Loredana Groza s-a dus la sala de fitness fără lenjerie intimă: "Sexy până la moarte!". Ce ținută controversată a purtat artista

 Dumba Gabriela
.

Pentru Loredana Groza, vârsta este doar un număr! La 53 de ani, artista a mers la sală fără lenjerie intimă și le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că are de gând să rămână „sexy până la moarte”. Loredana Groza a filmat exercițiile pe care le face la sala de fitness pentru a se menține în formă, însă ținuta ei super sexy a atras toate privirile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Loredana Groza este o împătimită a sportului și postează de fiecare dată imagini din sala de fitness, atunci când timpul îi permite să ajungă. Tot timpul ținutele sale sunt sexy, colanți și bustiere decoltate, însă ultima ei vizită la sală a fost de-a dreptul spectaculoasă.

444444

Loredana Groza, fără lenjerie intimă în sala de sport

Că Loredana Groza nu ține cont de gura lumii se știe! Încă de la începutul carierei sale, artista a fost nonconformistă și a șocat prin aparițiile sale publice, însă ultima ținută le întrece pe toate.

„Astăzi vă iau cu mine la sală! Pentru că mă întrebați de multe ori ce exerciții, cum, ce se întâmplă ca să fii în formă, am un singur sfat: exersați în fiecare zi. Practica te duce mai departe. În fiecare zi cu 1% mai buni și mai puternici. Veniți cu mine, sexy până la moarte!', a spus Loredana pe Instagram.

Loredana Groza a purtat o pereche de colanți cu decupaje îndrăznețe, iar în partea de sus un top negru. Fanii au observat imediat că Loredana Groza nu poartă lenjerie intimă.

Citește și:Irinel Columbeanu susține că relațiile cu femeile tinere i-au adus falimentul: „Când te gândești că ești șmecher, mi se urcase la cap’. Fostul milionar trăiește acum în azil

Citește și:Cristina Bâtlan și-a angajat o asistentă din cauza programului încărcat: „Nu mai am timp pentru mine’. Cum arată o zi din viața antreprenoarei

„Sexy și apetisantă ca de obicei. Nu ai vârstă!', „Un artist trebuie să arate bine toată viața. Felicitări!', „Ești mai sexy ca la 20-25 de ani' au fost o parte dintre complimentele primite de artistă.

Loredana Groza nu a scăpat nici de comentariile răutăcioase, iar unii au crezut că ținuta ei nu este deloc una adecvată pentru sala de fitness. „Super vulgară! Mergi la sală sau la bară?!', a întrebat unul dintre fanii săi de pe Instagram, potrivit libertatea.ro.

Cum se menține Loredana Groza în formă, la 53 de ani

La 53 de ani, Loredana Groza face mult sport, dar are și o dietă pe care o respectă cu sfințenie. Loredana Groza încearcă să aibă un stil de viață sănătos și echilibrat.

Într-un interviu pentru Click!, cântăreața a mărturisit că regim alimentar ține.

„Pot să îmi permit orice, numai că, ca orice lucru pe care ți-l permiți, dacă ți-l permiți prea mult, nu îți mai permite el după aceea să mai intrii în personaj. Cred că trebuie să ai o disciplină în orice în viață, iar sportul nu e suficient dacă nu e dublat de o dietă.

Când spun dietă, nu înseamnă o înfometare, nu înseamnă să faci lucruri extreme, să recurgi la tot felul de chestii care să îți dăuneze pe termen lung, din contră, ar trebui să îți cunoști corpul și să mănânci ceea ce știi că primește corpul tău, să te gândești de fiecare dată când pui ceva în gură că acel aliment este energie pură și acea alună, acea bucată de pâine se transformă în tine.

Este magic, nu-i așa? Și privind din această perspectivă, cred că trebuie să fii mult mai conștient atunci când mănânci și să nu mai mănânci compulsiv, din reflex sau din obicei, să mănânci cu drag, cu dragoste și cu respect pentru ceea ce natura îți oferă, pentru că trăim cu toții în această lume minunată și trebuie să avem grijă de ea!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton