Loredana Groza și-a făcut apariția într-o ținută de senzație, într-un club din Mamaia. Fanii au aruncat cu bani: "Fabulos, o sursă de inspirație"

 Radulescu Ruxandra
.

Loredana Groza și-a făcut apariția într-o ținută de senzație, pe scena unui club din Mamaia. La petrecerile din stațiunea Mamaia, de 1 Mai, nu putea lipsi Loredana Groza. Artista a susținut un concert pe scena unui club de fițe, din stațiunea de pe malul mării. Loredana Groza a adoptat și o ținută în ton cu atmosfera incendiară de la petrecerile de pe litoral. Artista și-a pus în valoare senzualitatea și formele seducătoare, cu o costumație mulată, de culoare neagră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Loredana Groza și-a făcut apariția într-o ținută de senzație, pe scena unui club din Mamaia. Petrecerile de 1 mai s-au ținut lanț pe litoral și toate vedetele au poposit în stațiunea Mamaia. Loredana Groza, una dintre cele mai cameleonice și mai provocatoare artiste din România, a oferit un show pe cinste, pe scena unui club de fițe, din Mamaia. Loredana Groza și-a făcut apariția îmbrăcată într-o ținută de culoare neagră, ce se mula perfect pe formele ei voluptoase. Loredana Groza și-a etalat ținuta și pe Instagram, iar fanii au felicitat-o pe creativitate și capacitatea ei de a fi mereu actuală.

screenshot-2023-05-01-120417screenshot-2023-05-01-120417

Loredana Groza și-a făcut apariția într-o ținută de senzație, pe scena unui club din Mamaia

Loredana Groza este una dintre artistele veterane ale scenei românești, care dă tonul trendurilor și nu ezită să provoace publicul cu ținutele ei spectaculoase. Artista a fost invitată în unul din cluburile din Mamaia, unde a făcut atmosferă și a oferit un concert de senzație. Loredana Groza a adoptat o ținută specială pentru eveniment, tema fiind „cowboy intergalactic”. Artista a purtat un body negru, perfect mulat, accesorizat cu hamuri din piele și dres negru, tranparent. Loredana a purtat și o pereche de pantaloni în stil cowboy, din latex, iar pe cap a avut o pălărie de culoare argintiu metalizat.

Loredana Groza a publicat pe Instagram imaginile cu ținuta, iar în dreptul acestora a scris: „Nuclear”.

Citește și: Câți bani a primit Loredana Groza când a pozat în Playboy.Negocierile au durat 6 luni

Citește și: Cum arată Loredana Groza fără machiaj și necoafată.Vedeta susține că nu are operații estetice

Citește și: Ce mesaj ironic i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, azi: „Unu mai bun ca…

Cum au reacționat fanii Loredanei Groza

Fanii au reacționat imediat și și-au manifestat aprecierea față de artista lor preferată, care de-a lungul carierei a suprins mereu cu stilul ei inconfundabil și creativ.

Fabulos! ! Extraordinar! Loredana, întotdeauna o sursa de inspiratie, se reinventeaza incontinuu, o placere magnifica de a o privi, asculta, de a admira.„; „Ești foarte frumoasă„; „Este fix ce trebuie unui show”, sunt doar câteva dintre comentariile utilizatorilor, la postarea Loredanei Groza.

Loredana Groaza și Andrei Boncea au divorțat, după 25 de ani

Anul acesta, fanii Loredanei Groza au aflat o veste care i-a luat complet prin surprindere. Tatăl artistei, Vasile Groza, a confirmat că Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea, s-au despărțit, după 25 de ani de căsnicie.

Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil’, a declarat Vasile Groza pentru cancan.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton