta din Italia: „Dumnezeu ne-a unit în cea mai frumoasă zi’. Actrița a purtat două rochii spectaculoase

Citește și:Anamaria Prodan își deschide o agenție imobiliară în Dubai: „Eu vreau să-i feresc pe români de țepe’. Cum vrea să atragă clienții

Nu avea nimeni de comentat nimic. Pentru noi e scandalos dacă se văd niște sfârcuri printr-un sutien, în schimb bărbații pot să-și arate sfârcurile! Sunt multe tabuuri încă în societatea noastră care nu-și mai au locul… Mai ales dacă aceste situații sunt cuprinse în ceva artistic. Dacă sunt lucruri forțate, cu siguranță se pot comenta. Se pot discuta. Dar atunci când e un act artistic, trebuie înțeles din toate unghiurile. Trebuie înțeles în primul rând mesajul transmis', a spus Loredana Groza pentru FANATIK.

Loredana Groza joacă în serialul Camera 609: Lasă-mă, îmi place!

Loredana Groza revine în forță la una din iubirile ei mai vechi, actoria! O face într-o comedie romantică difuzată de Antena 1, Camera 609: Lasă-mă, îmi place!. Loredana Groza a acceptat această provocare în primul rând pentru că se regăsește în rol. Și Felicia, femeia pe care o joacă, este cântăreață ca ea.

„Mă regăsesc în rol, cum să nu? Ea e artistă, e cântăreață, bine, nu mai cântă, s-a lăsat, dar ceea ce am eu în comun cu Felicia Soare, o fiică de o seamă cu fiica mea și chiar și seamănă. Nu știu cum de s-a potrivit atât de bine la casting. Țin minte când a fost castingul și a trebuit să dăm mai multe probe cu mai multe actrițe din prima am simțit-o pe ea, că ea e fata mea. A fost o chestie absolut organică.

Am descoperit mai apoi că e o fată extrem de talentată. Nu e doar actriță e și dansatoare, polivalentă ca și mama ei. În film, personajele sunt într-o situație mai disperată în momentul în care începe serialul.

Trebuie să găsească niște soluții rapide la niște situații. Din cauza asta nu prea au scrupule. Sunt strânse cu ușa, dar lumea nu trebuie să știe în ce situație sunt ele mai ales din punct de vedere financiar. Așa că afișează o nonșalanță și o atitudine extrem de relaxantă când colo situația nu e tocmai așa', a declarat Loredana Groza .

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton