Loredana Groza a fost îndrăgostită de Miodrag Belodedici, în liceu: "Arată foarte bine, are niște ochi foarte frumoși. Decupam pozele cu el din ziare! Colegelele mele de liceu știu..."

 Dumba Gabriela
.

Loredana Groza a mărturisit că Miodrag Belodedici era preferatul ei în cea mai bună perioada a echipei naționale de fotbal a României, cu ocazia prezenței pe stadionul pe „Arcul de Triumf', acolo unde Generația de Aur s-a antrenat ieri. Loredana Groza apreciază că Miodrag Belodedici arată bine și acum și ochii lui albaștri o fascinează dintotdeauna.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Loredana Groza va cânta în deschiderea evenimentului de pe 25 mai, când membrii Generației de Aur vor juca împotriva unei echipe de foste staruri din străinătate. Miodrag Belodedici este fostul mare fotbalist care i-a pus artistei inima pe jar în perioada liceului.

2ed7b4b2-4e38-43bf-9db1-0f0f14fb05af_d1f06460dc2ed7b4b2-4e38-43bf-9db1-0f0f14fb05af_d1f06460dc

Loredana Groza a fost îndrăgostită de Miodrag Belodedici

La apariția pe stadionul de lângă mănăstirea Cașin, din București, Loredana Groza a fredonat versuri special adaptate momentului: „Te-aștept ca și când, numai Generația de Aur ar fi pe pământ! Mai presus de măriri, de căderi, de măriri, de cuvânt!'.

Apoi, Loredana a mărturisit care a fost primul bărbat de care s-a îndrăgostit în perioada în care era în liceu. Este vorba de Miodrag Belodedici, fostul mare fundaș care a bifat 55 de apariții pentru echipa națională.

„Belodedici a fost primul meu „crush”. Decupam pozele cu Belo din ziare. Colegele mele de liceu știu. Belodedici arată foarte bine, are niște ochi foarte frumoși. Dacă știam că sunt și albaștri, mă mutam în sudul țării, de unde e el. Voi fi primul artist român care va concerta pe Arena Națională, sper să mă ridic la înălțimea acestor eroi, am înțeles că vor fi suporteri veniți din toată lumea. Asta face cinste țării noastre, este o onoare pentru mine să fiu în mijlocul lor, în mijlocul acțiunii.

Toți sunt idolii mei. Lăcătuș, este un prieten vechi, Panduru, Adi Ilie, Hagi, să nu mai vorbesc, Gică Popescu, Jean, Stelea, sunt ca frații mei, îi ador și îi respect. Au reușit să demonstreze că nu doar talentul este suficient pentru a deveni un mare sportiv„, a spus Loredana Groza citată de gsp.ro.

Citește și: Fiica lui Mircea Geoană se răsfață în America, printre milionari. Cum s-a afișat Ana cu soțul ei, la un eveniment privat: „Un weekend frumos, celebrând dragostea'

Citește și: Cristina Șișcanu, reacție dură după ce a fost criticată că poartă haine bătrânești: „Așa sunt sătulă de prostul gust, nu mai tolerez… Apreciază doar paietele, genele alea false și acidul hialuronic băgat în buze…'

Loredana Groza a divorțat de Andrei Boncea după 20 de ani

Loredana Groza s-a căsătorit în 1998 cu producătorul de televiziune Andrei Boncea, alături de care are o fiică, pe nume Elena. În ultimii ani au început să apară tot felul de speculații cu privire la divorț, iar separarea a fost confirmată anul trecut de tatăl artistei.

'La mine nu a ajuns știrea divorțului, nu cred că e atât de accesată. Eu știu care e adevărul meu și atunci când știu care e adevărul meu, orice spun alții care n-are legătură cu adevărul acesta nu îmi pasă. E ușor să arunci cu noroi, e ușor să jignești, e ușor să faci rău. Nu dau replică, de ce să-mi consum energia? Lasă lumea să vorbească!

Mulți mi-au zis că sunt nebună, ce o să fac? Ce o să zică lumea? Că o să-mi distrug cariera, chiar și cei apropiați mi-au zis. Îmi asum această răspundere și cred că dacă toată lumea și-ar asuma răspunderea și n-ar da vina pe alții pentru eșecul pe care îl au uneori în viață, ar fi mult mai bine. Asta e problema în ziua de azi, lumea nu mai este responsabilă. Dacă e să dau un sfat oamenilor, este să fie responsabili pentru tot!', a spus Loredana, în urmă cu ceva timp, în cadrul podcastului 'Fain & Simplu'.

foto: GSP.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton