Loredana Groza împlinește 50 de ani. Vedeta arată la fel de bine ca la 16 ani, când a debutat și a câștigat premiul cel mare la Festivalul Mamaia!

 Lupescu Anca
.

Loredana Groza împlinește astăzi, 10 iunie, 50 de ani. Artista nu pare însă să îmbătrânească, ci dimpotrivă. Ultimele apariții ale Loredanei au fost spectaculoase. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața arată impecabil, cu ajutorul dietei, al sportului, dar și al medicilor esteticieni. 

Loredana și-a făcut câteva modificări estetice, motiv pentru care, în ultima vreme, artista pare din ce în ce mai tânără. 

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea și au împreună o fată în vârstă de 22 de ani. 

Artista și-a început cariera la Oneșt, iar albumul său de debut Bună seara, iubito, a fost lansat în 1988, piesa cu același nume fiind una din cele mai cunoscute piese ale ei.

loredanaloredana

A început să cânte de la vârsta de 3 ani, pasiunea sa continuând în timpul școlii primare și al liceului. În 1977, în clasa I a jucat în mai multe piese de teatru, una dintre ele (intitulată „Problema problemei'), fiind montată pe scena Casei de Cultură din Onești. Printre pasiunile sale din școala generală s-au numărat (pe lângă muzică, fiind în corul școlii din clasa a V-a ), handbalul și învățătura. Pentru meritele sale, Loredana a fost aleasă comandantă de unitate.

Odată cu căderea comunismului au căzut și inhibițiile din viața Loredanei Groza. Vedeta nu a așteptat prea mult și a și început să își expună nurii în reviste și filme. Filmul „Căderea Constantinopolului' dar și coperta revistei Playboy din anul 1999 au arătat-o pe vedetă așa cum nimeni nu o mai văzuse până atunci.

În scurt timp, coperta pe care apărea Loredana a devenit cea mai vândută copertă din istoria revistei Playboy, scrie protv.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton